Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    Jó ez a szín
    Tetszene egy ilyen, a kerékátmérő kb annyi, mint a 27,5x2,2, tehát a 40/11 is elég lenne aszfalton is nekem. Kár hogy olyan görbe a felsőcső, meg hülyén néz ki a villa, de nem lehetett olyan szépre csinálni, mint a karbon villást, mert akkor azt kevesebben vennék.

    Múltkor szó volt róla, hogy milyen keveset bírnak az alkatrészek. Hétvégén beszéltem hosszabban haverommal (akinek a törött középcsapágyat szedték ki a vázból Szilvás után), hogy hogyan áll a matek. Szilvásvárad után elment a Hegyek Poklára (sár), majd Crosskovácsira (sok sár), és két hétvége után az új középcsapágy is úgy gondolta, hogy neki elég volt. A két szerviz összköltsége 6 számjegyű. Már csak a törött Reba lockout vár javításra. Montizni jó, versenyezni még jobb! :C
    Félreértések elkerülése végett, ezeket nem azért írom, mert sajnáltatni akarok bárkit, szimplán a tapasztalatok és szervizigények miatt. Ahogy már többen is írták, minél újabb és kifinomultabb a technika, annál többet fog rá költeni a tulaj. Csodák nincsenek.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák