Aktív témák

  • Hix3r

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pillanatnyilag a legnagyobb problémám az, hogy az ATi X1600Pro kártyámat nem tudom rendesen használni az új verziókon. Már kipróbáltam az X-org butítást 9.04 alatt még anno és úgy használni a Catalyst 9.3-at, de nem voltam egy szakértő, meg nem is tetszett a végeredmény...

    Most gondolkoztam, hogy más disztribúciót kipróbálhatnék, de érthetően ott is küzdenek az emberek ezzel a problémával. Az open-source részleg meg még picit kezdetleges 3Dhez és sebességhez, legalábbbis amit alapból láttam.

    Olvastam, hogy van aki 8.10-et használja, mert azzal még kompatibilis a Catalyst 9.3, de annak meg mindjárt lejár a supportja.

    Ezért kérdezném, hogy tudtok-e olyan kiadást, vagy esetleg más disztribúciót, ami még rendesen kezelni tudja a régebbi ATi kártyákat? Vagy ha tudtok jó open-source fejlesztést, amiről nem tudok, és segít a problémán? Esetleg használjam a 8.10-et akkor, és mivan ha lejár a support?

    Tényleg kb. egyetlen akadályom, hogy a grafikus kártyámat rendesen támogatva tudjam használni a rendszert. Persze ez az ATi hibája, de micsinálni nem tudok...

    "It ain’t what you don’t know that gets you into trouble. It’s what you know for sure that just ain’t so."

Aktív témák