Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz Tin #245819 üzenetére

    Szépen összefoglaltad az eseményeket, ritka :)

    1. Nekem meglepő, hogy a magasságodhoz jó az L-es méret. 185cm -es magasságnál szerintem inkább az XL-es bicajok kellenek már, és ami tapasztalatom van a CUBE-al, hogy még alul is vannak méretezve.

    2. Nehéz elképzelnem, hogy pontosan milyen fájdalmat érzel a nyereg miatt. Mindenképpen ajánlanék neked betétes nadrágot. Vagy legalább egy betétes alsót, és arra is vehetsz fel melegítőt is ha nem akarsz superman-es nadrágban menni :)
    Ha ez nem segít és továbbra is fájdalmaid vannak, akkor érdemes megnézni másik nyerget. Viszont, ha nagyon puha nyerget választasz akkor attól is lehet zsibbadásod a későbbiekben, ezzel vigyázzál.
    Nagyon sok bicajboltban van tesztnyereg szolgáltatás, leraksz egy deákot :) és kapsz egy tesztnyerget, amivel akár hetekig tekerhetsz. Lehet sikerül így megtalálni a befutót.

    Nekem most a Scott-omon Ergon SM comp nyereg van, párom ajánlotta, mert korábban 4-5 syncross nyerget ropogtattam, törtem szét :) Ez nem nyikorog, de vastagabb is annyira nem tetszik a formája, de idén marad már. Másik bicómon Giant Contact SL van, ez nagyon kényelmes de az oldala "kissé hegyes", ha kiállok a nyeregből érzem a combomon, hogy ott van, hogy nagyon ott van :) De összeségében szerencsés vagyok, mert soha nem zavart egyik nyereg sem, mindegyiket szerettem. Talán egyszeer elvittem én is tesztre egy dúrván kivágott syncross belcarra 1-et, az nem nyerte el a tetszésemet.

    Szóval mindenképppen meg kell keresni a megfelelő nyerget neked. Jajj igen, a nyereg mindig vizszintes, azzal ne játsz! :K

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák