Új hozzászólás Aktív témák

  • paler

    aktív tag

    válasz parandroid #196804 üzenetére

    Na erre én is kíváncsi leszek. Eddig egy olcsó trékkinggel jártam munkába, viszont 2 hete mikor megjött a párom Lapierre e-bikeja, annak örömére elmentünk egy 50-52km-es túrára, hogy teszteljük az e-bikeot. Én a régi 20 éves kerékpárommal tekertem le a távot, és igazából nem éreztem azt hogy az én öreg bringám ne lenne alkalmas ilyen túrákra. Persze a párom csesztetett, hogy ha már neki vettem egy ilyen drága kerékpár, akkor én is vegyek magamnak egy komolyabb bringát. Igazából én nagyon max. a 320000Ft-os határt lőttem be magamnak, de sajnos most ebben a helyzetbe nem könnyű kerékpárt vásárolni. Végül rátaláltam erre a Ginat-ra, és megmutattam a páromnak hogy ez tetszene, de ennek már sokkalom az árát. De addig csesztet vele, hogy végül beadtam a derekamat és megrendeltem.
    Most nagyon kíváncsi leszek majd rá, hogy ugyanaz az 50 km-es túrát ezzel a fél milliós karbonvillás csodával, mennyivel másabbúl fogom megélni mint a mostani bringámmal.
    Remélem tényleg lesz majd húúú, b@meg, de király ez érzés, és nem csak az, hogy oké, jó+ szép, + modern, + karbon + nagyon drága is volt, de a régi bicajom is majdnem ugyanezt tudja csak fillérekből. De az is lehet, hogy az igazi különbségek csak a hegyes-dombos és rosszabb minőségű utakon jönnek majd ki/billen a mérleg nyelve a Ginat oldalára. :))

    [ Szerkesztve ]

    JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

Új hozzászólás Aktív témák