Új hozzászólás Aktív témák

  • Orlin

    addikt

    Az NFH level az enyémre:

    "Olyan problémával fordult hozzánk, amely sajnos valóban bosszúságot okozhat az elõfizetõk számára. Megjegyezzük azonban, hogy a csatornák sorba rendezésének lehetõsége olyan tulajdonsága volt a Digi Tv által nyújtott szolgáltatásnak, amelyre a hatályos jogszabályi elõírások nem tartalmaznak rendelkezéseket. Ettõl függetlenül azonban az elõfizetõnek lehetõsége van a szerzõdést megszüntetni, amennyiben számára ilyen formában már nem megfelelõ a szolgáltatás.

    Az elektronikus hírközlésrõl szól 2003. évi C. törvény 134. § (1) bekezdése értelmében az elõfizetõ a határozatlan idejû elõfizetõi szerzõdést legfeljebb 8 napos felmondási határidõvel bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani.

    Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy amennyiben Ön határozott idõtartamú elõfizetõi szerzõdésben kötelezettséget vállalt arra, hogy szolgáltatást vagy a hozzá kapcsolódó terméket igénybe veszi, és a szerzõdést az ebbõl eredõ kedvezmények figyelembevételével kötötte meg (azaz ún. hûségszerzõdést kötött), és a szerzõdést felmondja a határozott idõtartam lejárta elõtt, a szolgáltató követelheti az Ön által már igénybe vett kedvezményeket (de ezen felül, egyéb pénzköveteléssel nem állhat elõ)."

    [ Szerkesztve ]

    LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

Új hozzászólás Aktív témák