Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Fáradt gőz
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el a téma összefoglalót!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Elsején reggel hatkor ember? Szerintem nem fogok tudni magamról, hát még a desktopomról.
Majd 2-án, 21:59kor.
Cya there! 
Lumia 800

vans?
(őstag)
Ezert mondtam.
Akkor alaznal csak igazan szarra, ha mattreszegen csinalnad meg a cumot. 
Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."
Ezt viszont már én is régóta szeretném és nekem nem sikerült megoldani, hogy ne kérdezze meg mindig... Pontosan mit kell csinálnom...?
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Kellemes Ünnepeket 
Recon: Msn javítsd, ...gazdag újévet! 
mod:
Lassan átnevezhetjük a topicot OFF topic - Desktop! 
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."

karlkani
(kvázi-tag)
Pedig egyszerű! Megnyitod a feladatütemezőt, majd kiválasztod az új feladat létrehozása opciót. Névnek bírod, hogy TOTALCMD, majd ugyan azon a lapon, alul "pipáld" ki a futtatás a legmagasabb jogosultságszinten jelölőnégyzetet. A műveletek fülön add meg a Total Commander elérési útját. Nálam automatikusan elindul bejelentkezéskor, ezt az indítás fülön tudod beállítani. Itt bejelentkezéskor indul, úgy állítottam be.
Parancsikonnál elérési útnak ezt add meg:
C:\Windows\System32\schtasks.exe /run /tn TOTALCMD
Én nem írtam ki semmit, valamit elnéztél bro' 

vans?
(őstag)
Te mar fel is vettel mindenkit msn-re, annyi a kerdes mi? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."
Te ugratsz, mi?
Reggel láttam kiírva
Vagy ennyire a sorok között olvasok? 
mod: közben rájöttem, tényleg nem Nálad volt kiírva 
vans:
Lebuktam 
Egyébként, most, hogy közeledik a verseny vége, és kevés az időm a vizsgák miatt is, természetesen elszáll a vasam is. 1,5 év alatt a 3. tápom adta meg magát, úgyhogy nem tudom, hogy a január 2-ig hogy fogom feltölteni a nevezéseimet.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
El is koptak a billentyűzeten a gombok, annyit kellett gépelnem neki ![;]](/dl/s/v1.gif)

lorcsi
(PH! addikt)
ez nagyon szép...
egyszer nekifogok és megcsinálok valami hasonlót..baromi szép ez a színvilág
[ Szerkesztve ]
Eladó: chieftec dragon nagytorony
Esetleg megérdeklődhetném a rainmeter skin (különös tekintettel az órára) nevét?

evo87
(fanatikus tag)
Desk_five - óra
curvedextskinv1.01
geosans_rainmeter_skin
Lenovo R61 / SonyEricsson Xperia Mini St15i / Orient Blue Mako
Nagyon szépen köszönöm!

Psychonaut
(PH! kedvence)

p3rgam3nt
(fanatikus tag)
Neked is Boldog Karit 
"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin

vans?
(őstag)
Neked is! [no de azert alap W7 tema?
]
@hoffman_: mar meg sem lepodok testverem. ![;]](/dl/s/v1.gif)

rii
(PH! nagyúr)
BoKa-t mindenkinek! (-:
aszt szeretném megkérdezni, hogy van a Rainmeter-ben egy facebook Feedí mire jó?
meg lehet adni username-t meg password-öt? ha igen, akkor hol?
ésszel

Laccoss
(senior tag)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Rákattintasz jobb egérgombbal az asztalon kitett skinre majd edit skin, és megjelenik a forrás. Ott keresel olyat hogy login password, vagy feedurl-t. esetleg sima url-t. Utóbbi hátránya hogy mindvégig bejelentkezve kell lenned az oldalon böngésző által. Mented a szövegfájlt, és ismét nyomsz egy jobb egérgombot a skinen, refresh skin. Ha jól csináltad szerintem a kezdőlapod dobja be, ahol az ismerőseid válaszai, írásait fogja mutatni.
[ Szerkesztve ]

atesz117
(fanatikus tag)
Kellemes Ünnepeket!
Itt egy kis segítség.Képen így néz ki:
[ Szerkesztve ]
Samsung Wave Il / Linux Mint ... KDE / Kindle3 keyboard

rii
(PH! nagyúr)
" .... Ott keresel olyat hogy login password, vagy feedurl-t. esetleg sima url-t. .... "
login nem volt, csak ilyen:
[mFacebook]
Measure=Plugin
Plugin=WebParser.dll
Url=#feeds.Facebook#
RegExp="(?siU)#GET##GET##GET##GET##GET##GET##GET##GET#"
UpdateRate=300
be kellene írnom a login password-öt?
jaés ugye firefox-al is működik? (-: a belépés-figyelés része? (-:
a Url=#feeds.Facebookf-ot írjam át Url=http://www.facebook.com -ra?
ésszel

rii
(PH! nagyúr)
sikerült (-:
köszönet!!!
ésszel

atesz117
(fanatikus tag)
Nincs mit! Én úgy vagyok vele, hogy ha van grafikus felület a beállításhoz, akkor azt használom.

zkn.28
(lelkes újonc)
Kérek szépen egy hátteret! 

atesz117
(fanatikus tag)

zkn.28
(lelkes újonc)
Köszi! 

rii
(PH! nagyúr)
hu a gmail-est is meg tudnám még kérdezni, hogy hogy kell? nem találom ott az RSS-t.
ésszel

rii
(PH! nagyúr)
megvan bocsesz ,-D
KÉT-két hesmark közé kell beírni a username-t passwd-t.
ésszel
Csak kíváncsiság... A moo0 right Clicker-rel, vagy bármilyen másprogrammal lehet olyat csinálni, hogy jobb klikk esetén legyen opció, hogy megnyitás TotalCommanderrel? És ott, mondjuk a fájl helye jönne be?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

whited
(őstag)
hy
rendszergazdaként futtatom a start button changer-t de nemcseréli ki a képet, mert ujraindul ahogy kell de nem cseréli ki a képet 
http://www.sportfogadas.org/?ref=whitedragon ha tehetitek légyszíves kattintsatok rá, előre is köszönöm :))

karlkani
(kvázi-tag)
Lehet, nem kell hozzá semmilyen program, csak egy kis registry szerkesztés...
Nyiss meg egy szövegszerkesztőt (jegyzettömb, notepad++, stb), majd ezt másold bele és mentsd el tökmindegy milyen néven, de a kiterjesztése cmd legyen! Ha megvagy, futtasd le. A meghajtók, mappák és fájlok helyi menüjébe beköltözik a "Megnyitás Total Commanderben". Ha más szöveget szeretnél neki, akkor a megfelelő részeknél átírod magadnak...
reg add HKCR\*\shell\TC /v "" /d "Megnyit s Total Commanderben" /f
reg add HKCR\*\shell\TC /v "Icon" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE"\" /f
reg add HKCR\*\shell\TC\Command /v "" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE\" ""%%%11""" /f
reg add HKCR\Directory\shell\TC /v "" /d "Megnyit s Total Commanderben" /f
reg add HKCR\Directory\shell\TC /v "Icon" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE"\" /f
reg add HKCR\Directory\shell\TC\Command /v "" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE\" ""%%%11""" /f
reg add HKCR\Drive\shell\TC /v "" /d "Megnyit s Total Commanderben" /f
reg add HKCR\Drive\shell\TC /v "Icon" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE"\" /f
reg add HKCR\Drive\shell\TC\Command /v "" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE\" ""%%%11""" /f
Remélem valami ilyesmire gondoltál... 

whited
(őstag)
Miami @ LA Lakers
tippek? 
http://www.sportfogadas.org/?ref=whitedragon ha tehetitek légyszíves kattintsatok rá, előre is köszönöm :))

artiny
(senior tag)
Valaki segitene uTorrent.ini beallitasaban (rainmeternel). Beallitotam mar amit az utorrenthez kell,regisztraltam az utorrent oldalan .
A problemat az okozza amit a skin ben kell allitani. Ugy gondolom ennel a resznel kellene beallitani a felhasznalo nevet es jelszot.
URL=http://USERNAMEPASSWORD127.0.0.1:8080/gui/?list=1
Ha a nevem pl.: sanyi
jelszom: 123
akor hova kene illesztenem ezeket? Valaki leirna legyenszives a pl.adatokkal? 

Laccoss
(senior tag)
Értelemszerűen:
http://sanyi:123@127.0.0.1:8080/gui/?list=1
Amúgy ahogy néztem nem mindig sikerül belőni, és utorrentes skinből is több féle van. Azért próbálkozás előtt állítsd be a WebUI-t
[ Szerkesztve ]

vans?
(őstag)
En nem igazan ertem a problemadat... Nekem is volt torrentskinem, de az csak behozta az .exe-t. Neked mas kell?
@whited: 

artiny
(senior tag)
Tenyleg egyertelmu
koszi mar mukodik 
vans? [link] egy ilyenhez kellet

vans?
(őstag)
Jaaa, ez tenyleg hasznosabb mint az enyem volt. 

kinsy2
(lelkes újonc)
Na, én is megtettem első esetlen lépéseimet a desktop átrendezgetése terén.![]()
A jobb oldalihoz hasonló egyszerű wifi indikátornak tudnék örülni, ha valakinek lenne rá ötlete.
Köszönettel.
Szerk.: A háttérkép
[ Szerkesztve ]

atesz117
(fanatikus tag)

whited
(őstag)
hy
rendszergazdaként futtatom a start button changer-t de nemcseréli ki a képet, mert ujraindul ahogy kell de nem cseréli ki a képet

karlkani
(kvázi-tag)
Saját tulajdonba kellene venni az explorer.exe-t. Elnavigálsz a C:\Windows mappába, megkeresed az explorer.exe-t. Jobb egérkatt rajta, tulajdonságok, biztonság, speciális, tulajdonos (gondolom a rendszergazdák csoportba tartozol). Rákattintasz a szerkesztésre, majd beállítod a "Rendszergazdák" csoportot új tulajdonosnak. Ha megvan, futtasd a Windows 7 Start Button Changer-t, működni fog... 

whited
(őstag)
megcsináltam de nem jó

whited
(őstag)
a tálca színét hol tudom megválzotatni egyedi színre?

Szerintem egyre gondolunk,de amit írtál az valahogy nekem nem működik...
TC reloaded -et használom, és az elérési útja: C:\Program Files\TCR2010K-ED\TOTALCMD.exe. Ezt át is írtam, de valahogy nem történt semmi. (Lehet, hogy ez nem is azt csinálja, mit várnék tőle? Amit szeretnék: Rákattintok mondjuk a dokumentumok mappára a Windows intézőben jobb klikkel, és akkor ott kiválaszthatok olyat, hogy megnyitás TotalCommanderben, és akkor a megnyitott (vagy megnyitandó) TC-ben az a fül lesz megnyitva)

vans?
(őstag)
Jobb gomb - Szemelyre szabas - Ablak szine. Ettol mondjuk nem lesz valami egyeni, temakkal sokkal szebbre meg lehet csinalni, azt meg Vista Style Builderrel.

karlkani
(kvázi-tag)
Küldd át privátban, megnézem. x86, vagy x64-es rendszered van?
ment pü

whited
(őstag)
de ott hol mert ott nem találtam meg hogy magát a tálcát hol tudom szinezni? 

vans?
(őstag)
??? Kijonnek a szinek, kivalasztod amit akarsz, es csokolom. Ha at attetszoseg elol kiveszed a pipat, akkor szines lesz, ha nem, akkor atlatszobb. Ennyi.