én már felraktam 
Valóban 1366Mhz-en pörög. Kicsi feszültséget adott még neki.
Tesztelem. Majd írok róla.
[ Szerkesztve ]
STOCK XWLS8 4.1.2

én már felraktam 
Valóban 1366Mhz-en pörög. Kicsi feszültséget adott még neki.
Tesztelem. Majd írok róla.
[ Szerkesztve ]
STOCK XWLS8 4.1.2

Nekem a flash utáni első bootba belefagyott, viszont másodjára bebootolt. Ami érdekes, bootnál kiírta, hogy az aksi 100%-ra lett töltve, holott csak 84%-on volt
Szerk.: Dungeon Hunter lefagyott 1366-on
[ Szerkesztve ]

Felraktam az alap OC nélküli Destiny-t, és arra raktam rá. Eddig stabil.
És most backupolok a Titaniummal. 53 app telepítve. Süvit 
[ Szerkesztve ]
STOCK XWLS8 4.1.2

Nálam a max-ot nem bírja, már pin kód bekérésnél lefagy, kicsit visszább veszem hátha valamelyiken stabil
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy volt-e itt olyan Galaxy 3 tulaj, aki visszavitte gariztatni a telefonját úgy, hogy az a gyári hibákat produkálta? Gondolok itt a GPS-es dolgokra, térerő hibájára, vagy a megszakadó hívásokra. Mert engem ezek már nagyon zavarnak, céges telefonként nem megengedhetők ezek a hibák. Én most gondolkodom, hogy visszavigyem-e a Vodafone-hoz, csak előtte szerettem volna tudni, hogy érdemes-e, tudnak-e ezekkel kezdeni valamit.
Előre is köszönöm a segítséget.

nem tudom mitől... Melyik ROM van rajta?
(AnTutu System Benchmark: 922 pont) 
STOCK XWLS8 4.1.2

kyrillos 5.7

Sziasztok!
Van valakinek tippje/infója, hogy a 6.0-ás Kyrillos mikor jön ki? Mert ha belátható, akkor ennek a kernelnek a csekkolásával várok addig és egyszerre megyek neki a kettőnek.

Passz, már én is várom

ha 2.1 van rajta, felteszik a 2.2-t. szerintem.
(magánvélemény: szerintem ne a vodához, hanem Samsung szervizbe vidd. ne kérdezd miért, de én odavinném.)
"Propaganda írás 10 éve nincs a Mobilarenán. Előtte nem volt Mobilarena." by Bog <<<ZTE u950 - powered by Nvidia Tegra3>>>
(#11011) hodostamas válasza molnarpeter (#10997) üzenetére
G3Mod_v1.2.3
http://android-forum.hu/

Itthon nem használok Windowst, virtuális gép alatt nem volt kedvem Kies-zel küzdeni, így hát bementem a Samu szervízbe a Froyo-frissítés miatt (garis, T-s teló). Hát elhajtottak :S
Hello, szeretnék 2.2-t a telefonomra! Nincs. De van. De nincs. De kidobja a Kies. Jah, az lehet, de mi nem a Kiessel frissítünk, a T-s szoft különben is szar, nem rakjuk fel senkinek. Hm, sz@rabb, mint a 2.1?
Átsétáltam a T-hez, 10 perc alatt felralták.
No de hogy ON legyek: tényleg gyorsabban merül, GPS változatlan, nekem megint kellett hozzá a segédprogram.

Csipkedhetnék magukat, ha már ennyire nem kapnak érte semmit
.

"T-s szoft különben is szar..." akkor minek adták ki?
mert a T-nél meg azt kaptad meg. (szerk: nem hinném hogy lesz jobb... am. meg most mindenkinek ez a szoft van, csak más szolgáltatónál, ua.)
saját elmélet on:
a samu csinált egy 2.2-t. megállapították a bugokat, ráírták hogy sz@r, és odaadták a szolgáltatóknak. a T-mobile, és a Telenor nem adta ki, a Vodafone igen. (ezért volt elérhető [nekünk] előbb)
samu csinált másikat/javított rajta. odaadta a szolgáltatóknak: ez jobb. Megkapta (mostmár talán minden telefon, független is), + a vodás telefonokra jött az újabb verzió (tegnap tettem fel).
de akkor most a T-mob szerint ez is sz@r? 
elmélet off
oké, ezért mondtam h nekem nincs tapasztalatom, csak valahogy inkább a gyártóhoz vittem volna, nem a szolgáltatóhoz. de akkor visszavonok mindent.
[ Szerkesztve ]
"Propaganda írás 10 éve nincs a Mobilarenán. Előtte nem volt Mobilarena." by Bog <<<ZTE u950 - powered by Nvidia Tegra3>>>

Azt valahol be lehet állítani, hogy ha egy névhez több telefonszám is tartozik, akkor melyiket vegye elsődleges számnak?
[ Szerkesztve ]
Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

Nem teljesen egyértelmű, én is véletlen jöttem rá. Hosszú klikk a névre és bejelölés alapértelmezettként vagy ilyesmi. ott tudsz majd mindent válogatni az összekapcsolt névjegyek összes többes adatából.

Talalkozott mar valaki azzal,hogy a gmail nem tudja a mellekletek elonezetet es letolteset?
"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."
Igen ha túl nagy volt.
Mááás : az új Vodás romba nem jött elő a fényképező bug.
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN

Sajnos mérettől és fájltípustól független a hiba nálam. 
Factory reset sem oldotta meg.
Más: lehet egyedi eset, de csak az tegye fel a gps aids progit, akinek tényleg szüksége van rá. Kiváncsiságból feltettem, bár rendben müködött. Azóta viszont nem és uninstall, reboot után sem.
"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."
Üdv!
T-mobilos Galaxy 3-asomat frissítettem hivatalos 2.2-re.
Ami nekem hiányzik, hogy a korábbi verziónál bejövő hívásnál a hangerő le gombbal némítottam a csengést és a rezgést is, de jelenleg ez nem működik, csengésnél, nem némítottnál. Valaki tud erre valami megoldást?
Egyébként ezen kívül a legális frissítéssel (kies) meg vagyok elégedve; megtartott minden programomat (Angry Birds eredmények..
), SMS-t, névjegyet, beállítást, szal nem kellett semmit újratelepíteni utána.
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
itt most a kikapcs gombal tudod némítani. kijelzőt is elsötétíti. utána ha akarsz, még egyszer rányomsz, akkor előhozza hogy még próbálnak hívni.
[ Szerkesztve ]
"Egyébként ezen kívül a legális frissítéssel (kies) meg vagyok elégedve; megtartott minden programomat (Angry Birds eredmények.. ), SMS-t, névjegyet, beállítást, szal nem kellett semmit újratelepíteni utána."
Ez így van de nem biztos,hogy stabil marad,sajnos saját tapasztalatból beszélek kellett az a FC.
PSN ID JupixHUN

2.1nél volt olyan, hogy "pofára" fordítva mondjuk az asztalon elnémult hívás közben. Vajon 2.2nél is műxik? még naóem próbáltam...
Pedal to the metal... | Galaxy 3 | GTR-Masters.hu

Az egyik 6.0-s teszter azt írta várhatóan szerdán fogják kiadni.

Köszi!!! 

Na, pont akkor megyek haza, nem baj, majd jövő héten. Egyébként tegnap nagyon megtréfált az új kernel, nagyon nem tett jót a progiknak a sok fagyás. Ugyanis jó pár (sőt lehet, hogy mind), a belső memóriára telepített progit restore-olnom kellett, mert mindig feldobta a kényszerbezárós ablakot. Délután asszem kap egy factory resetet, aztán ultra kernel föl, és újra próba, viszont a max frekit hanyagolni fogom.

hodostamas:
JPQ alatt csináltál már SD speed tesztet? Nem javult esetleg? 
Már mindenfélé beállítottam, de semmi változás, nekem is 5 MB/s körül méri a Class10-esem. PC-ben meg rendben van..

Telenor/Djuice-nál még nincs, legalábbis elérhető verzió. A KIES sem ajánlja fel a frissítést és bent sem tudnak róla semmit még...
ennyit tud a teló, mindenkinek ennyit mér.. 
Igen, 2.1 update 1 van a telefonon. Egy boltot találtam itt Nyíregyházán, ami elvileg Samsung telefon szervíz, de emlékeim szerint az régen egy kis gsm bolt volt. Mindenesetre valamelyik nap beviszem oda és megkérdezem, hogy ott foglalkoznak-e a dologgal. Ha nem, akkor marad a Voda.
Én oda vittem a telót a képernyője miatt, de nem csinálták meg, csak a szoftver is hibás volt azt visszarakták 2.1-re, de akkor még nem volt 2.2.
Live with Xperia ;)

Egy kicsit off. Szerintetek a Nexus S mitől lett ilyen kib@*%/%=!+ottul olcsó a magenta szolgáltatónál?
[ Szerkesztve ]
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
Nem tudom, de ez egy SGS auto fókusszal, annyi hogy google (ami azért terméktámogatás szempontjából igencsak jó)
Live with Xperia ;)
Auto fókusszal? ... nem ledes villanót akartál írni? 
am: most olvastam róla egy kis tesztet.. ami fura volt.. nem lehet bővíteni a memóját.. bár az 1giga, +13 nem olyan kevés...
ja de elírtam sry 
Live with Xperia ;)
Kifutó modell.
mp
Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

led vaku + alapból 2.3 és egészen biztosan fog kapni még támogatást. és 60ért feltöltőkártyával akkor is piszkosul olcsó, ha "csak" egy galaxy s 
[ Szerkesztve ]
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
Na igen... nem rossz.. nem rossz.. de nekem most stop van! 
Ki kell bírnom egy darabig az Ace-el ..(lehet a következő már az SGSII lesz.. csak győzzem kivárni
)

Van valami reklámblokkoló erre a mobilra?
Seedni, vagy nem seedni. Ez itt a kérdés!

AdFree

Bocs, de valaki felhomályosítana röviden mik is ezek:
Destiny 1.3
Kyrillos 5.7
köszönöm.

Sziasztok!
Offline navigációt keresek a galaxyra. Ha tudtok segíteni, priviben.
Előre is kösz
tantál
Főzött ROM-ok. 
mp
[ Szerkesztve ]
Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

Sziasztok! Tulajokat kérdezném Angry Birds-özni "lehet" a telón?
Cheers
Megy, de a nagyobb pályák akadozgatnak.
mp

Hi
Valaki próbálta már ezt Talking Ben the Dog Gyerköc szeretné ha működne is mert eddig csak 10mp ig megy és aztán lefagy. A Talking Tom Cat az gond nélkül megy.
Galaxy S2
na ment vissza a fugu 2.4beta3. hiányzik ez az undervolt nagyon... meg max 900Mhz-en volt stabil, mert most később már 1GHz-en is megjelentek pixel anomáliák.. az a 100mhz meg mind1, fontosabb hogy 800on -0.1V 

már nem is rendelhető...
STOCK XWLS8 4.1.2

Az utolsó 1-2 példány ára általában így alakul... Én is így vettem annó az anyósnak egy 30eFt-os telót majd féláron 
Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.