Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz IMIIKE1998 #126587 üzenetére

    A retro montikhoz hasonló a geo, az igaz, de azért ha megnézel egy mai modern MTB geo-t, az azért teljesen más. A MTB-on hátrébb van a súlypont, hosszabbak az első háromszögek, és a sárvédő és csomagtartó szemek is hiányoznak. Nem teljesen igaz az, hogy a monti vékony külsővel Cross trekking lesz, ha hasonló felszereltséget veszünk alapul, a Cross azért haladósabb. És van akinek számít az, hogy könnyen felrakja a pálcás sárvédőt meg a csomagtartót. Városi/általános aszfalt használatra szerintem a Cross trekking az egyik legjobb választás.

    etrop01: Szerintem én is említettem, hogy a Pike egy nagyon jó villa, nekem is volt, RCT3-as verzió, Charger csillapítással. Most meg Yari van, Motion Control csillapítással és azért ez jóval szerényebb csillapítás. Amúgy nem rossz, de azért már megvan hozzá a Lyrik Charger 2-es csillapítása. :) Jövő héten be is szerelem a Yari-ba.

    Az egy 3 állású Fox tag, gyakorlatilag a kompressziót növeled a kar elfordításával 3 állásban. Azt felejtsd el, hogy ezeknél a hosszabb utas gépeknél le fog zárni a hátulja, csak felkeményedik. Az is lehet túl puhára fújtad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák