Letölthető a 64 bites Adobe Flash Player előzetese

Az Adobe Systems tegnap tette elérhetővé a Flash Player legújabb változatának (kódnevén: Square) előzetesét, mely már támogatja a 64 bites rendszereket, illetve a szintén tegnap a bétával jelentkező Internet Explorer 9-et is. A kiadás várható volt, mivel az Adobe a nyáron jelentette be, hogy kiemelt feladatként kezelik a 64 bites verzió elkészítését, a technológiai fejlődés ugyanis elengedhetetlenné tette mihamarabbi megjelentetését.

A kiadást kísérő megjegyzésekben szerepel, hogy mivel még korai fázisban lévő fejlesztésről van szó, ezért a frissítéséket egyelőre manuálisan kell telepíteni hozzá.

Körülbelül egy éve indult meg a nagyobb léptékű, fokozatos áttérés a 64 bites rendszerekre, de bár a 32 bites szoftverek futnak a 64 bites operációs rendszereken is, a 32 bites böngészőbeépülőkre ez már általában nem igaz, ha 64 bites böngészőről van szó. A 64 bites Flash Player másik előnye, hogy az egyre inkább terjedő hardveres gyorsítást is támogatja (az új Internet Explorer esetében), s ez a Flash-tartalmak hatékonyabb megjelenítését teszi lehetővé.

A cég weboldaláról letölthető beépülő elérhető Windowsra, Linuxra és Mac OS X-re.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények