Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyY2

    tag

    válasz Keeperv85 #22644 üzenetére

    Én például szeretném (hányas recovery-t tennél bele? pl. 5.5.0.4?).

    Írtam én is korábban, hogy 2MB cache esetén állandóan piszkít valahová. Eddeig azt hittem, hogy a data partícióra, de fura módon a cache ürítésénél soha nem nőtt meg a data partíció a kiürített cache méretével (csak töredékével). Hát akkor valóban az sd-re piszkol, valamint az állandó írással gyorsabban tönkre is teszi azt.

    Szóval érdekelne. Főleg, ha meg lehetne oldani, hogy a rom ne 10% szabad data hely alatt szóljon, hogy kevés a szabad hely (ilyenkor a telefon már nem használható semmire, még az sms-ek se jönnek le). Lehetne ez az érték pl. fixen 10MB?

    Esetleg nem lehetne valahogy még jobban megnövelni a data partíció méretét (esetleg elvenni a boot és egyéb fenntartott helyekből)?

    U.I.: Meg tudnád mondani, hogy pontosan mi a szerepe az ro.telephony.call_ring.delay=0 értéknek? Ez alapbeállításként 3000 volt, most feltettem 5000-re, mivel bejövő híváskor gyakran nem írta ki a hívó nevét, csak a telefonszámot. Először 0-val próbáltam, de úgy sem volt jó. 5000-rel eddig jó, de még tesztelem.

    Előre is köszönöm a segítséget.

    TommyY

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák