Hirdetés
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- JavaScript topic
- Videó stream letöltése
- Sony Vegas
- Mikrotik routerek
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Én nem nagyon hiszek a különböző tabletes vírus, stb irtókban.
Ha az ember a Google Play-ről szedi le a programokat akkor nem sok esélye van arra, hogy valami tréfás programot kapjon be.Annyi elővigyázatosság kell, hogy nem kötelező letölteni a fingós, pattanás nyomkodós, böfögős, akkumlátor javító, kamerán át csajokat levetkőztető programokat.
Az is jó szűrő, hogy a kevés ember által értékelt programokat jobb kerülni.És akkor egy pár app amit már hosszú ideje használok:
- 3G Watchdog adatforgalom számláló program, érdemes megvenni a teljes verziót, nem egy horror összeget kér érte a fejlesztő.
- AppSales a különböző akciós appokról értesít bennünket.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
törölt tag
Ez a Play újságos nekem a dvd játékost idézi.
-
-
Narxis
nagyúr
Én se hiszek abban, hogy kellene vírusirtó androidra ha az ember legális vonalon mozog és kicsit több esze van mondjuk mint egy kavicsnak. A hírolvasós alkalmazások is eléggé feleslegesek mert tableten sokkal jobb a böngészés ezért jobb a honlapot nézni hacsak nem valamilyen hírgyűjtő alkalmazásról beszélünk mint az új Play Newsstand.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Tomy Yayo
senior tag
Vírust, malware-t csak a Playről lehet beszerezni? Tehát app telepítés mindenképp kell hozzá?
#4 Narxis: vagy ha már, akkor sokkal jobb erre a célra egy RSS olvasó, ami összegyűjti a dolgokat minden hírpoltárról ahonnan akarom, és csak azt nézem meg böngészőben, ami tényleg érdekel is.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
disy68
aktív tag
A hírolvasás kategóriában én az rss-ben hiszek:
The Old Reader - elég hozzá egy google acc + gReader - lehet használni más online szolgáltatásokkal is, van offline cache.“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
törölt tag
Azért a warez és torrent esetében álljunk meg!
Nem minden illegális forrásból származó dolog vírusos. Ez igaz volt annak idején a DC-re és társaira. De mára azért erőse(bbe)n szűrik ezeket a dolgokat, és a legtöbb helyen kizárás jár a törlés mellett.
Nyilván ezzel nem azt akarom mondani, hogy akkor most hajrá és bármit illegálisan, hanem csak azt, hogy inkább legyen körültekintő az ember, mint paranoiás!
Mindig figyelni kell a megbízhatóságra. Volt már rá példa, hogy a Playen is felpontozott alkalmazásról kiderült, hogy vírusos, mégis több százezer letöltést számlált. Ilyen téren azért jobb a WP, mert ott nincs olyan borzalmasan sok alkalmazás. De nyilván mindenhol előfordul *censored* alkalmazás.Az igazi hiba a felhasználókban van! S az is akkor jön elő, amikor megpróbálnak valami baromságot telepíteni amire igazándiból szükségük sincs. Ezen kívül a hiba is ott van sokaknál, hogy nem olvassák el az alkalmazáshoz tartozó kommenteket. Jó, nem az "Ez szar!" jellegűekre gondolok, hanem azokra amikben leírják, hogy vírusos, nem működik megfelelően, stb.!
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez megnyugtató. Az évek alatt már kialakítottam magamnak azt a "programcsomagot" amire szükségem van, azok mind széleskörben használt megbízható appok. 1-2 van amit muszáj vagyok apk-ból rakni, mert Playen nem látja a készülék. Mondjuk érdekes, hogy az apk-s telepítés után meg gond nélkül frissít playről
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
vicze1
félisten
Tablet appok Phablet UI-val találóbb cím lenne... Google én így szeretlek. (Csesszék meg hogy még N10-re is ezt a szart kényszerítik...)
-
cigam
félisten
a táblagépen két védelmi rendszer fut
Miért? PC-n is bőven elég egy, ha egyszerre fut egymás mellett az nem lassítja/zavarja a másikat?
a Google-nál minden vásárolt szoftver az adott fiókhoz társított email címhez van hozzárendelve, és csak egy rendszergazdai fiók lehet.
Egy újjabb strigula az android ellen.
A portálok írói pedig monjanak le! Ha a az app-ban le tudják játszani ugyanazt a videót, akkor simán megoldhatnák a html(5) kódban is.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
cigam
félisten
Hát de egy user fiókkal használva nem futtathatom? Mert úgy értelmeztem az írás alapján, hogy az külön account-nak vezi, és oda is meg kéne venni azt a progit, amiért 1x már fizettem.
Vagy androidnál nem úgy van mint a többi rendszernél,hogy mezei user fiókba biztonságos használni, telepíteni rendszerbeállításokban matatni pedig adminként kell?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
Pont erről van szó, hogy sajnos a fizetős NMS-t csak azon a fiókon lehet használni, amelyikre be van regisztrálva, ellentétben ugye a Windowszal, ahol a rendszergazda feltelepíti a védelmi programot, a többi nem rendszergazda vagy rendszergazda, tökéletesen mindegy, örül neki és használja. Meg eleve ugye, automatikusan indul el az összes fiókon bejelentkezést követően... na ez Android esetében nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
-
Tamás88
őstag
"hiszen kezdetben az Android inkább az alsó- vagy középkategóriás készülékek rendszereként debütált." De devaju érzésem van... Firefox Mobile...
Biztonsági rendszer hülyeség, nem kell rá. A MindigTV kimaradt, pedig az is jó alkalmazás, ingyen lehet nézni és hallgatni az ingyenes csatornákat.
-
ivana
Ármester
válasz
#09819904 #16 üzenetére
Nem az a baj, hogy minimál vagy sem, hanem, hogy android-e vagy sem és ezek nem azok. Nézd meg a Híradó wp-s verzióját, lehet, hogy az is lassú, de legalább úgy nézki mint a wp, most hasonlítsd össze az androidos verziót ezzel. Én magam is fejlesztek androidra és nem ilyeneket szoktam alkotni
-
cigam
félisten
válasz
#41133696 #19 üzenetére
Viszont jó alkalom lett volna letesztelni melyik a gyorsabb. A portál mobil verziója, vagy a portál programja. Pl. a HVG app-jánál futottam bele, hogy az app nyögvenyelősen ment akadozott, nem ragált a görgetésre, a mobil oldal meg normálisan használható volt. Ami azért nem értek mert 5-10kb-nál nem lehet több a szöveg (+a képek se lehetnek túl nagyok)
[ Szerkesztve ]
-
eluve
csendes tag
Hardverapro-t mobilra léci vagy legalább mobilos változatot!
-
Azért kissé röhejes, hogy védelmi megoldások szerepelnek az élen. Szomorú.
-
törölt tag
azért lehet, h az a két perc, amit a cikk elrabolt az életemből, mielőtt rájöttem az értelmetlenségére, egyszer majd hiányozni fog.
[moderalva][ Módosította: 7 ]
-
kpityu2
őstag
A Hír24 volt a kedvenc műsorújságom, amíg rá nem jöttem, hogy folyamatosan bactassa az alvó módban lévő kütyüt. Ráadásul ezer éve nem fejlesztik.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál.
-
Narxis
nagyúr
Az RSS nekem puritán. Ilyen kellene magyarba: News Republic
Fent van nálam a többi része is(Geek, Gamer) és egyszerűen kellemes a szemnek. Igényes elrendezés, képek, kifejezetten érintőképernyőre szabva. Lehet értékelni a híreket és a kommenteket is látni ha van. 5 csillagot adtam mindegyikre értékelésnél.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Húha.. Már azt hittem egy remek kis szakmai cikk készült, de tévedtem. Már eleve, hogy vírusvédelemmel és hasonlóval kezdődik az ajánlás... A bors online után nem olvastam tovább.
Kritikán aluli. Nem sértésnek szánom, csak egy vélemény.
-
vimes
senior tag
Az Android mióta kezdte akulról? Egy G1-et vagy egy HTC Magic-et nem neveznék alsós készüléknek, és ők voltak az első készülékek. Pont hogy az alsó szegmensbe jutott el legkésőbb az Android.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
h-yle
addikt
válasz
#09819904 #16 üzenetére
Ha a lényeg maga a hir akkor nem Kell app, Ott a Mobil vagy teljes oldal Ami tokeletesen mukodik. De ha mar van app, allot as legyen tisztességes, es he valami android 2.x-bol ittragadt horror. Nem is ertem ilyenek mit keresnek egy tablet appválogatásban.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Gabibácsi
tag
Elolvastam, de tökéletesen értelmetlen cikk:
Androidos tablet alkalmazások helyett lett:
- Blikk
- VírusírtóMarginális dolgok, lehetett volna kezdeni értelmes, valóban tabletre való alkalmazásokkal. Böngészés, levelezés, médialejátszás stb stb.
Azon kívül hogy a szerző a bulvármédia nagy szerelmese, nem sok mindent tudott meg egy esetleges kezdő felhasználó sem.
Sokszor fel lett emlegetve hogy IOS-t megelőzte több dologban, esetleg vagy konkrétumokat kellett volna írni (ha egyáltalán vannak) vagy összehasonlítani tényszerűen.
-
Gebriel
veterán
Ez egy címlapos cikk?
-
törölt tag
Jogos!
Én úgy egyszerűsítettem, hogy a böngészőben vannak a hírportálok könyvjelzői. Feleslegesnek tartottam pluszba alkalmazásokat felrakni. Úgyis jó, ha van 1-5 hír ami az adott embert érinti.
A dizájnt meg egyéni ízlés válogatja. Nekem a stock droid rendszer is tetszett, mások irtóznak tőle és egyből skinezik.
A WP ilyen téren azért tetszik, mert legalább minimal van és semmi csicsa. -
zh1972
tag
mondjuk én használok antivirust a tabletemen, de mondjuk én megnyitok mindenféle mailt meg csatolmányt is. Ha ti nem leveleztek és csak a playről operáltok akkor nem kell anticucc!
-
dzsidzsas
tag
Zoner antivírust használok. Nem a hagyományos vírusok miatt, hanem a programmal feltelepülő többi program ellen, amiből van a Playen is bőven. Eddig mindig jelezte, ha több program is fel akart települni. Különböző programok feltétele, ahhoz, hogy hírportálokat olvass, szerintem is felesleges és helypazarló megoldás. Könyvjelzőbe bele és mehet is. Bár nálam a Twitter is így van beállítva és mindig látom a friss híreket. Ez mellett egyetértek az előttem szólóval, ez egy felesleges cikk, olyan mintha nem tudott volna az író a mai napi határidőre mit kitalálni.
[ Szerkesztve ]
https://rollerezz.blogspot.com/
-
M@trixfan
addikt
Sajnos mér így első ránézésre sem valami minőségi egyik-másik app. Egyébként meg a hivatalos Google Play boltból is bejöhet Malware-t, WTF?
twitter: MatrixfanLive
-
Narxis
nagyúr
válasz
M@trixfan #39 üzenetére
Dehogy jöhet. Ha valami csoda folytán bekerül leszedik mielőtt rátalálnál.
-
törölt tag
-
-
Narxis
nagyúr
Figyelmetlenséggel. Sose telepítek olyan alkalmazást ami gyanús, nem értékelt és/vagy gyanúsak az engedélykérései. Mondjuk nem értékeltbe se futottam még bele pedig eléggé appmániás vagyok, mindent telepítek ami kép, videó vagy leírás alapján felkelti a figyelmem.
Szerintem aki odafigyel azt nem érheti baj. Egyelőre véleményem szerint még nem alap dolog a vírusirtó androidra bármennyire is az ellenkezőjét kommunikálják a vírusirtó cégek.
-
cigam
félisten
A "dehogy jöhet", meg a kellő körültekintéssel _talán_ megúszható az _nem_ ugyanaz. Igen is be lehet kapni a legyet a play store-ból letöltve/vásárolva.
Amúgy érdekes írást lehetne kanyarítani abból, hogy a különböző platformok (Android,WP,iOS, BB) áruházai milyen biztonsági intézkedésekkel védi a felhasználóit. Van vhol összefoglaló írás erről?
-
törölt tag
Azért érdemes lenne már végre megnevezni azt, hogy melyik alkalmazás volt vírusos, és persze azt is érdemes lenne szóvá tenni, hogy az miképp került a telefonra!
A Playen amiről kiderült, hogy vírusos azt azért elég hamar lekapták. Nyilván a fake appok idejében volt ez főleg érdekes. Mára azért rostálják. Persze nem lehet elkerülni egy-egy vírust.Valljuk meg őszintén. A hivatalos appok, pl. Winamp, stb. nem vírusos. Az ilyen mindenféle majdnem noname emberek alkalmazása pedig azért khm... Aki telepíti az meg is érdemli amit kap!
Én mondhatni mániákusan tesztelgettem alkalmazásokat, de egyedül csak egy LG Optimus One-on jelzett az Eset vagy az Avira egy gyári (Igen, gyári!) alkalmazásra, hogy vírusos. De Playen nem igazán futottam bele fertőzött cuccba.
Bevallom, mert nem szoktam tagadni dolgokat, volt, hogy warez oldalról szedtem le egy programot teszt céljából. Ez a teszt két cél miatt volt. Az egyik az, hogy megismerhessem magát az alkalmazást, s ebből eldöntsem, hogy érdemes-e megvásárolnom. Mert ugye az updatenél a warezes hamar elszáll.Végül nem győzött meg, de ez az én hibám. Másoknak bevált és ennek örülök!
Viszont nem volt vírusos, mert sem az Eset, sem az Avira és a Norton sem találta vírusosnak. Se a mobil verziók, se a PC-s verziók.Gagyibb alkalmazást értelemszerűen nem telepítgettem, mert már a screenshotokon látszott, hogy nem érdemes leszedni. Szerencsére a droid társaság elég szép létszámot tesz ki mára, így hamar repülnek az alkalmazás alá a negatív kommentek és a vírusos visszajelzések.
Az iOS esetében én jailbreakelt készülékre tettem szintén warez forrásból alkalmazásokat. Azokkal sem volt baj! Ellenben sikerült megutálnom az iPhone-okat.
Jelenleg WP-nél tartok. Az Áruházban azért jóval csekélyebb az alkalmazások száma, mint a Play-en vagy az iTunes-ön. Igaz, eddig azért a WP nem volt annyira elterjedve, mint a másik két említett mobilOS.
WP-n (Lumia 920-al) az Áruházba 8 találat van az anti virusra, de egyik sem olyan alkalmazás ami érdemben irtószoftver lenne. Egybeírva sem dob be semmi értelmeset! De talán nem is kell (jelenleg)!
-
Armagedown
őstag
Ez a cikk miért kerül ki ?
Androidra nem kell antivírus, az értelmes használat véd a legjobban.
Index.hu alkalmazás minek ?Böngészőböl nem lehet megnézni az oldalt ?
Olyan érdekesebb dolog mint pl médialejátszó , office alkalamzás nem is kell ?
Ez mind felesleges szemét alkalmazás ami fel van sorolva a cikkben, én nem telepíteném egyiket sem.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
törölt tag
válasz
Armagedown #49 üzenetére
Abszolút jogos!
Új hozzászólás Aktív témák
it Induló, androidos alkalmazásokkal foglalkozó tesztsorozatunkban olyan minőségi alkalmazásokat fogunk bemutatni, melyek túlnyomó része nincs gyárilag telepítve.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Hibrid zajszűrést kínál meglehetősen furcsa formában a Huawei FreeBuds 5
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Calman Home for LG vbox lemezkép eladó
- STEAM-en aktiválható maradék játékok baráti áron! - CSERE IS ÉRDEKEL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! LEGOLCSÓBB! Automatikus 0-24
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest