Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz Mr Dini #1411 üzenetére

    De hát pontosan ezt mondom én is!

    Csak annyi a különbség, hogy a Synology-nak és a Qnapnek VAN gyártói oldalon összeszedett alkalmazásgyűjteménye, a Zyxelnek meg NINCS.

    Az, hogy hogyan kell csomagot összeállítani, nem érdekli a felhasználót. Az, hogy hogyan kell használatba venni, már igen. A Synology / Qnap esetén ez megy a webes felületről, a Zyxelnél erre alig pár alkalmazás esetén van lehetőség, az alternatív repókat telepíteni kell, parancssort használni, ami 10-ből 9 felhasználó számára kizáró ok lenne még akkor is, ha tudnának erről a lehetőségről. De nem tudnak, honnan is tudnának?

    A Synology / Qnap esetén a gyártó az orruk alá tolja az információt és a felhasználóbarát telepítési lehetőséget, a Zyxelnél fel kell kutatni az információt és megküzdeni a kivitelezésért.

    Kívülről, felhasználói oldalról ez így néz ki.

    MaCS

    UI / példa:
    Egy barátom Synology NAS-ára konfigurálással együtt, nulla előzetes ismeretanyaggal kb. 10 perc alatt tettünk fel egy hálózati szinkronizáló alkalmazást. Én a Zyxelnél úgy másfél óra olvasgatás után még mindig nem vagyok biztos abba, hogy mi is kell nekem, és hogyan csináljam, pedig a teljesen alap r=1 felhasználónál azért feljebb járok.

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák