Új hozzászólás Aktív témák

  • kodmen

    tag

    Sziasztok!

    1. A tesztet és a hozzászólásokat olvasgatva a vegyes hozzászólások ellenére úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt (2 évet :-) ) a telefonnak, inkább, mint egy nokia C5.
    Az érintő képernyő tetszik is meg nem is, a fizikai billentyűk kicsit hiányozni fognak, de nincs más alternatíva az árkategóriában, illetve ez a kettő a legjobb, és a C5-ről sem csak jókat hallok (bár a Telenornál nagyon istenítik, a galaxit meg húzzák le).

    2. Az érdekelne, hogy net csomaggal nem rendelkezőknek (kb 13Ft / 10 KB) mire kell figyelni. Azt olvastam valahol, hogy le kell tölteni a marketről az APndriod nevű alkalmazást. Ezt gondolom PC-ről is le lehet. Mire van még szükség? Azt szeretném, hogy magától nem menjen netre, de ha szükséges, fel tudjak menni. A wifi gondolom ettől független, azt nem kell korlátozni.

    3. A GPS-hez csak GPSopt kell, és akkor frankó, anélkül viszont nem az igazi? Az offline navigációs programok fizetősek? a NavteQ-et ajánljátok?

    4. Az akksi időről mindne félét írtak/olvastam. Az egyi hozzászóló elérte az 1 hét üzemidőt, valamelyik firmware frissítássel, ha jól értettem.A 4. naptól (túl a 3 nap csodán és állandó babaráláson) milyen készenléti időre számíthatok. Napi 20-60 percet beszélek.

    5. A beszéd hangerő normális?

    6. Milyen tokot használtok? Olvastam egy szilikonról a fórumban, nem nagy pénz, éppen kipróbálhato azt is, de nekem valami ilyen kellene: [link]
    Vett valaki hasonlót?

    Előre is köszönöm!

    Kodmen

Új hozzászólás Aktív témák