Aktív témák

  • floatr

    veterán

    válasz dcsabesz #45275 üzenetére

    Na szóval egy kissé kimaradtam, mivel csak napközben vagyok errefelé. Az, hogy idétlenül fossa magából a logot, nálam azt jelentette, hogy valamilyen driver-hiba miatt azt érzékelte, hogy másodpercenként 20-30 alkalommal kicserélem az akksit a netbookban. Emiatt a kernel ontotta magából a státuszok eseményeit, és ezeket láttad az udevadm monitor kimenetén. Ez a kis alkalmazás egyébként annyit csinál, hogy az udev alrendszeren átfolyó eseményeket monitorozza, és írja ki az aktuális cselekményt. Amikor ez a kimenet egy vadul futó listát ad, akkor ott állati nagy gáz van.

    A netbook-kal kapcsolatban amúgy nekem is az volt a megoldás, hogy downgrade 10.04-re, ott ritkábban jönnek az események, 2-3 másodpercenként, vagy akku ki - táp be, nincsen őrület, illetve a 12.04-es daily esetében szintén ritkábban jönnek ezek az események.

    Egyébként ha már idáig eljutottál, megtehetnéd azt a szívességet, hogy vagy kommentelsz ide egy rövid leírás keretében, vagy csak kattintasz az affects me linkre. Kicsit nagyobb prioritást kap a dolog, ha többen jelentkeznek, és hamarabb javíthatják, bár ez mondom inkább kernel probléma.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák