Aktív témák

  • Fasten

    tag

    Helló Kollégák!

    Voltam ma 2 bringaboltban is, és képzeljétek, hogy jártam!

    Az első helyen azt mondta az eladó, hogy amilyen bringákat kinéztem ( 80e Ft-os kategória, trekking, nem teleszkópos de aluvázas egyedek ), szóval azt mondta a bringákra, hogy az én esetemben meg kellene erősíteni a hátsó agyat, és a mostani menetes helyett kazettásat betenni, mert az 3 helyen van csapágyazva, a menetes meg kettő helyen. Mert hogy nem fog elbírni ( 100 kg vagyok, éves futásteljesítményem szerintem max 1000km lenne.... ), és ráadásul a fogyó-kopó alkatrészekre nincs garancia, csak a vázra!! Hát ezen úgy kb. lehidaltam.

    Gyorsan átmentem egy másik boltba, ahol egyrészt azt mondták, hogy nagyon extrém esetben van az, hogy nem bírja a normál megterhelést a hátsó agy, másrészt van 2 év gar, ha eltörik, bemegyek, kapok egy másikat. Szerintem ez a normális, nem????

    Nekem nem kicsit tűnt fa*ságnak az, amit az első helyen mondtak, hogy a fékre,váltóra nincs garancia... Ráadásul nem is olcsó bringákat néztem.

    No, csak gondoltam, megosztom ezt veletek...

    üdv

    Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.

Aktív témák