Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Rottweiler89 #21355 üzenetére

    Szia! Azoknak a külsőknek jó a gördülése aszfalton, ami aszfaltra való. :) Viszont ettől nem várhatod, hogy terepen is megállja a helyét. Vannak olyan külsők amik ilyen félterep mintázatúak, kicsit simább a gördülő felülete és a szélei bordázottabbak, hogy ha földútra mész azért fogjon valamit kanyarban, ezek lehetnek ilyen köztes megoldások, bár nekem erről az a véleményem, hogy igazán semmire se jó. A legjobb megoldás az, hogy veszel rá egy teljesen sima, valóban aszfaltra tervezett külsőt, ha úgy is legtöbbet aszfalton mész, akkor ez oda tökéletes lesz, plusz tartasz mellé terep külsőket is és szépen átgumizod, ha erdőbe viszed.

    A rugós nyeregcső nem mtb-ba való, az inkább trekking cucc, bár nekem abba se kéne, kikopnak nagyon hamar és lötyögni fog a nyereg a segged alatt, pláne terep használatnál, az aztán baromi jó lesz, szerintem azt felejtsd el.

    Nem tudom milyen villád van most a bringába, de ha a gyári suntour, akkor azon nem nagyon lesz mit felújítani, szét lehet szedni könnyen és kipucolhatod belülről, meg lehet bele teleszkóp zsírt is kenni, lehet javul kicsit a mozgása, ezt simán meglehet házilag csinálni, nem kell hozzá különösebb szakértelem, vagy sok szerszám. Viszont ha ki van kopva és lötyög, akkor kuka. Szervizelni olajcsillapításos villákat szoktak, annál nagyon is fontos, ha egy olyat akarsz újonnan, akkor olyan 50-től indulnak kb.

Új hozzászólás Aktív témák