Alkalmazások androidos tabletekre - V. rész

Tumblr, Blogger, LinkedIn

Tumblr

Folytassuk a sort egy mikroblog szolgáltatással, ami történetesen szintén a Yahoo tulajdonában van. Olyasmi, mint a Google Blogger, csak ezt külön kell telepíteni.

Tumblr

Puritán külső

Több hazai hírportálon a kötelezőnek mondható Facebook és Google+ közösségi beépülők mellett a Tumblré is megtalálható, így akár egy rövid reblog formájában is megoszthatjuk az arra érdemesnek tartott híreket.

Tumblr

Kereső

Annyiban mindenképpen eltér a Bloggertől, hogy jobb a keresője, és van szép képes ajánló is.

Tumblr – Google Play letöltés (Android 2.2 vagy újabb)

Blogger (Google)

Minden Google fiókhoz igényelhető a Blogger szolgáltatás teljesen ingyenesen. Előnye, hogy androidos készülékeken többnyire eleve szériatartozék, tud magyarul, és Android 2.1-gyel is beéri. A szolgáltatás igénybevételéhez mindenképpen szükséges egy Gmail fiók.

Blogger

Mielőtt közzétennénk valamit, vázlatot írhatunk

Blogger

Beállítási lehetőségek

A szolgáltatásra bejelentkezni a blogspot.comon keresztül is lehet, ami hazai IP címről egyből átirányít a blogspot.hura, ami egyébként akkor is megtörténik, ha külföldi Google blogra tévedünk, ami picit megtévesztő lehet.

Blogger – Google Play letöltés

LinkedIn

A HR-esek egyik kedvenc oldala a LinkedIn. Olyan, mint egy globális munkaügyi központ, csak itt az éppen álláskeresőktől a felsővezetőkig minden réteg képviselője megtalálható. A LinkedIn tehát egy üzleti közösségi honlap, amit 2002-ben alapítottak, és a vállalat a tőzsdei bevezetésen is túl van már. Bevételeinek többsége a prémium szolgáltatásokért befizetett összegekből adódik.

LinkedIn

Telepítés után gyorsan összevadássza azokat a kontaktjainkat, akiknek van LinkedIn profilja is

250 milliós táborának fele az USA állampolgára, Európán belül Hollandiában a legnépszerűbb. A világ több mint 200 országában érhető el, és tucatnyi nyelven tud.

LinkedIn – Google Play letöltés (Eszköztől függ)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Szakmai előadások és koncert: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja a vendégeit – akár az IT Café olvasóit - a Normafa Rendezvényházba.

Azóta történt

Előzmények