Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el a téma összefoglalót!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
http://www.leekspin.com/

Draken
(senior tag)
tudnál hasonló háttereket mutatni 1920*1200as felbontásban?
Persze. Adj egy msn cimet, vagy ahova küldhetem.
Notebook, laptop alkatrészek nagy választékban nálam! Érdeklődni priviben! \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0
Üdv! Csabee.

csutkaa
(senior tag)
sajnos nem tudok 
Daemon09: ment privi 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3
Asztalom jelenleg: 7es
"It's not enough to have talent you also have to be hungarian" - R. C.

Richter36
(őstag)
Kedvet kaptam a vista sidebar használatához
[link]
"Minden dolognak a vége a fontos."

Diego!
(senior tag)
Köcce 
"Ne vívj szellemi párbajt fegyvertelenekkel"
Egyelőre ilyen: [link]
Kipróbáltam a samurize programot.Hát nem egyszerű,szerintem inkább hagyom az egészet.Ami nem tetszik az a valuta és az időjárás plugin.Nem illik annyira oda.
Van valami ötlet erre esetleg?
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Samsung Galaxy Note 2 Titanium Grey

harylmu
(őstag)
grabber, Richter36
Mi a winchesteres gadget neve?
Ez lesz az szerintem.
nagyádám

harylmu
(őstag)
Ez nem hinném hogy sidebar gadget.
[ Szerkesztve ]
Sushi driver info.De tegnap óta nem működik,helyette egy fekete folt van ott
Újratelepítve sem sem müxik.
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Samsung Galaxy Note 2 Titanium Grey

Richter36
(őstag)
Az egyik a Suhsi's Driverinfo a másik a Yetike által linkelt HDSentinel beépített sidebar gadgetje.
Majdnem eltaláltam a nevét 

harylmu
(őstag)
Nálam ez a gadget sajna nem működik. 

Richter36
(őstag)
Lol most nézem én is elírtam
Sushi's DriverInfo 

Draken
(senior tag)
Nekem is csak egy fekete folt van ott akármeddig hagyom ott, nem javul meg magától 
Mióta?Nekem eleinte működött,de két napja csinálja ezt.Hiába rakok fel újat.

Draken
(senior tag)
Ahogy felraktam egyből olyan lett 

tupacamaru
(PH! addikt)
Azt szeretném kérdezni hogy az átlátszó tálcát hogyan csináltad? Nincs fent Vist-ám csak tetszik. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins................ Na mi lesz??? Ijessz!!!
Na közben találtam egy másikat: Driver info

Draken
(senior tag)
Köszi ez van nekem is, a másikban az volt a lényeg hogy más ikonja volt a vinyónak 

harylmu
(őstag)
Vista Aero, alapból benne van a vistába. 

tupacamaru
(PH! addikt)
Már az SP1 előtt is benne volt?
Mert az volt fent de nem emlékszem hogy ilyet tudott volna, de lehet hogy csak figyelmetlen voltam.
THX az infót. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins................ Na mi lesz??? Ijessz!!!

Edween
(őstag)
Akkor tűnik fel igazán, ha a tálca színétől világosabb háttered.

Richter36
(őstag)
De XP-n a Vista Inspirat nevű progi is csinál ilyet neked.

harylmu
(őstag)
Aero tuti be volt kapcsolva?

tupacamaru
(PH! addikt)
Asszem, de nekem mindig fekete volt. Valamelyik nap feltolom és megnézem hogy mi az ábra.
THX az infókat mindenkinek.
Egyébként egyszer már láttam olyat is hogy a megnyitott ablakok háttere volt átlátszó. (pl. a Sajátgép ablaka ami most fehér az volt átlátszó, a meghajtók ikonjai pedig mint az üvegen levő matrica) Virtual PC-n kár hogy nincs Aero. 
[ Szerkesztve ]

harylmu
(őstag)
Ha az Aero be van kapcsolva (nekem manuálisan kellett), akkor elvileg működnie kéne az átlátszó tálcának.
Vista topik?

tupacamaru
(PH! addikt)
Ha lesz időm akkor felteszem egy másik vinyóra a Vista-t és megnézem hogy mi a helyzet.

Richter36
(őstag)
Most ilyen

csutkaa
(senior tag)
"Szegény Vagyok Ments Ki Innen"
nagyon bejön 
Samsung Galaxy S3

~DD~
(tag)

zoltanz
(PH! kedvence)

harylmu
(őstag)
Az első brilliáns

Dusee
(őstag)
hali!
azt h csináltad meg h olyan legyen a tálca?
mer most 1ik vinyón nekem is fenn van de nem ojan a tálcám!
nekem most /pill ilyen:
hopp kicsit nagy lett 
tehát link: képp
és bocsi h floodolok csak lejárt mod idő
----
Összevontam a két hozzászólást, a képnek meg csak a linkesített változatát hagytam benn 
[ Módosította: 7 ]
iPhone 5

harylmu
(őstag)

Nyugdíjas
(Szakértő)
De nem igaz egymmegaszívedet,
hogy, ha már kivágni nem tudtad, akkor legalább miért nem center-re raktad be
Bocs,de tényleg csúnyán torzul igy
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

harylmu
(őstag)
Most hogy jobban megnézem, tényleg 

Nyugdíjas
(Szakértő)
Csakmerhogy wide-os az eredeti kép. Ki köll vágni, azt csók 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Draken
(senior tag)
Át lehet vmivel szabni a vista tálcáját w7 szerűre?
[ Szerkesztve ]

marcipunk
(tag)
Már rég postoltam, itt az ideje:
"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

zoltanz
(PH! kedvence)
Jól összeállított desk. A háttér szép computer grafika, de ezek a színek hát nem az én világom annyi biztos.
Mostanában inkább nagyfelbontású HDR dinamikus felvételek tetszenek a színek egyszerűen lenyűgözőek, persze nem könnyű az emberiszemmel tartani a lépést, de vannak jók a neten.
Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD