Új hozzászólás Aktív témák

  • kw3v865

    senior tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni, elsősorban kerékpár-alkatrész ügyben. Nem vagyok képben az árakkal, én "csak" használom, nem szoktam szerelgetni a bringát (csak az alap karbantartásokat elvégezni).

    Sajnos ma - a stop táblánál állva(!) összetörték szeretett bringámat. Az első kerék kompletten cserés, de a fék és sajnos a teleszkópvilla is (az aljából letört egy darab).

    Abban kérném a segítségeteket, hogy kb. mennyibe kerül ezeket kicserélni legalább ilyen minőségű alkatrészekre? Ez egy 2011-es Gepida Alboin 300 CRS, gyári alkatrészekkel (a gumit leszámítva), annak az árát tudom, viszont a kék és a villa típusát sajnos nem. Legalább ilyen minőségű alkatrészekre akarom cserélni.
    Szerintetek mennyibe kerülnek ezek nagyjából?
    Jó esetben a vétkes majd kifizeti (fel lett jelentve), de azért szeretném tudni mennyibe kerülne. Illetve majd a kárszakértő (vagyis aki megállapítja majd az értékét) megmondja az összeget. Attól tartok, hogy lényegesen alá fogják becsülni. Ilyen téren egyébként mik a tapasztalatok? Az alkatrész új árának hány %-át szokták megállapítani?

    Íme a fotók:

Új hozzászólás Aktív témák