2013. május 19., vasárnap

(#1001) DeFranco válasza evil007 (#1000) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olvass már vissza csak úgy 4-5 hszt...

@Nordik: nekem vodás van, de abszolút nem nyúltak bele a szoftverbe. Talán a böngészőben van egy voda könyvjelző, de ennyi. Semmi live baromság, vagy vodás téma. Úgy tudom a T-s is ilyen.

Amúgy a vodánál nem 40-55, hanem 30-55.

Más: azt tudja valaki, hogy hogyan kell bellítani, hogy a telefon mutassa SMS írásnál, hogy hány karakter van hátra? Nagyon idegesít, hogy nem látom, és tartok attól, hogy az ékezetes karakterek itt is többnek számítanak, tehát több sms-ben küldi el, amit egyben kellene. Biztos megoldható valahogy, hogy old-school sms-t küldjön, csak nem találom.

Üzletszabályzatom: http://logout.hu/bejegyzes/defranco/uzletszabalyzatom/friss.html

(#1002) motorhead

motorhead
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok. LG GT540 Optimus, és a Galaxy 3 között filózok. Kinek mi a véleménye, melyik éri meg jobban, elég sok a pro-kontra a két teló közt. Áruk közt 6k a különbség a Vodánál,tehát nem ez szerint döntenék.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#1003) Mr.Csizmás válasza motorhead (#1002) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mindenképp a G3.

én is eljátszottam ezt a dilemmát anno.

most hétfőre várom (akkor hozzák) a T-től :D

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#1004) -Philip- válasza g4mer (#977) üzenetére

-Philip-
(kvázi-tag)

Ezt örömmel hallom, Hétfőn akkor én is viszem vissza az Euronicsba.. ugyanúgy vitrines utolsó darabot vettem, és látszódnak a feliratok..

- Rallymania -

(#1005) DeFranco válasza Mr.Csizmás (#1003) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, csak eljön a nagy nap! Gratz. :)

[ Szerkesztve ]

Üzletszabályzatom: http://logout.hu/bejegyzes/defranco/uzletszabalyzatom/friss.html

(#1006) Mr.Csizmás válasza DeFranco (#1005) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kellene rendezni egy androidos pártkongresszust :D

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#1007) DeFranco válasza Mr.Csizmás (#1006) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pártkongresszusra nem viszem a telefont, oda megy a jó öreg siemens me45 terepgyerek... :))

[ Szerkesztve ]

(#1008) DeFranco

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ti éreztek-e lassulást a telefonon időnként? Szoktátok-e újraindítani? Ha igen, milyen időközönként?

Nekem úgy 1,5 - 2 naponta indul újra, de próbálom "just works" módban használni, szóval nem lövögetem ki mániákusan az appokat, csak ha eszembe jut néha.

Azt, hogy a ROM/RAM mennyire telített, azt hol látni? Azt tudom, hogy az App. killer kiírja, hogy mennyi a szabad memória, de hogy melyik-melyik és hogy a másikat hol látom,azt már nem tudom.

[ Szerkesztve ]

(#1009) Brianko válasza evil007 (#1000) üzenetére

Brianko
(lelkes újonc)

Garanciavesztés csak a rootolásért jár. A firmware felrakásáért ejnye-bejnyéznek összehúzott szemöldökkel , de akár garanciálisan visszateszik a gyári progit. Nekem is felajánlotta a szervizes a garanciát , de úgy gondoltam ez tényleg nem az ő saruk. Jól jöhet ha ők is korrektül állnak hozzá majd ha tényleg szükség lesz a garira.

(#1010) sagesz93 válasza Brianko (#1009) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

a rootolást is vissza lehet állítani.

teljesen gyári állapotra vissza lehet állítani egy androidos telót.
Hogy ennél a típusnál hogy kell, na azt már nem tudom neked megmondani

DeFranco: erre a ram/rom dologra is vannak külön programok
amit most én használok az az eRay, ebben aztán minden van, nem csak ezt láthatod, hanem hogy az akksi mennyin áll, hangokat állíthatod, fényerőt, ilyenekt

[ Szerkesztve ]

(#1011) Nordik válasza DeFranco (#1001) üzenetére

Nordik
(senior tag)

Kártyásan kellene vagy függetlenül, ugyanis az előfizetéses kártyámmal használnám tovább. :)

A függő telók mennyire támogatottak szoftverfrissítés terén? Vagy ugyanúgy jönnek ki sorba az újabb szoftverek? Gondolom ha a garancia nem érdekel akkor megoldható gyári rom feltétele is.

(#1012) DeFranco válasza sagesz93 (#1010) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz, letöltöm, ha wifi közelben leszek. :R

@Nordik: ahogy én tudom - de itt sokan vannak nálam tapasztaltabbak - azt csinálsz a telefonnal amit akarsz. Úgy frissíted ahogy akarod. Semmi különbség nincs egy független, és egy függő teló között, ugyan arra vagy jogosult, és az esetleges garvesztés is ugyan akkor áll fenn. Nem para, ha szolgáltatónál veszed szerintem. De mondom, ez az, ahogy én tudom.

Amúgy ha nem előfizetésben veszed, akkor annyit mérlegelj, hogy kb 5k a külöbség, ennyivel olcsóbb a függő. A függetlent esetlegesen később könnyebben adod el, ez az érem másik oldala. Viszont a függőre (pontosabban a szolgáltatónál vásároltra) 2 (1+1 korlátozott) év a garancia, a függetlenre csak 1.

[ Szerkesztve ]

(#1013) DeFranco válasza Szaby59 (#928) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megrendeltem a tokot, amit ajánlottál. Angliából itt volt két nap alatt (!) és nagyon még vagyok vele elégedve. össze sem lehet hasonlítani, mennyivel biztosabb kézzel fogom. a színe enyhén barnás, de ez egyáltalán nem látszik, ha fel van rakva. Amin nagyon meglepődtem, hogy kaptam gratisz egy fóliát, még hozzá két oldalon lehúzós keményebbet, és egy frankó törlőkendőt is, pedig nem is volt feltüntetve, hogy jár hozzá. Nagyon köszönöm a segítséget még egyszer!

(#1014) asdasdasd

asdasdasd
(kvázi-tag)

Octy féle GPS Booster -re tud valaki egy apk linket? Market-en nem találom, a GPS opt -ot sem.

(#1015) spyki

spyki
(tag)

Hi!

Most az összes Saturn-ban 59.990 függetlenül a Samsung Galaxy 3.

(#1016) asdasdasd válasza asdasdasd (#1014) üzenetére

asdasdasd
(kvázi-tag)

Mintha a I5800XWJI4 javítaná a GPS hibát.
Meg tudja ezt erősíteni valaki?

[ Szerkesztve ]

(#1017) orkati válasza DeFranco (#1013) üzenetére

orkati
(kvázi-tag)

Melyik oldalról rendelted a tokot? És mennyibe volt szállítással együtt? Én is gondolkozom valami védőfelszerelésen a kis drágaszágra :DDD

(#1018) DeFranco válasza orkati (#1017) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Onnan rendeltem, amit Szaby59 linkelt. (telefonról netezek, így a linkeléstől eltekintenék). Tokkal vonóval 1067 Ft-ra jött ki, de ez függ az árfolyamtól is. Ha gépközelben leszek, akkor lesznek képek is. A fólia amit mellékletek, nem tizedmilliméterre pontos, kb. fel milliméter eltérés van. Még nem raktam fel, rendeltem fóliát is külön, mert ehhez nem írták, hogy adnak, megvárom, hogy az milyen lesz és a jobbikat rakom fel.

(#1019) Szaby59 válasza DeFranco (#1018) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Rakd fel ezt, aztán majd leszeded.
Én is így csináltam, hogy szedje fel a lerakódott szennyeződéseket, aztán ráraktam a másikat.

(#1020) DeFranco válasza DeFranco (#1001) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az sms parámra tud valaki mondani valamit? Nektek hogy mennek át az ékezetes karakterek? Ha rendes magyar módra, akkor az úgy tudom több karakterek számít, és amúgy sem látom, hogy mennyi maradt a 160-ból. Ti hogy oldjátok ezt meg? Nekem volt már olyan hogy emiatt kettőben küldött egy üzenetet, és marhára zavar.

@Szaby59: ezek egyébként hogy ragadnak fel? Van rajtuk valami ragasztó, vagy kell alá valami? Hogyan működik ez?

[ Szerkesztve ]

(#1021) Brianko válasza asdasdasd (#1016) üzenetére

Brianko
(lelkes újonc)

Honnan szeretnéd letölteni? Mert a samfirmware oldalról telepített frissítés nálam nem akart működni.

(#1022) Szaby59 válasza DeFranco (#1020) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Öntapadó, csak rá kell illesztened.

(#1023) Face8814 válasza DeFranco (#1020) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem ha már csak 10 karakter van hátra az első üziből, akkor azt már kiírja.
Illetve ha a 2-nál jársz, onnan folyamatos a "visszaszámlálás"!

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#1025) Szaby59 válasza mark513 (#1024) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Zenére biztos, hogy G3, ha a (papír) 3D hiánya nem hátrány akkor pedig mindenképp G3.
Tovább lesz rá támogatás, a Spica már kifutóban van.

(#1027) Hory84

Hory84
(lelkes újonc)

Engem egy dolog idegesít ha 60 százalékra merül az akksi akkor bejövő hívásnál leesik 15 százalékra.
De ha viszont újraindítom vagy rádugom töltőre már 60 százalékot ír ki.
Ez másnál is így van?
T-mobilos firmware van rajta jelenleg.

(#1028) g4mer válasza -Philip- (#1004) üzenetére

g4mer
(tag)

Én nem az Euronicsba vittem, hanem a samsung szervizbe a camponába... Hétfőn adtam le, és már szerdán kaptam az smst, hogy mehetek érte :)

(#1029) hackeeeee

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egyik ismerősöm vett ilyen készüléket, csak nem jár ide fórumozni, így kérdeznék helyette.

Szóval a gond a következő, nem lehet a készülékben ékezetes karaktereket írni. A karaktertámogatás át van állítva ékezetesre, viszont a bevitel nyelvnél nincs magyar. Ez normális jelenség? Vagy ez valahogy javítható? A válaszokat előre is köszönöm.

Gyárilag független készülékről van szó.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#1030) evil007 válasza hackeeeee (#1029) üzenetére

evil007
(kvázi-tag)

Probáld meg azt hogy beállitasz valami szláv nyelvet mint ahogy a tesztbe

(#1031) evil007

evil007
(kvázi-tag)

Valakinél nem volt olyan hiba az I5800XXJI2 firmwarenél h nincs szolgltató által adott net ?
egy helepet megköszönnék h mit csinálják :D

(#1032) hackeeeee válasza evil007 (#1030) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Naigen, csak ugye, nincs karakterszámláló, így viszont meg több karakternek számolja azokat, vagy nem?

Véleményem szubjektív...

(#1033) Brianko válasza sagesz93 (#1010) üzenetére

Brianko
(lelkes újonc)

Azt értem , hogy vissza lehet állítani az eredeti programot. Én mint kezdő androidos user nem vagyok biztos a sikerben. A rootolt vasra viszont már feltehetek bármilyen programot. Akár olyat is ami tönkrevágja a szoftveres részt, kitörli véglegesen az IMEI, újraindíthatatlanná teszi stb.
Persze aki már biztos a rendszerismeretében az csak nyugodtan próbálkozzon. Viszont nagyon olvasson utána mit és hogyan teszi fel a telefonra. Mert még a legrészletesebb leírások mellett is közbeszolhat a tűzfal vagy valami. Ahogy olvastam az xda oldalán sokaknak elszált a telefon. Én 3 napig izgultam azon vajon fog e csörögni még a zsebemben levő papírnehezék. Utána pedig a 4. firmware indult el csak. Úgyhogy azt javaslom ne a kezdő felhasználó próbálja ki a legújabb frissítést hanem az aki ért is hozzá.

(#1034) DeFranco válasza hackeeeee (#1032) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szia csak gyorsan: van benne de csak álló helyzetben látszik és csak akkor ha az első sms-ből csak 10 karakter van hátra onnan viszont folyamatosan. Nekem szolgáltatós van, abban van alapból magyar nyelv így szerintem a függetlent is lehet valahogy frissíteni. Az ekezet kezelés pedig beállítható, úgy csak egynek számolja. Ha fekve ír sms-t akkor a vissza gombbal csekkolhatja a karakterszámot.

(#1035) hackeeeee válasza DeFranco (#1034) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Köszi. :R

Be lett állítva az ékezetes karakter. Viszont a bevitel nyelvnél ugye automatikus van, de külön a listában nincs magyar nyelv.. Ezért érdekes kicsit.

Véleményem szubjektív...

(#1036) Brianko válasza evil007 (#1031) üzenetére

Brianko
(lelkes újonc)

Nem a szolgáltató tiltotta le a netet esetleg? (pl.:kérésre)

(#1037) Brianko válasza hackeeeee (#1035) üzenetére

Brianko
(lelkes újonc)

. Beállítások-Területi és szövegbeállítások-samsung billetyűzet-Írás nyelve - Lengyel
Így lesz hosszan lenyomva ékezetes betű

(#1038) Brianko válasza DeFranco (#1034) üzenetére

Brianko
(lelkes újonc)

Alap beállításoknál 145 karakterenként van sms.Ebbe az ékezet nélküli betük és az ékezetesek közül az é; ß; ü; ö; a kettőspontal tartozik bele. Az összes többi karakter kódváltást eredményez amiből mindegy, hogy 1db vagy 63 db van akkor is csak 1 sms lesz belőle. Tehát 145 vagy 63 az smsek betűszáma.

(#1039) hackeeeee válasza Brianko (#1038) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

És ez lengyelnél is így lesz, vagy ott úgymond normális lesz? Tehát ékezetes karakter az ugyanúgy 1 karakter lesz?

Véleményem szubjektív...

(#1041) evil007 válasza mark513 (#1040) üzenetére

evil007
(kvázi-tag)

Igen játsza az xvidet és nem kell hozzá program tudtommal de ha még is android market real player sztem tuti lefogja

más: sikerült megoldani a szolgáltatós net problémát csak anyit kellet csinálni h a hozzáférési pontokhoz hozzá kellet adni enyi :D

(#1043) Brianko válasza hackeeeee (#1039) üzenetére

Brianko
(lelkes újonc)

nem. Hanem 2.3 karakter lesz, sőt a többit is azzá változtatja. :(

Ez régebben volt probléma a telefonoknál. Volt ahol megoldották, de igazából nem értek hozzá. Nem szoktam smsezni, így nem is érdekel a téma.

(#1044) DeFranco válasza hackeeeee (#1039) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Be lehet állítani, hogy cserélje a karaktereket sms kompatibilisra, de ezt könnyen ki is próbálhatja, ha tesztelgeti egy kicsit, hogy egy "é". után mennyit von le.Amúgy tök mindegy szerintem hogy lengyel vagy magyar, a karakter ugyanaz.

(#1045) Csabipici

Csabipici
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van egy Samsung Galaxy 3 -as mobilom, és meg vagyok vele elégedve.
Viszont van egy érdekes problémám:
Néha "elveszíti" a sim kártyát, vagyis eldobja a mobil hálózatot. Kijelzőn, a felső sorban jelzi, hogy sim kártya locked.
Ilyenkor bekéri a PIN kódot is újra. Eleinte érintkezési problémára gondoltam, de nem az.
Pl. ma éjszaka is előfordult ez a probléma.
Este símán leraktam az asztalra, utána egy fél óra múlva ránéztem a kijelzőre és akkor még rendesen fent volt a mobil hálózaton. Nekem úgy tűnik, hogy ez valami szoftveres probléma lehet...
Másnak is csinált már a Galaxy 3 telefonja ilyesmit?

(#1046) DeFranco válasza Csabipici (#1045) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Be van pattanva a sim? Nálam jól be kellett tolni, hogy bekattanjon, körömmel nem is ment, egy bankkártyával segítettem rá. Kicsit túltolod, aztán visszaengedi 1 mm-t és megakad. Azért ha kipróbálod, akkor óvatosan!

(#1048) -Valinas- válasza mark513 (#1047) üzenetére

-Valinas-
(fanatikus tag)

Pontosan elmondtál mindent, amit tudni kell. :D Innnentől döntsd el, hogy neked mire van szügséged. Én csak a kijelzője miatt nem vettem HTC-t. Kérdés mennyire jó a 3D ilyen kijelzővel, és hogy mennyire használsz telefonon GPS-t /én azok közé tartozom akik teljesen feleslegesnek tartják/

"Csak az egészséges fognak nincsen semmi baja."

(#1049) Hory84

Hory84
(lelkes újonc)

SIM-es problémákra megoldás lehet hogy ki kell kapcsolnia PIN kódot.

(#1050) Citroghost

Citroghost
(tag)

A Galaxy 3 vagy a Spica a jobb? Melyiket érdemesebb megvenni? Azt tudom, hogy az utóbbiban régebbi android van, amitől lassabb is, de azokat nem lehet frissíteni?

De a Spicanak meg jobb a kijelzője, meg a dizájnja is jobb szerintem, és 800Mhz-es, ami több, mint a 667.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.