Aktív témák
-
bigdadylaci
tag
Hali. Milyen romot érdemes még felrakni, meg szeretnék nézni többet is. Eddig a sweet dreams III-at sikerült pofon egyszerűen rádobni. Van még hasonló stabil, gyors, új amit már nem nagyon kell beállítgatni stb, csak max pár progit rérakni?
thx -
pista59
őstag
válasz bigdadylaci #32803 üzenetére
Ha láttad az SD romot, akkor nézd meg a CM romokat.
Itt rom-ok van pár darab.A győztes féreg irtó baktérium
-
tpeti78
senior tag
válasz bigdadylaci #32803 üzenetére
Próbálkozz CM-el!
http://download.cyanogenmod.com/?device=blade
szerk.: Vagy nézelődhetsz ahol pista mondja....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
TRob1
veterán
válasz bigdadylaci #32808 üzenetére
Nem érdemes azokat már feltenni, mert az újabb nightly-k stabilabbak, és a fogyasztásuk is jobb.
Egyébként nem gond, az is teljes (és nem csak egy "update" ), de jobban jársz az újabb (n138-n139) nightlykkal. És persze előtte menj végig a szokásos full wipe-okon a recoveryben.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
kungzi
veterán
hali
vki mondja már meg nekem, hogy ha a ginger stir fry gyári 2.3.4 alapokon készül, akkor mi a rákért 2.2-es lockscreen van benne? ez az oldalra kihúzós nekem nem jön be. a 2.3-as nem ez a félkör alakú? miért nem az van benne?
-
pista59
őstag
válasz bigdadylaci #32810 üzenetére
Ezek így jönnek sorban. Minden nap egy, javításokkal.
Ha két hete volt egy stabil, azóta jó pár javítás volt rajta.A győztes féreg irtó baktérium
-
Simba86
senior tag
válasz bigdadylaci #32806 üzenetére
ha nem érted az alapokat se, akkor minek buherálod szegény telefont? a gyári 2.2-es minden igényed kiszolgálja...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
mogyesz
aktív tag
Erre valaki? [link]
-
FoBCRaistlin
őstag
Nos tegnap én is frissítettem a vodás telót, elvileg túlélte.
Azt vettem pluszban észre, hogy pár dolog magyarítva is lett pluszba.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Integrator
aktív tag
Pár lérdés még mindig:
1. ZTE Blade előtt egy iPhone 3G-m volt, a névjegyzékek Google-ön belül vannak, ott rendesen vannak beírva, tehát first name a keresztnév, stb. Amikor ezt felszinkronizálom a ZTE-re, akkor ott is felviszi rendesen. Sorbarendezésnél, és megjelenítés szempontjából is családnév szerint rendezem, ezáltal úgy néz ki a telefonkönyv, hogy "Családnév, Vezetéknév". Azon már túltettem magam, hogy azt a hülye vesszőt az USA szokások szerint odateszi, de mikor írnék egy SMS-t, akkor a névjegyeket keresztnév szerint rakja sorba. Hogy tudom a névjegyeket az SMS írásnál is családnév szerint sorba rakni?
Valamint, mikor felszinkronizálom a Google címtárat, akkor nem csak a Címtárat, hanem az "Egyéb névjegyeket" is felszinkronizálja, ami jelen esetben több, mint 1000 e-mail cím. Hogyan tudom beállítani, hogy csak a CÍMTÁRat szinkronizálja?2. Nagybátyjámnak is ZTE Blade-je van, és minap fotóztunk, és észrevettük, hogy az Én ZTE-m kamerája sokkal rosszabb minőségű képet csinál. Enyém nem olyan színes, sokkal szürkébb. A szoftver rajta teljesen ugyan az, T-Mobile 2.2. Mi lehet a gond? Garanciába vigyem vissza? Vagy szoftveresen történt valami? Ötlet?
3. Ha szeretném felrakni a CM 2.3-át, akkor arra van-e mód, hogy azt úgy tegyem, hogy bármikor vissza tudjam állítani a jelenlegi, tehát a T-Mobile-os 2.2-re (FTM, stb.), hogy a garanciát érvényesíteni tudjam. Ha igen, mi a menete? Valamelyik profi segítségét szívesen látnám a témában, teljesen kezdő vagyok, és a topic olvasgatása sem változtatott ezen 100%-osan.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz #40993792 #32819 üzenetére
Az állapotban van IMEI számom.
Pár dolgot azért észrevettem... Pl 1-2 programból kilépés után eddig gondolkodott kicsit a készülék, most azonnal reagál. Sztem a menü is gyorsabb kicsit.
Szóval azért észrevehető bőven.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mr X
veterán
válasz Integrator #32822 üzenetére
A második részre:
Az én kamerám is iszonyat szar képeket csinál. A fehér dolgok körül fehér "aura" van, életlen az egész kép. Ha erre lesz megoldáod, szólj.
A harmadik részre:
Rom telepítés by kelzsoca:
A romot lehetőleg így tegyétek fel:
(minden adat törlődni fog!)Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Kiválasztod a romot, majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)
[ Szerkesztve ]
-
-
bigdadylaci
tag
válasz Simba86 #32814 üzenetére
Téged ki kérdezett?
Felraktam közben a legújabb CM-et de nem forgatja el a képeimet a telóval, ezért felraktam a stable verziót, ami viszont klasszissal lassabb mint a sweet dream 3. Egyelőre ez a favorit.
Vanila suprise az milyen? Az is mehet sima data cache resettel és install fromm zip-pel? -
Mr X
veterán
válasz bigdadylaci #32827 üzenetére
A forgatást az ADW beállításai között tudod belőni.
Amúgy jobban jársz, ha a sima beépített ADW helyett feldobod vagy az ADW EX-et, vagy valami más launchert. Ezek gyorsabbak.
Új rom telepítése előtt biztos ami biztos mindig csináld meg az formatokat. Gond lehet enélkül, ha az új romnak más az alapja.
[ Szerkesztve ]
-
bala6120
senior tag
válasz bigdadylaci #32827 üzenetére
Mit nem forgat el?
TRob1 már leírta, hogy a friss nightly-t dobd fel.
(#32831) netseft "képeimet" elég tág kategória
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz FoBCRaistlin #32823 üzenetére
Kérlek Marketből tedd fel a pigfish programot, és nézz rá milyen generációt ír ki a készülékre, köszönöm
-
umek7
őstag
válasz FoBCRaistlin #32818 üzenetére
Az nem csak úgy magyarítva lett pluszba, hanem a 2.2.2 rendszert tette fel amiben már javították a fordítási hibákat.
-
z00mhead
tag
válasz kelzsoca #32797 üzenetére
Helló!
"Mr Pigfish says you have a Gen2 model (sold with Android 2.2)"
Egyébként gyorsabb a telefon, de 1 furcsaságot találtam: Hosszan nyomva a bekapcsológombot, a "Halk mód" menüpont inaktív, azaz szürke... (Mondjuk mindig is Profiles-t használtam, nem zavar)
Erről tud valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
z00mhead
tag
Ha valaki tokot keres, ezt tudom ajánlani (fekete fényes). Jól áll a telefonnak (szubjektív), nem nyúlik, fülhallgató dugókkal nem volt baj, de a gyári usb kábel ennél sem megy bele teljesen, de tölteni tölt...
1900 ft-ért (szállítással, mindennel) kábé 1 hét alatt megjött.[ Szerkesztve ]
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
Bodz
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #32818 üzenetére
Az 512 mega megvan? Ha igen este frissitek en is.
-
Mr X
veterán
válasz Integrator #32836 üzenetére
Mindjárt kipróbálom, hogy levett hátlappal milyen képet csinál, talán a lencse előtti védő miatt keni el a képet.
-
bigdadylaci
tag
legújabb nightlyt raktam fel. forgatás be van kapcsolva. minden mást forgat csak az albumban található képeket nem.
format nem volt csak wipe.ez a vanilla suprise milyen?
[ Szerkesztve ]
-
gunter27
csendes tag
Sziasztok!!Friss Blade felhasználó vagyok!segitségeteket kérem!!T- mobilos a készülék
2.2 van rajta.A gondom a köv:feltelepitem az assasin creed c.játékot és azt irja ki inditáskor hogy a videot nem lehet lejátszani,és kilép.Másik problémám brother in arms játéknál belép a játékba minden ok és miután elindul szürke minden csak árnyakat látni kockásak a fák a táj és nincsenek szinek!!Lehet nem itt kellene kérdezősködnöm de máshol nem találtam forumot!segitsetek!!Köszi előre is!!! -
Mr X
veterán
válasz bigdadylaci #32839 üzenetére
Az fura, nekem forgatja a beépített Galériával is, meg QuickPic-el is.
Melyik VS-re gondolsz? Az elsőre vagy a másodikra? Az első nekem tetszett, a másodiknak a launchere annyira nem jött be.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz kelzsoca #32830 üzenetére
Mr Pigfish says you have a Gen2 model (sold woth Android 2.2)
Bodz: Sztem megvan.
umek7: Igen, azt láttam én is, csak nem gondoltam, hogy javítanak is pár fordítást benne.
Hopsz... a Drag Racing is jóval gyorsabb. Gyorsabban indul, illetve a versenyek sem akadnak.
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest