2013. május 25., szombat

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-03-02 12:42:55

IT café

Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!

Összefoglaló kinyitása ▼

(#21001) bAtt001 válasza F34R (#20998) üzenetére

bAtt001
(őstag)

hehe tudtam hogy tetszeni fog :DDD analízis vizsga lesz, ennyi a történet. téma, haze

(#21002) RBJ válasza ntomka (#20983) üzenetére

RBJ
(őstag)

olyan szép a mint nem tudom miért, hogy szinte megkívánom.
csak fosok ubi után váltani. :DDD

Tánczos Csuda Mózsi / Linux Mint 14 Nadia Cinnamon

(#21003) pocokxx

pocokxx
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Conkyval lehet több gmail accountot egyszerre nézni?

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

(#21004) ntomka válasza RBJ (#21002) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a normál kiadásokat választod, akkor azok Ubuntu alapúak, szóval nemtom miért mondod. :)

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#21005) pocokxx válasza RBJ (#21002) üzenetére

pocokxx
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Ugyanúgy ubi az is, csak kicsit felturbózva.

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

(#21006) RBJ válasza ntomka (#21004) üzenetére

RBJ
(őstag)

ha megjelenik a végleges mint akkor ráugrok. nagyon tetszik színvilága. de előre is szólok rengetegszer foglak zaklatni ha nem találok valamit.mondhatnám azt is, hogy az rc melléteném az ubi mellé de mikor próbálgattam anno nem találtam olyan lehetőséget,hogy másik rendszer mellé telepítés mint az ubinál :DDD

(#21007) ntomka válasza RBJ (#21006) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig ugyanúgy van benne minden. :) Nekem még a 10-es van fent, és nem vagyok benne biztos, hogy a 11-et fel fogom tenni.

[ Szerkesztve ]

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#21008) F34R válasza ntomka (#21007) üzenetére

F34R
(PH! addikt)

Néha már fölösnek érzem a win 7-t , azért tartom meg mert még játékso kedvembe vagyok (viszont mostanában [1 hete ] elő se vettem ) , ilyenkor gondolkozok el hogy egy linuxos gépen is tudok netezni,zenét hallgatni és nem elsősorban legalább annyira témázható is.

Eggyetlen kiváltó ok lusta vagyok mint a dög pakolászni le-föl ha mégis játszani szeretnék.
notebookra biztos csaj unixot tennék. ;)

(#21009) pethYeti válasza ntomka (#21007) üzenetére

pethYeti
(őstag)

Nekem 11rc van fönt, vannak még bajok vele, leginkább ez az új ubuntu 11.04-ben megjelent compiz amit már igazán foltozhatnának. De összességében stabil.

Ami marhára idegesít az a VLC... ez az 1.1.9 olyan memóriatúlcsordulásokat alakít hogy öröm nézni ahogy kifagy a rendszer.

ANYTHING you can do, I can do better (no you can't)...

(#21010) pocokxx

pocokxx
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Conky hoz van magyar időjárás? Nyissak egy Conky topikot....? :)

[ Szerkesztve ]

(#21011) lacus666 válasza biggamer (#20956) üzenetére

lacus666
(újonc)

Szia,

Kérdésedre a válasz:
All CPU Meter Version 3.6 és Drives Monitor 4.9
Le tudod innen tölteni őket:
http://addgadget.com/all_cpu_meter/
http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/System-Utilities/Drives-Monitor.shtml

Reméllem tudtam segíteni.

Üdv:
L

(#21012) Visormail

Visormail
(őstag)

Arra tudtok megoldást hogy a napokat magyarul írja ki ne angolul? Mármint a rainmeter

[ Szerkesztve ]

N.E.M. http://href.hu/x/iwti - Athlon II X2 260, 6GB RAM, HD4850

(#21013) vans? válasza Visormail (#21012) üzenetére

vans?
(őstag)

Tudunk.

Substitute="Monday":"hetfo","Tuesday":"kedd","Wednesday":"szerda","Thursday":"csutortok","Friday":"pentek","Saturday":"szombat","Sunday":"vasarnap"

Nyilvan ekezetekkel. Ezt kell beilleszteni a skinbe.

[ Szerkesztve ]

Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."

(#21014) Visormail válasza vans? (#21013) üzenetére

Visormail
(őstag)

Jó ezt berakom a változók közé, de ezt meg is kellene hívni.
Most az alap skin van fent amibe csak ezek vannak:

[measureDay]
; Returns the current day
Measure=Time
Format=%A

[meterDay]
Meter=STRING
MeterStyle=styleLeftText
MeasureName=measureDay
X=10
Y=40
W=190
H=14
Text="%1"

(#21015) Visormail válasza Visormail (#21014) üzenetére

Visormail
(őstag)

Ja ok megvan ilyenkor már csak egy Substitute=#Substitute# sor kell a measur-höz, vagy a te sorodat is rakhattam volna egyből a mesure-höz mindegy.
Sikerült köszi :)

[ Szerkesztve ]

(#21016) atesz117 válasza pocokxx (#21010) üzenetére

atesz117
(fanatikus tag)

Talán itt, vagy itt találsz.

Samsung Wave Il / Linux Mint ... KDE / Kindle3 keyboard

(#21017) RBJ

RBJ
(őstag)

ennél a fajta conky dolognál nálam a temperature nem mér semmit.
elvileg az lm-sensors fent van. terminálba sensors paranccsal működik.
[link]
ilyen ablakos időjárás mutatót tud még valaki ?

(#21018) pocokxx

pocokxx
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Más program mér?
Cairo Docknak van egész használhataó időjárása.
(meg a Docky, ill AVN sem rossz meg ott van a Screenlets is.) Első találkozásom Cokyval...

[ Szerkesztve ]

(#21019) vans? válasza Visormail (#21015) üzenetére

vans?
(őstag)

Ja tenyleg sry, azt kihagytam a mondokambol.

Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."

(#21020) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kis átalakítás:

Gyííí, nem tudok paint-et használni így vasárnap reggel :DDD

[ Szerkesztve ]

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#21021) RBJ válasza pocokxx (#21018) üzenetére

RBJ
(őstag)

ezt a fajta conky t megadhatnád nekem. egyszerű és nagyszerű

(#21022) atesz117

atesz117
(fanatikus tag)

Mai:

Samsung Wave Il / Linux Mint ... KDE / Kindle3 keyboard

(#21023) ntomka válasza pocokxx (#21018) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

EZ de jól néz ki! Milyen ikoncsomag? A conkynál az email részben mit jelent az a név szerinti elkülönítés?

(#21024) pocokxx válasza RBJ (#21021) üzenetére

pocokxx
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

A scriptek ebből vannak, az alap, amiből kiindultam pedig ez.

ntomka: :R Az ikonok albook, a név pedig a több gmail fiók egyszerre figyelése lenne, csak még nem jöttem rá, hogy működik...

(#21025) F34R

F34R
(PH! addikt)

(#21026) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(Szakértő)

Most ilyen, szokásos semmi extra.

felhívnám viszont a figyelmet az órára, szerintem tök jópofa:)

szerk.: látom más is tolja ezzel a képpel mostanság :D

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#21027) kuntics

kuntics
(lelkes újonc)

Jelenlegi állapot:

(#21028) Lui04

Lui04
(fanatikus tag)

Most:

Nyugdíjas: teccik :C

(#21029) Visormail

Visormail
(őstag)

Mégegyszer kösz a segítséget mindenkinek, nélkületek ez nem jöhetett volna létre :D
Ha lesz még valami úgy is jövök, de most egyelőre mindent sikerült megoldani. Jó ez a rainmeter progi megérte pár napot bütykölni, szépen rendbe tudtam szedni vele az asztalt, az alap illustro skint szabtam testre.

[ Szerkesztve ]

(#21030) pocokxx válasza Visormail (#21029) üzenetére

pocokxx
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Örülünk, hogy sikerült :)
(nem akarsz más betűtípust választani? Az ékezetes betűk kissé furák így kisbetűsen...meg a lenyíló menüknél is használhattad volna ugyanazt a fejlécet, mint az illustronál.)

(#21031) Visormail válasza pocokxx (#21030) üzenetére

Visormail
(őstag)

Ja ja kicsit furák az ékezetesek majd lehet kipróbálok más betűtípusokat is.
Ugyanaz a háttérkép van a lenyíló menüknél is csak kicsit másképp, mivel azokból a legkisebb verzió a fejléc +1sor ezért azt lekicsinyítettem, az nekem tetszik.

(#21032) vans? válasza Nyugdíjas (#21026) üzenetére

vans?
(őstag)

Az ora tenyleg kiraly, a wall meg hat jo izlesre vall. :D

@Lui04: miert vilagoskek a start button? szerintem atlatszo startgombbal fasza lenne az osszkep, az belerodnit kicsit.

(#21033) RaZroX

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

Egy agyon pakolt desktop :DDD

Lenovo ThinkCentre M55p Modded  Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 | ZTE KIS PLUS with iLauncher -Choose your hobby to profession and never have to work!-

(#21034) vans? válasza RaZroX (#21033) üzenetére

vans?
(őstag)

Te minek kerdezel amugy, ha utana az egvilagon semmit nem valositasz meg beloluk? :D

(#21035) RaZroX válasza vans? (#21034) üzenetére

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

Sokat megvalosítottam csak nem töltöttem fel mert nem tetszett a nagy részük. Ha lenne olyan ami kényelmes és tetszik is akkor csak azt használnám.

Lenovo ThinkCentre M55p Modded  Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 | ZTE KIS PLUS with iLauncher -Choose your hobby to profession and never have to work!-

(#21036) vans? válasza RaZroX (#21035) üzenetére

vans?
(őstag)

Ertem, de a mostani tetszik..? Mert megneztem az eddigi deskjeidet (meg azert emlekeztem is parra), a mac-esek faszak nagyreszt, de az elso par windows-os (a 3d elott :DDD) is szebb szerintem, mint ez. De persze your choice.

(#21037) pincehely válasza RaZroX (#21033) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben mi a "valami"?
8 éves unokaöcsém is megtalálja a minialkalmazások menüpontot a windowsban.. :DDD

http://kefetemap.deviantart.com/

(#21038) RaZroX válasza pincehely (#21037) üzenetére

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mondtam hogy ebben van bármi extra :D
Láttam, hogy mások is töltöttek fel ilyen full alap deskeket én meg épp unatkoztam.

(#21039) RaZroX válasza vans? (#21036) üzenetére

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

Amúgy csak a háttér tetszik :DDD
Egy mac-eset akarok ami megszólaláis hasonlít rá, de még keresgélem amegfelelő témát, ikonokat meg ilyesmiket, hogy teljes legyen. Ha sikerült felrakom a képet.

(#21040) Adamis

Adamis
(senior tag)
LOGOUT blog

Mit ki nem lehet hozni XP-ből...

CM10 C3C0 ParanoidJelly 4.1.2.

(#21041) pincehely válasza RaZroX (#21038) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Devinaarton van fent full package.
Én is gondolkodtam benne, de nem akarok lemondani az aero-ról.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#21042) biggamer válasza Barthezz2 (#21020) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Hali ... tudnád nekem linkelni ezt a képet ??? :R

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#21043) RaZroX válasza pincehely (#21041) üzenetére

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

Én már meguntam ezt az aero átlátszóságot... de már a Vistánál :D
Amugy egy csomó témánál van egy explorerframe.dll amit felül kell írni. Na az mit változtat, és hogyan kell felül írni ? mert nekem nem engedte.

(#21044) vans? válasza RaZroX (#21043) üzenetére

vans?
(őstag)

Ha nem tudod, mit valtoztat, akkor minek akarod felulirni? :D Amugy en is nemreg tudtam meg, hogy az explorerben valtoztatja meg a nyilakat, nezetgombot, rendezest, hasonlokat.

@Adamis: talan a legszebb xp-s desk a topikban, amiota itt rontom a levegot. :K

(#21045) Adamis válasza vans? (#21044) üzenetére

Adamis
(senior tag)
LOGOUT blog

Kösz! :B

CM10 C3C0 ParanoidJelly 4.1.2.

(#21046) RaZroX válasza vans? (#21044) üzenetére

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

És hogy kell felülírni ?

(#21047) pocokxx válasza RaZroX (#21046) üzenetére

pocokxx
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Ugyanúgy, mint az explorer.exe-t. Saját tulajdonba kell venni, ha nem megy, akkor itt van a SystemFileReplacer, amit épp erre találtak ki. Egyébként nekem az összes explorerframe. cserémben volt egy kis bug. nem látszanak a nyilak, teljesen eltűnt a mentéseknél a könyvtárak gyors menü, meg hasonlók... Backup mindenképp legyen!

[ Szerkesztve ]

(#21048) pocokxx

pocokxx
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Sikerült....:)

(#21049) RaZroX válasza pocokxx (#21047) üzenetére

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi! :R

(#21050) ooloo

ooloo
(fanatikus tag)

az első próbálkozásom... :B

" értem én , hogy gőzgép , de mi hajtja ?

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.