Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz Mr Dini #1422 üzenetére

    Úgy érzem, Te mint igazi profi, amellett, hogy nyilván sokkal többet és naprakészebb információk alapján tudsz, kicsit másképpen látod a dolgokat, ami teljesen érthető is.

    Ismételten hangsúlyozom, hogy borzasztóan sokra tartom a Te és "kollégáid" munkáját, amit felhasználóként szívesen honorálnék is.

    Én az a fogyasztó vagyok, akinek vannak bizonyos számítástechnikai ismeretei, valaha programoztam, mostanában már csak konfigurálok, de a Linux világa nagyon idegen számomra.

    MetaRepot, EntWare-t, FFp-t már telepítettem, így pontosan tudom, hogy nem nehéz, de azt is, hogy bőven vannak olyanok, akik szívesen használnák, de visszariadnak a parancssortól vagy egy gyári rendszerbe belenyúlástól -- vagy amit annak hisznek.

    Én tudom, hogy éppen a Te munkásságodnak köszönhetően az FFp feltehető a 326- osra (a saját bőrömön tapasztaltam meg a javításod előtti verzió áldásos hatásait), de arról fogalmam sincs, hogy mi a helyzet a MetaRepóval vagy az EntWare-rel. Mint felhasználót ez annyira elbizonytalanít, hogy hiába olvasok utána (naprakész információ alig, illetve sok az ellentmondó leírás), hogy nem vágok bele. Ha viszont felmegyek a Synology oldalára, ott számíthatok arra, hogy nem csak egyszerűbb a telepítés, hanem biztonságos is.

    Ennek a feloldása egy Zyxel jellegű cég számára jelképes mértékű erőfeszítés lenne, és ha csak egy kicsit is kommunikálnák, állítom, hogy nagyon sokan választanák őket a drágább prémiumgyártók helyett.

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák