mennyivel gyorsabb kb az alapnál? érezhetően smoothabb?
8000 
iFa. - today apple is going to reinvent the car. http://www.flickr.com/photos/kani_powa/

mennyivel gyorsabb kb az alapnál? érezhetően smoothabb?
8000 
iFa. - today apple is going to reinvent the car. http://www.flickr.com/photos/kani_powa/

névjegyzékből kilép-e vissza gombra?
gombok alja megvan-e animációknál?
kamera gyors-e?
Majd még fog eszembe jutni 
ui: miért a beta1-et raktad fel? már van beta2 és hétvégére hozzák a beta3-at is 
[ Szerkesztve ]
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
Ez volt kéznél ezután csak a végleges sanszos.
-kilép
-megvan
-gyors
Nagyon igényes az értesítési sáv, lehúzva ott figyel az alján az ap....felírat.
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN

Jaja, ez látszott a screeneken is. A világ összes APN-je bele van configolva elvileg, bár ez lehet inkább hátrány, mint előny, valahol az is le van tárolva, és csak a helyet fogja.
- Van fenn esetleg elixired? Érdekelne milyen értékeket ír: átlag CPU használat, free ram, free rom, akksi hőmérséklet szobahőmérsékleten 
- Angry Birds? 
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
Még nincs fent semmi ,egyenlőre sd karira másolok. (akkor a telefon belassul,gondolom ez normális) Elmegyek edzeni,ha hazaértem ráállok. Most csak gyors az alapdolgokat dobálom fel.
"valahol az is le van tárolva, és csak a helyet fogja."(elméletileg ahol beállítod a sajátod,ott törölhető is)
Az a helyzet,hogy eddig tetszik.
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN

Na ugye, hogy tetszik. Mióta szajkózom
És ráadásul ez még csak béta.
Majd kiderül.
PSN ID JupixHUN
A angry bird rio hasít rajt sok objektum esetén is. (nyilván a JIT miatt)
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN
A végleges OC mentes lesz ?
PSN ID JupixHUN

Úgy néz ki, h nem. A beta3-ba (ha minden igaz) már 800mhz lesz. Bár most azt írja pont azért nem adja még ki, mert teszteli több készüléken is, és lehet még ez is sok lesz. Próbálom tartani a lépést a hivatalos fórummal, és ha van vmi, azonnal szólok 
[ Szerkesztve ]

Na pár óra múlva jön beta3 tesztre már OC-vel.
Gondolom a jónép kiteszteni, aztán lesz sírás rívás a fórumban
(mármint nem itt, xda-n)

"Its beta, and has some issues. So there will be two versions one for oc and one for non oc..
Non OC has no issues where as oc has some as mentioned previously"
Ez azért már megnyugtató. 
Megkérdeztem tőlük, hogy csinálnak e a stable verzióból is 2 félét (ocvel és nélküle)
[ Szerkesztve ]
Nagyszerű az OC nélküli verzióra benevezek.
A fényképező továbbra is befagy ha, a hely és biztonságnál a vezeték nélküli hálózat be van pipálva. (az alap JPM be is)
A lejátszó egy katasztrófa MIUI Music,nem hajlandó akkor se elkussolni ha hívnak,sőt akkor se ha felvetted. 
PSN ID JupixHUN
Nemtom miért kell a gyárit lecserélni, szerintem teljesen rendben van. Akinek nem tetszik a zenelejátszó úgyis tesz fel magának, ráadásul mindenki mást.
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE
Most ebben van az alap,és MIUI,a MIUI használhatatlan,és a gyári pl behal ha flat van fent. A POWER AMP gond nélkül viszi a flat formátumot,és pl van a heasset gombjával léptetés is van benne. A gyári csak ki-és bekacsolás röviden ezért kell nekem. Amúgy én elvagyok a gyári apk -al.
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN

flaC. engem nem érdekel, hogy miui vagy kiui, zenehallgatásra ott a Creative Zen X-Fi mp3 playerem, attól jobban a discoba se szól a muzsika 
Ne térjünk el a tárgytól most a G3 ról van szó. 
PSN ID JupixHUN
elnezegettem kyrillos romjat, az is jonak tunik. sot... (a beltartalom ua.)
http://android-forum.hu/
Az ADB vel létrehozott partrációk mivel távholtitatók el ?
PSN ID JupixHUN
pl mini tool partition, vagy berakod egy fenykepezobe is raformazol.
Azal sikerült végül . Kösz. Megy vissza a JMP . nem rossz az ap. ha kész lesz és OC mentes lesz felrakom.
PSN ID JupixHUN
Köszönjük,nagyon korrekt kis program. 
PSN ID JupixHUN
aki esetleg OC-zik, megnézhetné hány fps-el megy neki
Nekem 30-40 között, sajnos néha laggal.
ja, és nyugodtan lehet iratkozni a csatornára, várhatóak majd még videók 
[ Szerkesztve ]
Ez ps1 emu? Melyik? 
PSN ID JupixHUN
fpse, de ottan a leírásban is, az oldalunkon meg a leírás hozzá :
Nem találom.
PSN ID JupixHUN

Hali
A következő problémám adódott. Mikor usb kábellel csatlakoztatom a telefont a számítógéphez, akkor a kijelzőn a fölső kis vékony sávba nem teszi ki az usb jelet, vagyis nem tudom bekapcsolni a csatlakoztatást. Csatlakozáskor a win-is és a telefon is adja a csatlakozást jelző hangot. Az usb beállításainál próbáltam azt is, hogy kérdezzen rá hogyan akarom csatlakoztatni az szgéphez, viszont a választóablak nem ugrik fel. Mi a szösz lelhette? Tegnap nem volt még semmi baja, nem állítottam semmi lényegeset a beállításokban.A töltés is működik a kábelről.

Az usb beállításoknál a Mass storage-ot kell beállitani és persze usb debugging ilyenkor nem lehet kipipálva, ha igy csináltad akkor viszont nem tudom mi lehet a probléma.
Mellesleg ha valaki használja a kyrillos 4.0 rc2 -őt túlhúzott processzorral, van valami rossz tapasztalata? Ha a processzoromat 1300MHz-en használom az mennyivel fogja lerövidíteni az élettartamát, ha kérdezhetek ilyet? (Azt tudom h a telefon megfagyhat nagy orajelnél nálam viszont ez nem jelentkezett 1300 mhzen, bár most csak 866 on használom direkt a félelmem miatt
)
[ Szerkesztve ]
GNex CM 10.1 nightly, TWRP 2.3.3
Mennyit számít 667 helyet, a 8XX ? Játékokba érezhető,vagy másba esetleg ?
PSN ID JupixHUN

Teljes mértékben érezhető már akár csak a homescreen lapozgatásnál is 667 és 1300 szerintem ég és föld.( kicsit mondjuk sebességbuzi vagyok de tényleg gyorsabb
)
Játékokon belül csak az angry birds rio-ról tudok nyilatkozni, nálam (866-on) néholi lassucskább töltés mellett akadásmentesen ment!
GNex CM 10.1 nightly, TWRP 2.3.3

Sziasztok!
Felmerült bennem pár kérdés a G3 telefonommal kapcsolatban..
Melyik most a legjobb alapsáv verzió?
Az Android 2.2. verziót hogy telepítsem fel a telefonra? Úgy tudom az is az alapsáv verziótól függ..
Ja, és ha saját magam rootolom a telefont akkor elveszik róla a garancia? (T-Mobile)
Köszönöm.

Bárhogy állítom, nem jó. Ami fura, hogy az usb hibakeresést engedi úgy ki-be kapcsolni, hogy az usb kábel rá van dugva a telefonra. Eddig ha ilyenkor próbáltam állítani mindig azt írta, hogy előbb húzzam le az usb kábelt.

Közben találtam megoldást, ha esetleg másnak is lenne majd hasonló gondja:
1. Tárcsázd a következőt: *#7284# ezzel elindítod a PhoneUtil alkalmazást.
2. Az USB résznél váltsd át MODEM-re majd vissza USB-re
3. Zárd be az alkalmazást
Mostmár nekem is működik 
[ Szerkesztve ]
Ha rootolod, és/vagy ROM-ot cserélsz, a gar ugrott.
mp
Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)
És ha rootolod? Lehet unrootolni és mehet a szervizbe. Vagy egy factory reset után sem látszik, hogy rootolva volt.
Szerintem bátran lehet rootolni. Nem látszik meg a nyoma.
Zopo ZP900 Leader --- Defy MB525 BAYER (piros) - CM7.2, Defy és Defy+ leírások linkjei a LOGOUT blogomban --- Érdemes megnézni: tiszigyongy.blogspot.hu
Üdv. Az a merész ötletem támadt,hogy kipróbálnám az alap JPM-et,OC vel (állítható mint a Kr. 4.0 ba) Ez megoldható ? Csak próbaképp lennék rá kíváncsi az angry bird miatt.
V ennek mi a pontos felrakása? Az mint az ap. romnak,ennél is kell particionálni az sd-t ?
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN
Nem vagyok OC híve,de szeretném végigjátszani az AB-t,és alapon sok pálya élvezhetetlen !
Ezt hogy kell felrakni?
a 6-os pont nem tiszta.
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN
Felraktam kíváncsi vagyok az AB-re. 1300 on ,hogy fut.
2 programot hiányolok a napi tájékoztató az volt a neve(időjárás) és az all share amivel pc megosztott dolgait tudtam nézni(film,zene,kép)Honnan tudom beszerezni? (mindkettő alap JPM)
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN
azért nem kell mondanom, hogy OC alatt Fesz emelés is van, és a hőmérsékletet nagyon érdemes nézni
Ha 35 felett vagy, érdemes pihenőre fogni, mert ugye az csak az akku, a CPU ennél sokkal több is lehet.
Tudom elolvastam amit írtak róla,de a teszt miatt fogom kipróbálni,amúgy vissza állítható.
PSN ID JupixHUN
tudom
várom a tapasztalatokat.
Korrekt,hogy megy mc particionálás nélkül is.
PSN ID JupixHUN

Szia!
Nekem néhány óráig fenn volt ez a rom, de sürgősen leszedtem!
Lehet, hogy egyedi eset az enyém, de a köv. problémák voltak vele: hiába állítottam magyarra a nyelvet, újraindítás után ismét angol volt. Továbbá a felrakott kontaktok szintén a restartot követően eltűntek. Ezek után gyorsan megváltam tőle!
Adódtak némi problémák,mc partricionálás után ,ha MC re másolok megszakad,kiírja nem másolható stb. Most kipróbálom MC partriconálás nélkül ,megnézem így mi a helyzet.
Az OC okozhat iylen hibát ? 
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN

Már meg mindenki OC-zik?
A ti kedvetekért kértem XDA-n, hogy ha lehet csináljanak már OC mentes release-t is. Erre kiderül, h nem is kell 
Mi a neve az All share programnak? Hogy van bent az app-be? (alap JPM es program)
A napi tájékoztató infoalarm.apk ,az all sharet nem tudom beazonosítani !
Az infoalarma.apk-t nem letehet telepíteni,hanem be kellet másolni root explorerel a system/app-s ba
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN
Kyrillos 4.0 RC2 ebbe hova van elásva a gyári háttérkép?
PSN ID JupixHUN

All share a neve meglepő módon 
Nem mondod?! Ép azt mondom,hogy az aps oknál nem ezen e néven van ! A másik aps is másik néven volt. Dlna .apk néven van már megtaláltam,a gyári képet hol lehet megtalálni ,mert nem lehet visszaállítani !
Az Angry Bird Rio nem akad 1300 on de az aksi durván merül ! 
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN