Új hozzászólás Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    válasz Segal #206622 üzenetére

    Ha! Bennem több fém van! :D Jövő nyáron veszik ki. Dupla spirális sípcsont és szárkapocscsont törés, plusz egy óriási ficam. Kvázi nyílt törés volt, csak szerencsére nem jött ki a csontvég, belső zúzódással megúsztam.

    Ez volt augusztus 11-én, most már úgy ahogy tudok járni, és nagyon finoman, síkon tekerni (muszáj terhelni), de futás, kick box, astanga jóga (lényegében az egyéb sport repertoárom) majd valamikor egyszer.

    Erdészeti úton későn vettem észre, hogy előző napokon rengeteg murvát mosott a külső ívre az eső (azon a részen mindig külső íven megyek, mert bár elvileg forgalom elől lezárt szakasz, jött már szembe kanyarból kibukkanva fával megpakolt teherautó...), kicsúszott a hátsó kerék és a bal lábam pont hat óránál volt amikor földet ért.

    Az elmúlt két szezonban nem voltam túl szerencsés, tavaly augusztusban egy őz miatt repültem át a kormányon. Egy ideig hanyagolom is az erdei utakat, leginkább azért, mert 80 százalékban nincs térerő Pilisszentlászlóról indulva Szentkereszt / Dömös / Marót felé, és most óriási szerencsém volt, hogy pont a csúcs alatt estem, mert még 50 méter és lehet fél napig nem jön arra senki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák