2016. július 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15101) Watt25 válasza Andrej1 (#15099) üzenetére


Watt25
(PH! kedvence)

De minek ahhoz a tévéhez box?

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#15102) Andrej1 válasza Watt25 (#15101) üzenetére


Andrej1
(fanatikus tag)

Eredetileg SmartCam-el rendeltem meg a Digitől a szolgáltatást de fél éve nincs nekik és nem is tudták megmondani hogy mikor lesz ! Ezért lett box.

[ Szerkesztve ]

Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D

(#15103) hzsolee


hzsolee
(fanatikus tag)

Üdv mindenkinek!
Csak egy tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. A történet lényege, hogy egyszercsak eltüntek a csatornák. Miután a telefonos ügyfélszolgálattal egyeztettem, hogy nálunk van a hiba, gyorsan megálapítottam: a fej hibás. Ezen mondjuk nem is csodálkoztam, mert 8 éve van a digink, de már vagy két éve "lebomlott" a fej elején lévő műanyag sapka. Valószínűleg beltéri, nem uv stabil verziót kaptunk:) Semmi gond, leszedtem, és ha már így van, gondoltam a beltérit is kicseréltetem hd-re. Azt mindjárt sejtettem, hogy beltérit nem fogok egyből kapni, ezért próbáltam a helyi Ügyfèlszolgàlatot telefonon elérni a készlet miatt, de csak személyes találkára van lehetőség. Ezek után a fejjel és a beltérivel beballagtam a digihez a "semmitnemintézek" biztos tudatával. Sajnos így is lett. Miután kivártam a nem kis sort, az elég feszült ügyintézők, és nem kevésbé feszült ügyfelek közt, vázoltam a problémám. A fejre a hölgy azt mondta, hogy nem adhat másikat, kiküld egy szervizest, hogy az majd eldönti mi a hiba. Azt is közölte, hogy ez nekem kb 7 ezerbe fog fájni, ha a fej a hibás. A beltérire meg annyit mondott, semmi gond cserélik, majd ha lessz. Arra a kérdésemre, hogy mikor, nem tudott választ adni, érdeklődjek. És mondom hogyan, mert telefonszám az nincs, minden nap álljam végig a sort? Nagynehezen felírta a számom, hogy majd hív ha lesz. Ez volt két hete, azóta is hív...
Két dolog bosszant a dologgal kapcsolatban. Az egyik az, hogy miért kell nekem a fejet kifizetnem? A szerelő azóta megcsinálta. Egy ezres volt végül csak a fej, plussz a kiszállás 2500. A munkadíj oké, dolgozott vele, de a cuccos nem az enyém, a digi tulajdona. Az ő érdekük, hogy tudjam a szolgáltatásukat használni, ezért adnak hozzá eszközöket. Én úgy gondolom, hogy ez olyan mint a víz, gáz, villanyóra, azt is a szolgáltató adja. Ha besz@rik, vagy lejár az ideje cseréli ingyen. Nem az a szakadt ezres bosszant, hanem maga a tény. A tányért is már megkapta a rozsda, akkor azt is kifizetettik majd?
A másik a beltéri csere. Megértem, hogy nincs azonnal. Pár nap múlva jött a szerelő, de a hölgy azt mondta vele nem küldhet, csak személyessen vehetem át. Ez is oké, de két hét alatt kínából megjött csomagom, nemá' hogy cégen belül nem tud adni pár napon belül. Hegyekben kéne állni az ilyen kacatoknak.
Nos csak ennyi lett volna. Az ügyintéző hölgy amúgy kedves volt a feszült helyzet ellenére, a szerelő is korrekt volt, de azért van bennem egy kis tüske a dologgal kapcsolatban :(

(#15104) Watt25 válasza hzsolee (#15103) üzenetére


Watt25
(PH! kedvence)

a víz, gáz, villanyóra, azt is a szolgáltató adja. Ha besz@rik, vagy lejár az ideje cseréli ingyen.
Részlet kérdés, de ha vízórából csak almérőd van, akkor nincs ingyen a csere...

Viszont a tévészolgáltatóknál valóban ingyen szokott lenni az ilyen csere, ezt nem is értem, hogy miért kellett fizetned.
Hegyekben kéne állni az ilyen kacatoknak.
Na, ez az, amiről a Digi hírhedt, hogy nagyon nem így van náluk. Ha kicsit olvasod bármelyik Digi fórumot, láthatod, hogy állandó a hiány. Ha nem jársz a nyakukra, sosem kapsz beltérit...

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#15105) hzsolee válasza Watt25 (#15104) üzenetére


hzsolee
(fanatikus tag)

Hát ha megjön a csekk a javitásról, egy telefont megeresztek a közontba, hogy "hogyisvanez" .
A másik meg, hogy akkor nem lesz beltéri...

(#15106) Amarth válasza hzsolee (#15105) üzenetére


Amarth
(fanatikus tag)

Sajna a fejet ki kell fizetni,kivéve,ha még garancia van rá.
Adnék én neked hd-s beltérit,de sztem messze vagyunk egymástól.

(#15107) AtHoS válasza Amarth (#15106) üzenetére


AtHoS
(PH! kedvence)

Legjobb tudomásom szerint az első bekötéskor a tányért a hozzá tartozó cullangokkal + behúzott kábelt és az egyéb szerelési anyagokat kifizeti a szolgáltatás megrendelője, tehát saját tulajdonba kerül.

3. HD beltérit is meg kell venni, mivel max 2-t lehet csak bérelni. Innen kiindulva gondolom érthető, hogy meghibásodások esetén mit miért kell kifizetni

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#15108) Amarth válasza AtHoS (#15107) üzenetére


Amarth
(fanatikus tag)

Fejekre 1 év a gari.
Ha pl a tv-d bedöglik gari után,a gyártó se ad másikat , hogy nézhesd a tv-t tovább.

(#15109) Pumma válasza hzsolee (#15103) üzenetére


Pumma
(PH! kedvence)

Hogy lehet a digi tulajdona a szerelék, amikor mindenkivel megvetetik telepítéskor? Ha meg igen, hát miért lenne ingyen csere 8 év után, ha egyszer a te tulajdonod a fej? Én is csak olvastam itt, hogy nincsen HD beltéri, fogtam az SD-t és fél óra múlva egy új HD beltérivel távoztam a Váci úti üfsz-tól. Vagy csak szerencsém volt?

Xiaomíííííjaú

(#15110) Prien válasza Pumma (#15109) üzenetére


Prien
(őstag)

Már azóta változott ez?
Mert nekem 2007-ben cakk-pakk bekötötték 6 ezerért, tányérral, 2 beltérivel...szóval nem tűnt úgy,hogy "megvettem" az egész felszerelést... :U

A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

(#15111) Pumma válasza Prien (#15110) üzenetére


Pumma
(PH! kedvence)

Hogy régebb mi volt, azt nem tudom, most tuti meg kell venni a cuccot(fej, tükör, vezeték, stb), de nézd meg a honlapjukon az ÁSZF-et. Nem tudom mit takart a 6000, de volt olyan is, hogy a bekötést, vagy valamit az első hónapokban levonták az előfizetési díjból.

Xiaomíííííjaú

(#15112) AtHoS válasza Amarth (#15108) üzenetére


AtHoS
(PH! kedvence)

Nem értem ezt miért nekem írtad válaszként, de megerősítem, hogy ezt én sem gondolom másként :K

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#15113) hzsolee válasza Amarth (#15106) üzenetére


hzsolee
(fanatikus tag)

Igen, Szeged messze van... Amúgy azt mondta a hölgy a kártyát is le kell adni az sd-vel, és egy másikat kapnék a hd-hez :F

(#15109) Pumma Hát nekem egy vasat nem kellett akkor fizetnem. Felrakta a fószer, és jöttek a sima előfizetéses csekkek. Szóval én még mindig azt mondom a digi tulajdona és ha megszüntettem, vissza kell adnom.

[ Szerkesztve ]

(#15114) Amarth válasza hzsolee (#15113) üzenetére


Amarth
(fanatikus tag)

Merre laksz?
Csak a dekódert kell visszaadni,minden más marad.

[ Szerkesztve ]

(#15115) Pumma válasza Amarth (#15114) üzenetére


Pumma
(PH! kedvence)

Én kártyával, vezetékkel és távval adtam le, a HD-hez új kártyát adtak.

Xiaomíííííjaú

(#15116) Amarth válasza Pumma (#15115) üzenetére


Amarth
(fanatikus tag)

A kártya a dekóder része,az egyértelmű,hogy az is megy vele :)
Meg a kábel is.

