Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz szuszinho #220809 üzenetére

    feleségem 2x körbebalatonozta velem egynaposon a decás van rysel zselés női naciban úgy hogy egyik alkalommal aznap épp jött neki a mikulás, :))
    és szereti ezt a nacit. :)
    nincs is fájdalma,viszont a legolcsobb decás szivacsos még rövid távon is nagyon kényelmetlen neki (én viszont nagyon szerettem,csak hamar elmászott benne a szivacs)
    még a lidl-öst valamennyire birta,(én is) sajnálom hogy mostanában nincsen lidlben bicós felső (a cipzáros) meg a betétes naci... rövidebb távokra pont jó.

    jjeahh:
    Sunrace valóban jó, outimon a 9es volt, kb 4500km ment el, egy szerelő ismim akinek versenyzői is vannak azt mondja jó ár érték arányú,jobb mint a hasonló áru shimano.
    (én viszont HG201-et vettem, mert 9es sorban 11-32 nél nincs még egy sor aminek ilyen jó kiosztása lenne (11-13-15-17-19-21-24-28-32) ott a lényeg nekem a 19-21 közötti ugrás amik között ugyancsak 1 szünet van, szélbe alapozásnál,stb pont ott volt a korábbi sornál a gond hogy ott már 2es ugrás volt és vagy nagy volt a pf vagy alacsony, ezzel tökéletes) viszont nem ajánlják állitolag a 3 legnagyobb fogaskerek lóg a levegőbe és egy emelkedőzésnél mnásnak elhajlott úgy ahogy van... hát eddig nekem bírta..

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák