Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #74038 üzenetére

    Pár alkatrész csere vs. új bringa vásárlása? :U

    pc360: azért ezeket a csodalakatokat is elvinném egyszer egy zárszervizbe, hogy ki tudják-e nyitni 3 perc alatt. Nem elvágni, kinyitni. Ismerek olyan embert, aki kizárta magát a lakásból a félmillás ajtón keresztül. 2 zár volt az ajtóban, meg talán 8 két ujjnyi retesz, ami megy a betonozott tokba. Kijött a muki, 10 percen belül nyitva volt az ajtó, zárat sem kellett cserélni, mert nem roncsolódott...
    Egy rendes lelkületű járókelő azért csak rákérdez a bicikli mellett erővágóval hadonászó illetőre, hogy mit szeretne. De ha guggol valaki a bringa mellett egy pedikűrös tokkal a hátizsákja felett, és matat a lakaton, attól nem fogják megkérdezni, hogy mit csinálsz.
    Szerintem túl van lihegve a lakat téma. Az meg, hogy a lakat árához viszonyítjuk a bicikli árát... :Y Ha ellopják a 100e Ft-os bringát, akkor azt mondom, hogy jó'van, a 12e Ft-os lakat ennyit tudott... buktam rajta 112e Ft, majd legközelebb veszek 20e Ft-ért lakatot, de ahhoz már vehetek 200e-ért is bringát. Én a 20e Ft-os bringáért is ideges lennék, ha ellopnák.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák