Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Fáradt gőz
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el a téma összefoglalót!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
"Ezt a zoomtartományt nem tudom értelmezni. Minek? Hova? Kimaga? Hungyüttbe?" by pilóta
Az enyém: Bővebben: link
[Szerkesztve]
"Ezt a zoomtartományt nem tudom értelmezni. Minek? Hova? Kimaga? Hungyüttbe?" by pilóta
bakker! ez is nagyon jó, főleg a sok infó : időjárás előrejelzés, meg hogy az egered hány km-t ment! ezeket mivel tom kirakni?
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

nofreenick
(senior tag)
kéne' nekem 1 link erről a vista style-ról, ha megoldható, mert nekem csak a kék royale van meg, de ez jobb... tudsz adni linket? előreisköszi...
Ha nem sikerül felrobbantani az atomerőművet akkor itt vannak a másodlagos célpontok: egy szájharmonika-gyár és egy pantomim akadémia...
Konfabultor meg Samurize. Az utóbbihoz nem árt egy kis prog tudás, de nem vészes.

BobChemistry
(őstag)
sirály...
főleg az, hogy mutatja az egér megtett útját
ez milyen progi, vagy netes dolog?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

lamantin
(tag)
iconpackager-rel lementettem az ikonokat egy eredeti vista-ról:
Bővebben: link
a hiányzó ikonokat kipótoltam egy másik csomagból: Bővebben: link
Az asztaltémát itt találod: Bővebben: link
..nagyjából ennyi 
Ja! és persze a programok:
uxthemepatcher: Bővebben: link
iconpackager: Bővebben: link
vista explorer: Bővebben: link
tálca áttetszőséget símán nvidia forceware-rel (tudja pl. a style xp is)

BobChemistry
(őstag)
mi az a sok removable disk a 2. képen?

lamantin
(tag)
kártyaolvasó: sd, cf... mindegyiket külön meghajtónak fogja fel
(de persze dvd-m sincs ennyi : virtual-driveok
)

BobChemistry
(őstag)

a Konfabultor-t megnézem, de programozni nemtok. ez egy ''Yahoo-termék''? pedig ez az ''egér útszámlálás'' nagyon jó! 
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

nofreenick
(senior tag)
nahh kicsit átalakítottam... még 1 jó időjárás kéne...
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://rimkovacsclan.uw.hu/fel-le/vistadesktop2.jpg)
ez a szkript: met_hu_pic.vbs megy valakinél samurizében?
[Szerkesztve]
Ha nem sikerül felrobbantani az atomerőművet akkor itt vannak a másodlagos célpontok: egy szájharmonika-gyár és egy pantomim akadémia...
1024x768: Bővebben: link
800x600: Bővebben: link
XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555
a winampot is samurize-vel tetted ki desktopra?

tuskooo
(PH! addikt)
Köszke, vhonnan ismerős volt, már tudom honnan.

console
(fanatikus tag)
ezazz! köszönöm! 
.

nofreenick
(senior tag)
ahogy mondja... nem is kell hozzá script, azt alapból tudja...
és ehhez is vannak ''skinek''? sorry, tom, hogy elolvashatnám a ''samurize'' topikot...
láttam ilyen ''oversized'' ikonokat amik 3d-sek és nagyon kúl! azok is ezzel készültek?
[Szerkesztve]
Az én desktopom: Bővebben: link
(A motort nem lehurrogni mert én csináltam
)
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Milyen gyönyörű motor...
Ott az óra mellet mi az a kis zöld ''X'' betű?
XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

console
(fanatikus tag)
létezik olyan program, ami minden windowsinduláskor megváltoztatja a hátteret?
szóval megadok egy könyvtárnyi képet, ami közül válogathat, és változatosságot hoz az életünkbe? 
.
Ezzel lehet eltűntetni meg előhozni a nem használt ikonokat sima windows style-nál kis nyíl helyettesíti
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Gondolom biztos sokat mondták már de itt is a Google a megoldás: Bővebben: link
szerk: ez jobban illik rá: Bővebben: link
És az első találatnál már lehet reménykedni is hogy az amit keresel
[Szerkesztve]

tuskooo
(PH! addikt)
Kár h vmelyik cucchoz sp2 kell
. Volt pár nem túl kellemes tapasztalatom vele, az többször a gépemre fel nem kerül.
[Szerkesztve]

lamantin
(tag)
melyikhez kell sp2? 

nofreenick
(senior tag)
namost... nem értem a kérdést 
milyen ''skin'' kéne neked? én úgy csináltam, h szépen összeraktam hivatkozáskból, meg vonalakból ezt a kis kijelzőt aszt kész... ha előre elkészített plugin-re (.ini) gondolsz, akkor én olyat nem láttam... de ebben épp ez a jó, h olyanra csinálod, amilyenre akarod...

tuskooo
(PH! addikt)
Vista Customization Pack v1. Ehhez kell. Felraktam, próba-szerencse alapon. Aztán ilyen pl., h. asztal/jobb klikk/tulajdonságok kifagyott. Gyorsan visszacsináltam
Annyit meg nem ér az egész, h. sp2-t ezért felrakjak

console
(fanatikus tag)

![[kép] [kép]](http://www.lhsproduction.hu/kep/google.jpg)
.
Hehe ez nagyon király eddig csak angolul láttam ezt. 
Máris lementem.

lamantin
(tag)
jaja, azt póbáltam én is, de egy kalap kaka, sp2-ön se mükszik normálisan (legalábbis nálam)...meg nem is tetszik a vs.
az lenne a jó, ha valaki képes lenne xp-re elkészíteni a glass effekteket, átlátszó ablak kereteket stb... 

tuskooo
(PH! addikt)
Vagy várjuk meg a publikus vista bétát

lamantin
(tag)
hátja, a publikust
....nálam ez a beta is egészjól működött, csak ott bukott el az egész, hogy hálózatot, megosztott nyomtatót csak korlátozottan tudtam ráerőszakolni. Állítólag dvd-lejátszással, írással is vannak problémák, bár odáig én már nem jutottam vele.

tuskooo
(PH! addikt)
Te ezt az explorert (intézőt) úgy használod, h mindig megnyitod az exevel, vagy felülírtad a windows exejét (amit nem ajánlott megtenni a readme szerint
) ?

lamantin
(tag)
nem írtam felül és már nem is használom-->kuka
elég lassú volt. Régebben csináltam ilyen explorer exe felülírósat egy mac-finder kinézetűvel, de megőrűltem mire kattintás után működőképes lett az ablak 

tuskooo
(PH! addikt)
Akkor jó
Az nekem is feltűnt, hogy elég lassú, főleg amikor mozgatni próbáltam az ablakot

tuskooo
(PH! addikt)
Tudnál dobni egy linket az egerészős pluginre?
Egy PACKBAN volt benne.. Bővebben: link

tuskooo
(PH! addikt)
Köszi, mindjárt elhelyezem vhova

vakarcs
(fanatikus tag)
itt olvasgatva a topicot, ötleteket szerezve.... kicsit átformáltam én is a windowsom 
ilyen volt:
ilyen most:
a változás érezhető...
csak 1 kérdésem lenne... ami kicsit talán hiányzik... az a system tray ... van egy két dolog amit a windows oda rak be... csak a trayt nem lehet vhogy elővarázsolni???
eladó a világ :)

szergej
(tag)
Ajánlom figyelmedbe a ''COOLMON'' progit, mert sztem minden procihoz jó, és
nem csak hőt tud kijelezni és nagyon sok funkciója van.
A deksktopom: samurize+objectdock:
A coolmon a kép bal alsó sarkában lévő piros cucc.
Na milyen csokit kér minden PH! tag a büfében ? ---> 3Bit-et

szergej
(tag)
Objectdock -> Docklet tab .Ez ilyen kis fül, ami előcsusszan, ha egérrel ráböksz
A desktopomon, a bal alsó sarokban az a kis fül.
Egyébként sikkal királyabb a mostani desktopod, kicsit lehetne még zsúfolni oda
pár graphot stb. SZVSZ.

vakarcs
(fanatikus tag)
vagy nagyon béna vagyok... vagy az enyémben nincs ilyen
a free változatot töltöttem le.. lehetséges, h abban nincs ilyen ? vagy tényleg ennyire vak vok? 
Nem te vagy béna, ez csak a Pro változatban van benne.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

vakarcs
(fanatikus tag)
akkor kicsit megnyugodtam... akkor esetleg más 5let a trayre?
Nagyon szép!
Légyszi mond már meg, melyik az a widget (gondolom az) ami mutatja a hdd-k leterheltségét, meg légszi azt is mond meg, hogy milyen progi/widget méria cpu,ram,mem leterheltséget!
Előre is köszi!
a tálcát, hogy tom megváltoztatni vagy teljesen eltüntetni?

szergej
(tag)
Bocs, de már nagyon éjjel volt...
Majd mindjárt 

szergej
(tag)
Mail ment.
jobbegérgomb kattint a tálcán és ott meg nem mondom mi fejből.
tálca elrejtése talán. akkor bukkan elő, ha odahúzod az egeret
Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.