Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi94

    őstag

    Sziasztok, megjött a Garmin, megosztanám az első tapasztalataimat (leginkább külsőségek, mert 10 perces tesztet nyomtam csak, után jönnöm kellett dolgozni :( )
    Korrekt csomag, szép doboz, tisztára mintha egy okostelefont vettem volna. :)
    Felül csücsül az Edge 1000, alatta a tartozékok (bundle, szóval pedálfordulat, sebesség, szívritmus jeladó), alatta egy csomó papír.
    50% környéki töltés, egyből elkezdtem nyomkodni. Mindent beállítottam rajta, abszolút jól kezelhető, logikus a menüje. Szoftveresen szerintem 10/10.
    Olyan sok tartót kaptam hozzá, hogy meg sem bírtam kicsomagolás nélkül számolni. Időhiány miatt csak az előrenyúlót raktam fel az outira, de van ezen kívül még 2 sima (ha jól láttam a fólián át), az egyik mehet a montira majd. :) Nagyon stabilan tartja a tartó.
    Mentem vele egy kört, egy utca alatt magától kitalálta a kerékméretemet. Néztem előtte, mondom ez hülye, nem írja a sebességet. Hát persze, mert akkor nagyban számolt a gps pozíció alapján. Az utca végétől már hibátlanul működött. :)
    Egyetlen dologgal kapcsolatban vagyok kicsit elégedetlen, és az a kijelző. Megmondom őszintén, hogy egy 370 eurós készüléktől (maga a gps ennyibe kerül jelenleg kb.) egy kicsit többet várnék. Ahhoz, hogy napon látszódjanak rajta a dolgok, szinte max fényerő kell mindig, és nem túl jók a betekintési szögek. Biztos csak azért mondom ezt, mert a Nokiám Amoled kijelzős, és ehhez vagyok szokva, de ha már 3"-os kijelzőt tettek bele, akkor ennyiért szerintem jobb is lehetne. Mindezt 10 perc után mondom, lehet, hogy amúgy a napon sokkal jobb lesz használni, még alig mentem vele, szóval erre majd még visszatérek.
    Hazaérve egyből wifin fellőtte az "edzésemet" (3 km kb.). Holnap délelőtt komolyabb teszt lesz, minimum 60 km-rel. :)

    u.i.: Képet mellékelek majd, hogy mekkora, lefotózni még nem volt időm. :D

Új hozzászólás Aktív témák