Köszi! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
zsírsámán
(senior tag)

joci86
(újonc)
Köszi szépen! 

greenhead0
(tag)
Destiny létezik zip-es megoldásban?

abrasivi
(újonc)
Lenne egy kérdésem...A telóm nem tud csatlakozni a wifim-hez...mármint csatlakozik de nem tudom használni a netet és semmi más netes alkalmazást...mit lehetne tenni? vagy miért van ez? valaki tud segíteni?

szupermacs
(újonc)
Üdv, új vagyok még a fórumon, én csak azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e még gyári 2.1 Eclair rom a telefonhoz, mert szeretném azt felrakni. Sokkal jobban tetszett, mint a 2.2 és ha valaki tudna küldeni egy linket, akkor lehetne olyan romról, ami frissíthető KIES segítségével? Előre is köszi a segítséget.
Persze, ajánlott a kereső használata. Amúgy milyen szolgálatós a telefon?
Vigyázat, csalok!

alejandri
(kvázi-tag)
itt megtalálod az összes gyári Rom-ot. Kiessel nem fogod tudni flashelni csak ODIN-al.
[ Szerkesztve ]

alejandri
(kvázi-tag)
Milyen ROM van rajta? Esetleg próbálkoztál már egy factory resettel? Csak ezen az egy Wifin fordul elő a probléma, vagy minden Wifi router esetében tapasztaltad ezt a hibát?

abrasivi
(újonc)
csak az enyémen de kérlek privátban fejtsd ki bővbben mert nem értem

csurdongulos
(tag)
Kyrillos 10.6-nál tapasztalt valaki olyat, hogy a fényképek random helyen el vannak csúszva egy vonalon? Mindig csak egy elcsúszás van, kb ugyanott. Az elcsúszás mértéke nem ugyanakkora, attól függ, hogy mennyire mozdult be a telefon a kép készítése közben. Igazából olyan, mintha homályos képet nem készítene, de ami gyári rommal homályosra sikerült volna, abban benne van ez az elcsúszás.
Van valami beállítás esetleg amivel ezt ki lehet küszöbölni?
köszi

zsotesz81
(senior tag)
lassan nyugdíjazom a telefont, megjött az utód 
Szia,
Ez nem egyedi eset, szerintem a Cyanogenmod driverében van a hiba. Bár megnézhetsz másik kamera alkalmazást is.
Vigyázat, csalok!

csurdongulos
(tag)
Sajnos az alternatív fényképező app nem segített, de köszi a tippet. Esetleg egy másik kernelt érdemes lehet megpróbálni?
Talán segíthet, bár szerintem nem a kernelbe van csomagolva hanem modulként.
Vigyázat, csalok!

zsotesz81
(senior tag)
próbáld meg esetleg a 10.5-ös romot, nekem azzal nem volt különösebben gondom, a 10.6-tal voltak gondjaim
[ Szerkesztve ]
Az nem fog segíteni
Vigyázat, csalok!

abrasivi
(újonc)
tudna valaki segíteni? miért van az hogy a telómmalnem tudok csatlakozni a wifimhez?
minden más wifihez tudok csak az enyémhez nem és nem tudom hogy mit csináljak... már 2 éve megvan és két éve nem tok rácsatlakozni...
Milyen routered van? Nézd meg annak a beállításait, valószínű ott a gond.
Vigyázat, csalok!

JohnnyX
(senior tag)
A routereden nincs veletlenul beallitva mcaddress szures, es a telod meg nincs beregelve?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

csurdongulos
(tag)
Mindegyik Gingerbread rom a cm 7.2-re épül amúgy? Vagy esetleg próbáljak meg Froyo-s romot?
Igazából ami jól jött a gyárihoz képest az csak a több tárhely (az sd jobb kihasználása), de azt a gyárival is el lehet érni, nem (link2sd?)?
A sammobile-on fent lévő rom az a Vodafone-os gyári? A VDH arra utal?
Model: GT-I5800
Country: Hungary (VDH)
Product Code: VDH
PDA: I5800XWJPL
CSC: I5800VDHJP1
Igen arra épülnek, nem készült más port. Ha Froyo alapú ROM-ot akarsz szerintem a JPU a legjobb. Ennyire fontos a fénykép készítés? (Csak akkor már egy fényképezőgép nem lenne jobb?)
Az SD kártyára való telepítés megoldható ott is, ha ext partíciód van akkor kell egy kernel ami támogatja (G3MOD), plusz a link2sd tökéletes bár a Kyrillos ROM-ból ki lehet szedni a szkriptet ha mindezt automatán akarod.
Vigyázat, csalok!

alejandri
(kvázi-tag)
abrasivi: ebben az esetben, ha már újonnan sem akart rácsatlakozni a WIFI-re, inkább a routereddel lehet valamiféle gond és nem a készülékkel. Talán csak beállítás kérdése. Szerintem inkább itt kéne feltenned a kérdést.

csurdongulos
(tag)
A feleségemé a G3, neki fontos a gyerek miatt, hogy mindig kéznél legyen... :-) Van fényképezőgép is persze, de azt nem hordja mindig magánál. A gyári rom aminek az infóját beírtam az előző hozzászólásba a vodafone-os?
Köszi a segítséget.
Az biztos hogy nem a 2.1-es, gyors keresés alapján a gyári 2.2 se ilyen névvel van. Ha ez jó akkor Kiessel tudsz frissíteni 2.2-re.
Vigyázat, csalok!

csurdongulos
(tag)
Jónak, jó, Odinnal felment, de a KIES nem akarja frissíteni sajnos.
Azért köszi!
Akkor lehet mégse az a gyári. Amúgy már korábban is mondtam hogy a JPU-t ajánlom az is egy stock 2.2-es rendszer.
Vigyázat, csalok!