(#15117) g0dl


g0dl
(őstag)

Létezik olyan, hogy adott frekvenciáról tűnnek el az adások?
Nekem úgy tűnik a 12643 -ról tűntek el.

(#15118) Quqesz válasza hzsolee (#15113) üzenetére


Quqesz
(PH! kedvence)

Amikor neked felszerelték a digi még kis cég volt itthon és kezdetben akció keretében adtak mindent ingyen,DE most már nem így van! Januárban lett bekötve nálam a fejet és a tányért ki kellett fizetnem(4600,-), amit az első számla tartalmazott. Ez a mi/te tulajdonod lesz, mintha bementél volna egy boltba és ott vetted volna meg. Ez minden szolgáltatónál így van. A beltérit bérled és marad a digi tulajdona, amit megszűnéskor vissza kell adni. Ha a fej beszarik újat kell venned, amit vagy a digitől v mástól megvehetsz. 1 év gari van rá, azon belül ingyen cserélik/javítják mint bármelyik műszaki cikket. A digi az ászf szerint járt el. Beltéri cserénél mindent vissza kell adni ami a beltérihez volt, még a dobozát is(upc-nél tuti, a 12 éves dobozt is!)

[ Szerkesztve ]

LG G4 6.0 & Asus Zenpad 10,1;Panasonic TZ20,Op3n dott tab ami megéri az árát

(#15119) hzsolee válasza Quqesz (#15118) üzenetére


hzsolee
(fanatikus tag)

Én mivel semmit nem vettem meg, szerintem minden a digi tulajdona. Ezért nem értelmezhető az egy éves gari. Vagy, legyen így, de akkor a fej, tányér sajátom. Ez esetben bementem volna egy boltba és veszek egy fejet és kicserélem....
Mindha most besz@rna a beltéri, arra sincs gari, az övék, cseréljék ki.
Ja amúgy még mindig nem hívtak a hd miatt :)

[ Szerkesztve ]

(#15120) dsd1 válasza Quqesz (#15118) üzenetére


dsd1
(tag)

A T-Home ugyanígy indította a műholdas szolgáltatást: kijöttek, felszerelték a kültéri cuccokat, megcsinálták a komplett kábelezést, beüzemelték a beltériket, de külön semmit nem számláztak ki emiatt, csak a havidíjat kellett fizetnem. Aztán miután felmondtam a szerződést vissza kellett küldenem nekik a boxokat(+távkapi,scart,trafó) és ennyi, a minőségi tükör+fej maradhattak. (A beltérik dobozait szerencsére szintén nem kérték vissza :)

(#15121) Atomantiii válasza dsd1 (#15120) üzenetére


Atomantiii
(senior tag)

Nyilván nem sok értelme van a használt fejek és tányérok visszavételének, mivel a fej is műszaki cucc és nem drága így jobban járnak, ha újat tesznek fel telepítésnél, kisebb az esélye, hogy garanciálisan vissza kelljen menni javítani.

A tányérok közül meg némelyik rozsdásodik, ha nem vigyáznak rá leszerelésnél esetleg még deformálódik is. Ez mind hibalehetőség, főleg mikor megveszik nagytételben olcsón ezeket, a havidíjban meg úgyis kifizeted szép lassan az árát. Persze újabban már ki is fizeted külön ha jól tudom.

A másik dolog meg elmenni értük bivalybasznádra sem két forint, az ügyfélszolgálaton meg nem tárolnak ilyesmiket, túl problémás a dolog még ha bevinné az előfizető akkor is.

[ Szerkesztve ]

(#15122) dsd1 válasza Atomantiii (#15121) üzenetére


dsd1
(tag)

Anyagi értelemben semmi haszna nem lenne a tányérok visszavételének, főleg hogy brandváltás volt és a T-Home felirat miatt úgyse szerelnék fel máshol. Így viszont a szolgáltatóváltás a Digihez is olcsóbban jön ki az ügyfelüknek, ami némi mínusz lehet az ügyfélmegtartás szempontjából. Persze ha azt nézzük ez visszafelé is igaz. (Bár akarna a fene a Digitől a Telekomhoz menni...)

(#15123) tigipuf


tigipuf
(senior tag)

Sziasztok!
Mivel nincs téma összefoglaló,kérhetnék 1-2 kérdésemre választ?
Anno kezdetektől digis voltam,csak mikor meguntam az állandó jelvesztést felhős időben,váltottam t-s tányérosra.
Most úgy látom ideje volna visszaváltani,mivel itt a T-nél alapcsomagban gyakorlatilag nincs HD adás,évek óta semmi minőségi változás.
Átnéztem a digis csomagot és jelentősen erősebbnek tűnik a mostani kínálata .
Végül is annyi volna a lényeg,hogy megkérdezném:

Jobb lett a jelerősség a diginél a 6-8 évvel ezelőttinél?(nagyobb tányér ,vagy csak erősebb jel?)
A HD adások zökkenőmentesek?

1 hd beltérire +1 cl+ modulra lenne szükségem,de ha annyira nem beszerezhető a a modul akkor 2 hd-s beltéri is megoldás.
Minden tapasztalot megköszönnék,gyorsan kellene lépnem :R

[ Szerkesztve ]

birkapörkölt,marhafejjel

(#15124) Prien válasza tigipuf (#15123) üzenetére


Prien
(őstag)

Az EB-t HD-ban nézem végig, Kaon beltérivel. Szerintem nagyon szépek az adások. (Full HD tv).

[ Szerkesztve ]

A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

(#15125) Atomantiii válasza Prien (#15124) üzenetére


Atomantiii
(senior tag)

Így igaz, a HD adások teljesen rendben vannak a diginél.

(#15126) tigipuf válasza Prien (#15124) üzenetére


tigipuf
(senior tag)

Köszönöm :R inkább azok a HD adások minősége érdekelne,amelyeket nem lehet mindig tv-n fogni ingyenesen.

A SmartCam kártya ténylegesen tudja minőségileg,gyorsaságban,stb ,hozni azt a szintet mint egy komoly beltéri?
Mert csak abban az esetben rendelnék kártyát ha igen.(Nagyon csábít annak a lehetősége,hogy ki lehetne iktatni a beltérit és a plusz távirányítót.)
Lg 50LF652V,elvileg minden adott a kártyás üzemeltetéshez.

[ Szerkesztve ]

birkapörkölt,marhafejjel

(#15127) Piwi válasza tigipuf (#15126) üzenetére


Piwi
(PH! addikt)

Csatorna váltás kártyával kicsit lassabb, de nekem ennyit megér a plusz távirányító spórolása.

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#15128) Quqesz válasza hzsolee (#15119) üzenetére


Quqesz
(PH! kedvence)

Khmmm nem érted. Ha kapsz ajándékba vmit, akkor azt nem bérled, hanem a tiéd, minden felelőségével, ha elromlik akkor is. Ha kapsz asszonytól karácsonyra egy alsógatyát és kondenzcsíkos lesz nem adhatod vissza, hogy te csak bérelted és nem a tiéd.... :D

LG G4 6.0 & Asus Zenpad 10,1;Panasonic TZ20,Op3n dott tab ami megéri az árát

(#15129) tigipuf válasza Quqesz (#15128) üzenetére


tigipuf
(senior tag)

De!!! Mossa ki! :K
Látom nem egy pörgős topik ez ,mezei játékosoknak való ahol még nem jött be a fénysebesség az optikai kábeleken.De nem is gond,nem élhet mindenki ott ahol tökéletes a lefedettség,minek született parasztnak.
Meg kőtözzön pestre ha nem teccik ;)

[ Szerkesztve ]

birkapörkölt,marhafejjel

(#15130) Quqesz válasza tigipuf (#15129) üzenetére


Quqesz
(PH! kedvence)

Ó nem kell messze menni pestől...itt vagyunk 15km-re és egy lakóparkban, ahol minden földben megy, ezért az invitelen kívül nincs kábel. Azok meg jöttek, hogy kössünk oda, mert már optikai kábelen megy minden....ja az aknáig! Onnan meg sima telefonkábelen! Faxa, fedughatják oda......a másik szolg meg csak póznázik, az meg itt nincs. Van upc az út másik oldalán, csak engedély nincs kiépítésre. Most állítólag nyomul a tré, de csak ott persze, ahol nem mi vagyunk. Ennyi, maradt a tányér.....:(

[ Szerkesztve ]

LG G4 6.0 & Asus Zenpad 10,1;Panasonic TZ20,Op3n dott tab ami megéri az árát

(#15131) Watt25 válasza tigipuf (#15126) üzenetére


Watt25
(PH! kedvence)

A SmartCam kártya ténylegesen tudja minőségileg,gyorsaságban
Ha kártyával tévézel, akkor nem a kártya váltja a csatornákat, nem az jeleníti meg a képet, hanem a tévéd... Vagyis a tévédtől függ a válasz...

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#15132) Pumma válasza Watt25 (#15131) üzenetére


Pumma
(PH! kedvence)

Nem a megjelenítés miatt lassabb, hanem a jogosultság ellenőrzés és kikódolás miatt(gondolom én), mivel a kódolatlan kábelest, és az antennás(vezeték az antenna:-), ingyenes mindig tv csatornáit gyorsan váltja a tv. Gyorsabban is mint a Kaon HD a frissítés után.

Xiaomíííííjaú

(#15133) tigipuf válasza Watt25 (#15131) üzenetére


tigipuf
(senior tag)

Persze,marhaságot kérdeztem,ara lettem volna kíváncsi,hogy ténylegesen milyen gyors a csatornaváltás.A tv beépített tuner minősége érdekelne még,hogy viszonyul egy beltérihez képest.De ezt a kérdést majd az lg topikban is felteszem :R

birkapörkölt,marhafejjel

(#15134) gjoe válasza tigipuf (#15133) üzenetére


gjoe
(fanatikus tag)

Nekem is lg van.
Kb 2-3 mp a váltás.
A tv bemenet váltás pl konzolrol vissza a műholdra az van fél perc is.

(#15135) Pumma válasza gjoe (#15134) üzenetére


Pumma
(PH! kedvence)

Hány éves tévéd van, mert nálam HDMI-re váltás 3 mp. Az új Kaon HD-nál is 2-3 mp a csatornaváltás.

Xiaomíííííjaú

(#15136) gjoe válasza Pumma (#15135) üzenetére


gjoe
(fanatikus tag)

kettő éves (2013-as modell)
A hdmi váltás nekem is kb 3mp.
De a digi smart cam bekapcsolás ideje az több.
+ még a kód kártya ellenőrzés.

(#15137) Pumma válasza gjoe (#15136) üzenetére


Pumma
(PH! kedvence)

2014-2015-ös tévéknél nincs ilyen, a Smartcam-et nem kell bekapcsolni rajta. Próbáld meg a tévédet frissíteni.

Xiaomíííííjaú

(#15138) szegto


szegto
(senior tag)

Üdv.

Sajnos az új ház ahova költözök nincs kábeles Digi, igy elgondolkoztam a műholdas megoldáson.
Viszont nem nagyon van tapasztalatom a szolgáltatás minőségéről.
Írna valaki tapasztalatokat?
Gondolok itt rossz idő esetén mennyire esik szét a kép a jel terjedési korlátok miatt,stb?
Eddig kábeles Digim volt, nyilván ott nem volt probléma.

Köszi előre is.

Üdv

(#15139) dsd1 válasza szegto (#15138) üzenetére


dsd1
(tag)

80-90 cm átmérőjű antenna mellett nincsenek problémák, nálam idén egyszer volt annyira durva vihar hogy elment a vétel kb 5-10 percre.

(#15140) kecsawi válasza szegto (#15138) üzenetére


kecsawi
(fanatikus tag)

Én is hasonló cipőben jártam. Nem rossz a műholdas vétel, de a légköri zavarok okozhatnak kockásodást, vagy szétesést hd csatornán, a többinél nincs ilyen érzékenység, de fontos a nagy tányér, és a jó beállítás. Túlnyomórészt hozza a jó minőséget itt is a digi. :K

kecsawi#1203

(#15141) sajog159


sajog159
(tag)

Üdv,

Most tűnt fel, hogy HD beltérin megjelent a Mozi+ csatorna. Ha valaki nézi ezt itt a fórumban, írna pár sort, hogy érdemes é a SmartCAM-el „befogni” (egy másik TV készüléken). Tudom, hogy „érdemes” az nagyon szubjektív dolog…

Üdv,

sajog159

(#15142) DFlash válasza sajog159 (#15141) üzenetére


DFlash
(kvázi-tag)

Tele van reklámmal mint anno a pro4.

(#15143) szegto válasza DFlash (#15142) üzenetére


szegto
(senior tag)

Filmek közben nincs reklám.

(#15144) csaba1203


csaba1203
(őstag)

Sziasztok!

Következő a problémám.Napok óta ha bekapcsolom a beltérim a 24-es hibaüzenet fogad.
Nem érintkezik a Smart kártya rendesen.Kiveszem kicsit megtörlöm visszarakom és megy.
Ez nem normális.Mi lehet a hiba?
A kártya vagy a beltéri rossz?
Beltérim Kaon típusú.

(#15145) kzse83 válasza szegto (#15143) üzenetére


kzse83
(újonc)

De van :)

(#15146) AtHoS válasza szegto (#15143) üzenetére


AtHoS
(PH! kedvence)

Szoktad nézni ezt a csatornát?

Ebben a pillanatban is reklámot nyomnak a "Ragadozó" c. film közben, ami 23:00-kor kezdődött, tehát 20 perce megy kb.

De az előtte levő filmben is több reklámnál váltottam másik csatornára, ahol szintén éppen reklám volt :DDD

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#15147) foxymaci válasza sajog159 (#15141) üzenetére


foxymaci
(senior tag)

A pro4 helyett van elméletileg nem kell smartcammel megkeresni, nekem nem kellett.

_FoxY_ /Xiaomi Mi4C /Samsung Galaxy Tab 2 7.0 /

(#15148) Lali-213 válasza foxymaci (#15147) üzenetére


Lali-213
(lelkes újonc)

Nekem sem kellett csinálnom semmit, magától a Mozi+ jött be. :)

(#15149) szegto válasza AtHoS (#15146) üzenetére


szegto
(senior tag)

A wall street farkasa ment valamelyik nap, elejétöl néztem és egy darab reklám nem volt.
De ok akkor lehet van ahol nincs.

(#15150) szegto válasza dsd1 (#15139) üzenetére


szegto
(senior tag)

Ez azt jelenti h ajánlanád a müholdas megoldást is?
Akkor még agyalok egy kicsit aztán meglátjuk.

Köszi

(#15151) DFlash válasza szegto (#15149) üzenetére


DFlash
(kvázi-tag)

Én az utána lévő Machete filmet néztem, és abban bizony volt bőven megszakítás.

(#15152) Winnie The P


Winnie The P
(senior tag)

Bocsi hogy belekotnyeleskedek, de ha jól emlékszem a Mozi+ csatornán az esti 21 órakor kezdődő filmek a reklámmentesek.

ASRock M3A785GM|Phenom II X4 955BE|Deepcool Gammaxx200T|Kingston HyperX 2*4 Gb 1333Mhz|Gigabyte R7 370 OC|Samsung F3 500Gb|Chieftec 450W|LG Flatron W1934S|Windows 7 Home Premium 64bit|ESS9

(#15153) DFlash válasza Winnie The P (#15152) üzenetére


DFlash
(kvázi-tag)

Az igazi moziélmény érdekében, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órás filmeket. :)

(#15154) dsd1 válasza szegto (#15150) üzenetére


dsd1
(tag)

Persze hogy ajánlom mert elégedett vagyok vele. A T-Satról váltottam, azóta kevesebbet fizetek és több sportcsatornám van :) De az igazsághoz hozzátartozik hogy a többi csatorna annyira nem érdekel, hogy nem is hasonlítgattam össze pld a UPC Directtel, de gondolom ezen a körön már túl vagy.

(#15155) szegto válasza dsd1 (#15154) üzenetére


szegto
(senior tag)

Igen, én is a sportcsatornák miatt döntöttem a műholdnál, épp most rendeltem meg.

Köszi. :D

(#15156) nicu71 válasza DFlash (#15153) üzenetére


nicu71
(őstag)

moziélmény.... talán ha HD -ban adnák azokat a "szuper" filmeket akkor beszélhetnénk bármiféle élményről.

"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"

(#15157) tigipuf válasza nicu71 (#15156) üzenetére


tigipuf
(senior tag)

Nem kell megijedni semmi újdonság, még T-s vagyok itt még az adott csatorna pro4 néven fut,a felírat szerint pedig mozi+ :C

[ Szerkesztve ]

birkapörkölt,marhafejjel

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.