Sziasztok,
Egy hete én is egy ilyen telefont használok, a T-nél lett beszerezve. Én ezt láttam ár/érték-arányban bajnoknak, és nem is kellett benne csalódnom. 
A kijelzőjével nekem nincs bajom, fél fényerőn használom, szerintem teljesen oké, még ekönyv-olvasásra is. Nem szabad odatenni egy retina display vagy egy Super AMOLED mellé. A sebességével semmi baj nincs, azért nem reagál azonnal, mint egy iPhone, de őszintén szólva én kompromisszum-mentesnek érzem a használatát, soha nem zavaró. Egy olyan dolog van, ami megakasztotta, amikor PC-ről próbáltam Xvid-et streamelni rá, de ezt a funkciót annyira nem igénylem, ahogy a 3D-játékokat sem, a PSP-n sincs nagyon alkalmam játszani, telefonon meg nem is akarok.
A GPS-nek szerintem nem sokkal több idő műholdat befogni, mint az autós Garmin navigációmnak. Lefuttattam persze ezt a GPS Opimizert a fórumon olvasottak hatására, csak az nem világos, hogy ezt csak egyszer kellene, vagy minden használat előtt? 
Sajnos a SIM-kártya probléma nálam is fennáll, van, amikor sokáig nincs vele gond, de sajnos olyan is, hogy egymás után veszti el a hálózatot. Volt, hogy újra be kellett rakni a SIM-et, tehát sajnos előfordulhat, hogy (az egyébként nagyon jó megoldásnak tűnő) bepattintós kártyatartó van elbaltázva. Hozzátenném, hogy nagyon régi (Westel feliratú...) a kártyám.
A fényképezője ideális fényviszonyok mellett használható, egyébként botrányosan zajos képeket produkál, akinél ez szempont, szerintem kerülje el a készüléket.
Amit használok vele: Google Readeres RSS feedeket letöltöm wifin offline olvasásra a Newsrob nevű appal, ezeket meg e-könyveket olvasok, jönnek a gmail és email kliensre is a levelek (ez utóbbival nagyon fasza, hogy az OWA-en keresztül milyen könnyű a pusht elérni), normális mennyiség telefon/SMS. Folyamatosan vagy wifi vagy 3G kapcsolaton van. Így 24 órát bír kb., mielőtt lemerül (a másik standard idegesítő hiba, hogy 3/4-es töltöttség után azonnal kéri az áramot, nálam is megvan), ami nem rossz.
Az egyetlen komoly hibájának a SIM-kártya eldobálását meg picit az átlag alatti fényképezőt tartom, ennek hiányában 100%-ig meg lennék vele elégedve, nem csak az árát tekintve, hanem úgy egyébként is.