Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisz1000

    tag

    válasz quailstorm #47665 üzenetére

    Szia Quailstorm :) Igen, azokat elsőként próbáltam végig, semmi különbséget nem jelent, nem is értettem, mit jelent ez, IDE-t szimulál az oprendszer számára? :F és ha igen, akkor ennek miért nincs érezhető hatása...? megmondom öszintén az asus béna, érthetetlen bios rendszere sem segít, nem gondoltam vna, h ez még 10 évvel később is ilyen.

    ami még felmerült bios opció, ezek esetleg?...
    -intel rapid start technology: enable/disable
    -sata express, M2 letiltás
    -sata support: all devices/hard drive only/boot drive only
    -compatibility support mode: auto/enable/disabel
    -secure boot: win uefi mode/other OS

    -vagy F7-tel ACPI nélkül indítom, és dedikált drivert töltök be a HDD-hez, bár samsung SSD-nél nem tudom hogyan kéne.

    de amit nem értek, h az XP-t rengetegen használják még világszinten, hasonló okokból, akkor hogy nicns erre egy dedikált build..?? és hogy nem merül föl másnál ez a probléma, most vettem egy lapot, ami 50 ből 1 ilyen :(( ?

    azt is jó lenne tudni, hogy an blokk az ACPI miatt fagy le, vagy csak 1-2 ACPI driver, amit ki lehetne szedni..? csak 3 napja ástam bele magam ebbe, és rengeteg az ellentmondó infó. a tanácsot köszi, de nagyon kicsi a lakásom és kevés az időm, azért vettem a pénzemhez képest leggyorsabb, legjobb ár/érték arányú gépet, mert a lehető leggyorsabban szeretnék dolgozni.

    Szeretném ha segítenél/segítenétek, hogy hagyományos módon oldjam meg. lassan úgy vagyok vele, ha valaki nagyon képben van, fizetnék is neki a segítségért vagy egy dedikált build-ér, ami felmegy a gépemre. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák