Új hozzászólás Aktív témák

  • KERKO

    csendes tag

    válasz Bullitz #155890 üzenetére

    Szia, a használt kerékpárt 50-80 ezerért tényleg felejtsd el, nem akarok előítéletes lenni, de pár eladó bicajt megnéztem már ilyen árban, és rutinból már viszek magammal imbusz/torx kulcsokat, és az alapnak mondható ezekről hogy az összes csavar túl van húzva/ki van koptatva az a rész ahova az imbusz/torx kulcs menne bele, és elforog.

    Legutóbb 100k-ért vettem használt bicajt, de azon is voltak hibák, még 50k-t rá kellett költsek, úgy hogy speckó szerszámok már nem kellettek mert van nekem, illetve szerelőt se kellett fizessek mert tudtam mit keresek, és én még jól jártam, mert egy használt 100 ezres bicajra 50 ezret rá költeni az baráti, mondhatni szinte kötelező összeg.

    Viszont nem szeretném elvenni a kedved, illetve nem akarom megmondani hogy mit tegyél, szóval ha használt bicajt szeretnél akkor nézz szét nyugodtan itt, mert ha picit mélyebben a zsebedbe nyúlsz akkor azért lehet találni jót. [link]

    Ha esetleg nem találsz itt jó kerékpárt, akkor én mindenféleképpen elmennék egy kerékpár üzletbe ahol nagy a választék, és végig próbálnám a nagyját, hogy méretet tudjak, illetve hogy milyen tetszik.

    Illetve most néztem meg a linkjeidet, látom te is rátaláltál a testbike-ra.
    Az első linken szereplő bicajt én hagynám, tipikus tourney szett van rajta, amivel az a jó, hogy váltásnál 1-2 fokozatot szeret kihagyni bármilyen jól is állítod be.
    Ha már választanom kellene akkor a második linken lévőt venném meg.

    Esetleg még ezt is nézd meg, ezen legalább hidraulikus V fék van, az lehet erősebbnek, csendesebbnek bizonyulna esős időben. [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák