Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el a téma összefoglalót!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Laccoss
(senior tag)
Ha dll cserével oldottad meg a themehacket, akkor elvileg működnie kell, de nálam a dllek miatt meghal a gép, tehát nem javaslom.. vagy csak saját felelőségre, win dvdvel felkészülve, eredeti dll fájlok elmentve, és visszaállíthatóvá téve
[ Szerkesztve ]

Csoszi78
(újonc)
Tisztelt itlévök segitséget szeretnék kétrni ?? ime az[Asztalom] a kérdéesem a következö melyik fele néz ki jobban ??? a Bal vagy a Jobb fele ??? legyetek szivesek komentezni
ja a hátteret ne nézétek csak ép ez van fent
[ Szerkesztve ]

vans?
(őstag)
egyértelműen a bal.
Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."
Szeva a jobb oldali jobb
mit használsz a megjelenítéshez?
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

B@ldrick
(kvázi-tag)

Rico33
(tag)
Lehet hogy megható az a merevlemez, de mint meghaJtó, helyesebb lenne 
Ettől eltekintve a bal oldal.

Csoszi78
(újonc)
Vista Rainbar és az idöjárás az pedig Yahoo! Widgets

Csoszi78
(újonc)
de sajna a bal oldalinál nagyon hátérkép függö és az nálam sokat változik nincsen két hétig egy háterem

vans?
(őstag)
hát azért elég sok szép, sötét tónusú háttérkép van a neten.
dehát te döntesz.
Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."
már csak annyi kérdésem lenne hol tudom megadni a tv rss címeket a windgetbe.?
Multiple RSS Feed Reader (az Animare tv-újságsegítségével)
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

[pod]Diablo
(őstag)
Am annyi az egesz hogyha a balt reszt szeretned megtartani,hogy mikor valtoztatsz a hatteren,mondjuk vilagosat raksz be,akkor csinalsz 1 masolatot az inibol,atnevezed,es a szineket atirod feketere.Es akkor a hatterrel egyutt tudod cserelgetni.: )
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...

Csoszi78
(újonc)
Köszönöm a szinezést vágom már sok xinben volt csak az az igaság hogy én a gépem milyat leragadtam az XP-nél és sok minde nem müxik ami nektek pl a WIN7-en megy

Csoszi78
(újonc)
A jelenlegi hátér addig marad még Aszonykám megnem látja

atesz117
(fanatikus tag)
Jobbkatt a widgeten >![]()
az Add feed: sorba bemásolod az Animare RSS oldalon kiválasztott tv-csatorna címét, és elmented. Ezt annyi csatornával csinálhatod, amennyivel akarod. A Delete Feed sorban, ha legördíted, törölheted a felesleges csatornákat
Samsung Wave Il / Linux Mint ... KDE / Kindle3 keyboard

Csoszi78
(újonc)
Mondtam már morgott is
na ez lett belöle [Asztal]

Csoszi78
(újonc)
atesz117 és ezt simán a rainmeternél hogyan kell csinálni ? 

simii16
(fanatikus tag)
Értem, köszi. A dll fájlokhoz inkább nem nyúlok. Annyira nem fontos. 
Ha valaki tudna DisableBlur-t ami működik végleges Win7-el is ne tartsa magában. 
simii16-nak 45 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!
Vagy csináld azt mint én. Alapban fekete a rainmeter színe, és adtam neki fehér highlight-ot, így világos és sötét háttéren is látszik 

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."
egy wp-t tőled is kérhetek? 
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

Csoszi78
(újonc)
innen xedtem [link]
[ Szerkesztve ]

babicsbalu
(őstag)
még mindig merevlemez meghatók ... esetleg javitsd ki, mert igy elég vicces hatást kelt ... 
Szerintem ...

Parson
(őstag)
──────────────── P r o / E N G I N E E R ────────────────

Csoszi78
(újonc)
Köx javitva 

vans?
(őstag)
a beépített időjárás gadget nélkül tökéletes lenne 

[pod]Diablo
(őstag)
Nagyon jo lett,grat: )
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...

Sly555
(újonc)
köszi 

vans?
(őstag)
erre is ráfeszültem, nagyon komoly az összhang 
én is másra, te is másra, egyetlen fa két virága.. jó szám.
@Sly: a tiéd is nagyon szép lett.
[ Szerkesztve ]

vans?
(őstag)
egy hátteret is kérnék 
(#10038) LOWzjeeeeE válasza lynnfield_hu (#10029) üzenetére

LOWzjeeeeE
(újonc)
Jól néz ki!
A start gombot honnan szerezted???

LOWzjeeeeE
(újonc)
Valaki aki tudja légyszíves írja le azt, hogy, hogy kell megcsinálni a dupla tálcát!!
Válaszotokat előre is köszönöm.

LOWzjeeeeE: jobbklikk a tálcán - tálca zárolásánál pipa ki aztán egyszerűen fölhúzod.

LOWzjeeeeE
(újonc)
így nekem egy tálcám marad csak felmegy.

Laccoss
(senior tag)
Az nem két tálca... egyik normál tálca, a másik meg valamilyen dock. Vagy van még olyan, hogy rainmeter ini, egy félig átlátszó kép, és rajta pedig ikonok.
Ja, hogy két tálca. Azt hittem duplamagas. Az amúgy nem tálca, hanem dock. P. próbáld ki a Rocketdock nevű programot.
(#10044) lynnfield_hu válasza LOWzjeeeeE (#10038) üzenetére

lynnfield_hu
(újonc)
Szia!
Deviantról van, tessék itt egy link!

vans?
(őstag)
köszönöm. menthetetlenül beleszerettem ebbe a képbe 
(#10046) LOWzjeeeeE válasza lynnfield_hu (#10044) üzenetére

LOWzjeeeeE
(újonc)
Kösz, de azóta én is megtaláltam!

Black-core
(fanatikus tag)
Ki a háttér-csaj? Esetleg linket / magát a képet kérhetem?
K53S noti, Samsung Galaxy S3 with 4.1.2 JellyBean, JellyBam Custom ROM