Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el a téma összefoglalót!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Nimda
(őstag)
Egy egyszerü desktop:
Bővebben: link
SGS2 CM10.1

Dj Sat
(újonc)
Hali.Jó a háttered.
IBM Thinkcenter II Abit NF7 SL Athlon xp 2400+

Dj Sat
(újonc)
Mindenki panaszkodik,hogy nem megy vagy a style xp,vagy a konfabulator sp2 alatt.Jelen pillanatban nekem is sp2 van fent,és tökéletesen múködik a style xp,és a konfabulator is.Lehet hogy a beállításokkal van valami azoknál akiknél nem megy.

LucifeI2
(őstag)
Vagy nincs javajuk mert azt hiszem az is kell

Dj Sat
(újonc)
Java nekem nincs felrakva,és mégis mennek.Szerintem java nem kell hozzá.

gege71.hu
(PH! addikt)
További finomítgatás után:
2048x768
~400 kbyte
jpeg
http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

Dj Sat
(újonc)
Tetszenek az ikonjaid,meg maga az egész desktop.Honnan töltötted le az ikonokat? www.themexp.org?

gege71.hu
(PH! addikt)
De vegyes ikonok, tobbnyire manualisan lottem be.
Az IconPackagert is hasznaltam hozza, de a progikhoz rendelest egy ket esetben(Opera, Total Commander, mail progi, word, excel stb ) kulon allitgattam be. (filera v shortcutra jobbklikk, majd /properties/icon/change icon stb nyoman).
A fo ikonmotivum a Copperdeck muveszneven fut, de pl az excle a word, a IE meg a mov pl. egy Encoded nevu ikoncsomagbol lett kivarazsolva)

Dj Sat
(újonc)
Köszi.Időközben már én is megtaláltam őket.Szerintem a jelenlegi ioknjaimból meg ebből a kettőből rakok össze egyet.

gege71.hu
(PH! addikt)
Ja és minden ikon az asztalon 64x64 pixelen megy. így mutatnak a legszebben. Úgy voltam vele ha már napi nyolc órában bámulom ezt a szemetet it a cégnél legalább kinézzen valahogy. Az sem baj ha esetleg rendszerteljesítmény szinten hátráltat is vmennyit ez a sok cucc...lexarom 

szasza_xp
(senior tag)
Az informatika melleti fő érdeklődési területem 
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

Dj Sat
(újonc)
Sajna én a cégnél nem nagyon konfigurálhatom a gépet,de az otthonin mindent megváltoztatok,amit csak tudok.

Dj Sat
(újonc)
Nem sok ez az ikonmennyiség?Vagy csak nekem tűnik soknak?

MyKonzerv
(senior tag)
Egy ilyen asztal nem eszi meg a gépedet?
Ennyi ikont...Nekem kb. 5 ikon van kint, minden más gyorsindítón vagy start menüben
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
Oké. A 2 progi nem progi, hanem ''Desktop X package'' (nem tudom konkrénat mi, de felraktam a Desktop X nevű progit, és haver átküldte msn-en a 2 ''beépülőt'', majd dupla klikk rá, és meg is jelent. Ha gondolod, a 2 beépülőt átküldöm mail-ban, vagy msn-en, a DesktopX nevű progit meg le tudod szedni a netről. Bővebben: link Innen. Ezt felrakod, és szólsz, és átküldöm a 2 beépülőt (vagy hogyishívjákot) A gépemről pedig pár kép: Bővebben: link Nem olyan húdenagyszám, de egy szolid kinézetűt akartam, és asszem sikerült is...
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

szasza_xp
(senior tag)
Sok ikon ? Még visszafogot vagyok
De nem lassítja a gépet fél giga elég neki. Mondjuk nem játszok 

MyKonzerv
(senior tag)
jöhet mailben: coolman86@freemail.hu --> jöhet nagyobb file is, át van vezetve outlookra
köszike
szasza_xp: ha nem jáccol az más...de akkor mit csinálsz?

Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

.:GoliBali:.
(fanatikus tag)
Hamár mindenki felnyomja a desktop képét akkor én sem maradok ki ebböl!
Ime az enyém : Bővebben: link
Amúgy ez éppen átalakítás allatt áll nemsokára megváltozik, ha kész felrakom azt is!![;]](/dl/s/v1.gif)
HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

szasza_xp
(senior tag)
Forum,net, internet,dc , zene, s film, meg írás, ja és munka.
Meg néha feszültséglevezetőnek COD vagy COD U.O: félévente 2 alkalommal 
Nem vagyok ideges típus

Gh0sT
(PH! addikt)
Mi írja ki szépen magyarul, hogy milyen idő van?
Illetve a Start menü felett mi az a 3 sor? Valami emlékeztető?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna. *** Android fejlesztőt keresünk: http://tinyurl.com/9pjhpyd

(fanatikus tag)
a Start menü felett: igen az emlékeztetö!
Csak mondom, hogy ez két proginak a keverése a konfabulator, és a samurize keverése.
A konfabulator szebben jelzi az idöjárást, de nem magyar, viszont a samurizehoz le lehet tölteni egy plugint vagy scriptet amivel ki lehet jelezni az idöjárást!
A plugint/sriptet pedig a samurize honlapjáról le lehet tölteni!
HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

szasza_xp
(senior tag)
jah ez engem is érdekelne.
Az emlékeztető a konfabulator egyik widgetje, azt hiszem alapból benne van!
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(fanatikus tag)
Igen az benne van alapból a konfabulatorban!

MyKonzerv
(senior tag)
nos a wincostumize-on nem találtam adesktopx package nevű dolgot, csak objectet és widgetet, melyik a kettő közül?
ha a nevüket megmondod, már az is jó
köszi

Bibby
(PH! addikt)
Az én desktopom című mű:
Vélemények?
[Szerkesztve]
Ελευθερια η θανατος

Gh0sT
(PH! addikt)
Meg tudnád nekem mondani, hogy területileg mennyire lehet ezt az időjárás plugint szűkíteni? Illetve mi a neve?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna. *** Android fejlesztőt keresünk: http://tinyurl.com/9pjhpyd
Nah. Az a 2 dolog az object, de elküldtem mail-ban... Azokra dupla klikk, ha fennvan a desktopx, és voila meg is...
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Itt az én desktopom:
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Azt a Lemonade Tycoon játékot honnan szerezted? Nagyon kéne, de nem találom 

RAM
(PH! addikt)
mail ment
Csak tisztán

Gh0sT
(PH! addikt)
Nagyon letisztult formákat használsz.
Mondhatni minden kéznél van.

RAM
(PH! addikt)
Win telepítéskor pár napig szokott hasonló hátterem lenni.
Mert ugye gusztustalan alap pixeles, mezős:
Egyétek képet nem csípem. 
Csak tisztán

Gh0sT
(PH! addikt)
Ezzel megszenvedtem... főleg az analóg órával:

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Mi a neve a tv műsor widgetnek? 
(Jobb alsó sarokban)
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

RAM
(PH! addikt)
DU meter-t használsz a cFos helyett? 
Csak tisztán

Gh0sT
(PH! addikt)
Az egy Samurize script. Alapvetően az egész asztal Samurize-al készült. Csak az időjárás widget miatt fut a Konfabulator.

Gh0sT
(PH! addikt)
Du Metert forgalom méréshez használom, a CfosSpeed-et pedig a forgalom optimalizáláshoz. Valszeg csak nem látszik az ikonja.
A routeredben olyan opciót keress, hogy ping engedélyezése.
Szerk: OFF
[Szerkesztve]

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Konfabulatorhoz nem létezik ilyen valami widget ami az épp futó tv adásokat kiirja? Valakinek megoldás erre? 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Sajna Samurize-hez nagyon hülye vagyok 

Bibby
(PH! addikt)
Az egyetlen vélemény ami a desktopommal kapcsolatos hogy honnan van a Lemonade Tycoon??

Na mindegy ám.
Az a helyzet hogy nemnagyon emlékszem honnan van,de végülis csak 100 mega,ha nagyon kell.Keress mailben.
Ελευθερια η θανατος

szumoo
(senior tag)
Nekem így néz ki a desktopom: Bővebben: link.
Semmi extra.
Szumoo
A nyúlon túl?

RAM
(PH! addikt)
Sehol nem találom.
PrtScr-ben lementem az összeset és légyszi mondd meg hol van.
Csak tisztán

RAM
(PH! addikt)
Az a kis 3-mas, a cFos-ban micsoda.
Te sem találkoztál még ezzel a hibával:
ugye?
Csak tisztán

Papa-Georgo
(senior tag)
Én is szívesen csinosítgatném ilyenekkel desktopom, csak vmi kiindulási pont kéne, ahonna ezeket megtanulhatom, widgetek, meg nemtom mia szösz....
Help?
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''

(fanatikus tag)
Na ez egy plugin : Weather.2004 a neve!
Hogy honnnan szedje az ifot, milyen helységröl az kötött!
asszem 19 magyar város van ahonnan tudja az infot szedni, de ehez van egy progi, hogy melyiknek mi a kódja
(#500) .:GoliBali:. válasza Papa-Georgo (#498) üzenetére

(fanatikus tag)
töltsd le a samurize programot
Evvel elkezdheted csinosítgatni a deskedet!
Sok sikert!!!!!!