Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Ma feka007 és én elmentünk tekerni, egészen fel a Naszályba. A tetejéig nem mentünk, kb. 400 méterig mentünk csak, egyrészt a szerpentin amit ismert feka, annak ez volt a legmagasabb pontja, másrészt meg már eléggé késő volt, így többet nem tudtunk volna menni, sötétben meg már nem lett volna egy cseppet sem biztonságos.

    Szóval jó kis tekerés volt, főleg lefele, kb. 55 km/h volt a max seb. lehetett volna többet is menni, de itt most a tárcsafékbetétek bekoptatása volt a cél. Szóval rendesen felizzítottuk a tárcsákat leejtőnek menet. Most érzem úgy igazán, hogy mitől is jó a hidraulikus tárcsafék, hátul nagyon jól adagolhatóvá vált a fékem. Elől....elől meg harap mint az állat. Mind1, mennyivel megyek, de bármikor be lehet blokkolni az első féket. nagyon erős. A hátsót is be tudom blokkolni, de annak hosszabb a fékútja és fokozatosabb.

    Készítettünk pár képet. A fekáról készült kép sajna nem sikerült jól, így az kimarad. :)
    Naszály, én, biciklim, feka biciklije.

    Azonban van egy pár idegesítő dolog is. Nem más, mint az emberek.

    A leginkább idegesítőbb dolog, az a kutya. Mióta biciklizek megutáltam az összes kutyát. A kutyákkal annyira bajom nem is lenne, ha lenne normális gazdájuk. De a többségük nem az.
    Pl. volt egy olyan, hogy sétalótempóban megyek biciklivel valakivel, erre megtámad egy kis mitugrász kutya, mondom magamban meg ne harapjon vagy kárt tegyen valamiben, így hát lerúgtam a fejét, persze a gazdája látta ezt, de nem nagyon érdekelte, csak szép pajkosan hívogatta tovább. A lényeg a lényeg, hogy utálom a póráz, vagy legalább szájkosár nélküli kutyákat, mikor tudom kerülök. Ma egy 8-as kutyaraj jött velem szemben hazafele a bicikliúton póráz nélkül, mert ugye ott kell sétáltatni a kutyát, hol máshol.

    A másik ami kiakasztott, 5 éves kisgyerek tanul biciklizni szülőjével velem szembe, erre kacsázik előttem össze-vissza és alig bírtam kikerülni, mert ugye arra akart menni mindig mikor én. Így a füvön távoztam, ami a legszebb, hogy a szülő le se sz@rta az egészet -.-"

Aktív témák