Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    Szetkaptam a kabelezeseket, Sport1-2 91%-os lett, a tobbi ami a joval magasabb volt elotte, 80-81%-os lett, bithiba nincs.

    Ajto utan van egy toldas, majd jon egy szuro, ott volt eloszotva a tv es a net, net mar nem koaxon jon igy az mar nem erdekes, aztan a fo kabel vegen jott 1 2 agu eloszto, majd egy rovid kabel es meg1 2 agu eloszto, tehat osszesen 3 TV-be meno kabel volt.

    Az elsoszamu kabelrol levettem a veget ami a TV-be ment, es a fo kabelre kotottem, ezzel lett a fenti eredmeny, csak ez rovid sajnos (kb. 3 meter, keresztul kellett huznom az etkezon, ami nem igazan jo megoldas :) )
    Ha a fo kabelt a TV eredeti kabelehez kotom (kb. 7 meter, elvan szepen vezetve ne latszodjon) akkor 70-72% korul van minden ado, bithiba nincs.
    Ujra "dugoztam" mindket kabel TV-be meno veget, de nem valtozott az eredmeny, szoval vagy a kabel hosszanak a kulonbsege, vagy a nem egyforma kabelek okozhatjak a kulonbseget, a rovidebb jobb minosegunek tunik, abban van alufolias arnyekolas is.

    Varom azert meg mindig az otleteket, holnap majd meg megprobalom, hogy kozvetlen az ajtonal levo osztasra kotom a TV-be meno kabelt (ezzel kiveve a kabelhalozatbol, kb. +7 meternyi kabelt), igy elvileg megjobb kell legyen :)

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák