Aktív témák
-
Ronam
addikt
vagy talán inkább FLB-R11bre .jobb mint az R10.amúgy tegnap dobtam fel az SS RLS3-at.nálam tökéletesen megy,gyors és hibát nem nagyon találtam.a wifi először furcsán viselkedett,reboot után ment tökéletesen,akksi kalibrálás után csodálkoztam egy nagyot,eddig legjobb ROM ilyen szempontból.nagyon jól tartja magát,pedig eléggé nyúztam .szóval röviden R11b vagy SS RLS3-at dobd fel
(#13): CM7 szerintem még mindig nem az igazi
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz Simba86 #9937 üzenetére
Na,azért álljunk meg egy szóra!
Nem tudom,mi abjod azzal,hogyha valaki romot ad ki...Szerinted csak a ragyás kockák(special thanks to api29) adhatnak ki romot,akik mindent tudnak mindenről?
Amit kiadtam rom-módosítást(mert ugye minden rom valamely másik rom módosítása,kivéve kelzsoca vodás rom főzése(tessék syl5 kolega)),arról úgy szólnak a visszajelzések,hogy stabil,minden oké vele!
Azért légyszíves mondd meg nekem hol van az leírva,hogy az én romomat kell használni?
Én csak szerettem volna kiadni valamit amiben a nép(jelen esetben a topic) dönti el,hogy mit szeretne bele!
Nyugodtan a falnak lehet tőlem menni,de ha csak téged zavar a dolog,akkor szerintem menj a falnak és maradj is ott!
Az előző rom-módosítás(újra syl5 kolega),csak egy próba volt,hogy lenne-e igény valami újdonságra.
Láttam,hogy van ezért készítenék CM7 módosítást is...Már lassan 5 órája dolgozok a CM-en,de nem fogok kiadni olyat ami ugyanolyan,vagy rosszabb mint az eredeti...
Ebben maximalista vagyok!
Szóval részemről befejeztem!*Hajrá Loki!* i15+
-
Glatius
őstag
válasz Simba86 #10646 üzenetére
Pufferkondi elszállt,és ezek jellegzetessége, hogy pukkanáskor egy pillanatra zárlatba mennek, így resetet csinálnak. Tulajdonképpen várható volt a nagy alkatrészrengetegben ez is. Ha most működik, az szerencse, de a dinamikus áramfelvétel változásokat rosszul fogja viselni.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz Simba86 #10659 üzenetére
Ez PC alaplapokon is gyakori az olcsóbb kategóriákban, de azt fél kézzel lehet cserélni. Ha egyszer (rövidesen) tényleg meghal szegény, akkor nem szabad csodálkozni. Ha esetleg húzva van a proci, csináld vissza ameddig csak lehet.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
-
-
esox
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz Simba86 #15162 üzenetére
Hát a T-s frissítést csak a mai napon 10 felhasználóból 9 nagyjából megbánta.
A kérdés az, hogy miért is engedted rá, és most mivel akarsz TPT-zni?
Mert az nem fog ám működni, max a modaco-s gen2 TPT-vel.
Ha partíciós táblát akarsz átszabni, használd a modacos-s svéd exe-t, természetesen saját felelősségre.
(#15165) anglergab
Nem olvastam, mindjárt átfutom...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Simba86 #15170 üzenetére
a modaco-s TPT-nél a Gen1-Gen2 TPT-re gondoltál? mert azt szedtem le, igen...
Arra, de ha nem megy, akkor a modaco-s exe lesz a megoldás, mással nem fog menni.
bocsánat a láma kérdésekért, de nehéz volt az elmúlt 2 napban összejött 1000+ hsz-t átnézni 1 óra alatt
Hát még válaszolni ezekre
(#15165) anglergab
Amióta megjelent ez a T-s frissítés azóta elég sok tégla lett ez miatt.
Én a modaco-s svéd exe-t ajánlom, azzal szerintem megoldható az update, mással ne is próbálkozz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Simba86 #15652 üzenetére
Ezt dobd fel recoveryből, és aztán nézz rá a market letöltésre: [link]
(#15653) pacman789
Hát akkor az egy érvénytelen IMEI szám, majd a központi szerver örülni fog neki.
Először a megfigyelt készülékek közé, a szürke zónába teszi, majd ha x idő múlva sem történik változás, átlkerül a fekete listára, de ezt észre is veszed gyorsan, mert többet nem kell telefonálnod
Persze, ha szerencséd van, akkor a szerver nem szúrja ki a módosult IMEI-t.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Simba86 #20587 üzenetére
Miért ne publikálhatná... bemutatja az androidos lehetőségeket (ez is egy közülük), és kész (ha van ilyen, és valaki ilyesmivel akar szórakozni, az úgyis megtalálja a módját. )
(A fércbúkosok/frászbúkosok meg vessenek magukra. Véleményem szerint a világ egyik legocsmányabb találmánya.
Egy kis idézet, ami megtetszett: "A Fészbúk a korlátlan hülyeségírogatás színtere, a feszültség levezetésé és a tanulás helyetti pótcselekvés…") - jöhetnek a lájkok/unlájkok(#20589) Pumika1975: Ez is óvoda, meg az is, ha valaki a fél (ne adj isten egész) életét a fákbúkon tölti.
(#20588) dragon1993: Te meg ne halgass a sok fb rajongóra, mutass csak be minden androidos cuccot, amiről tudomást szerzel. Sőt, fb-n is mutasd be, hadd menjenek a lájkok
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
hr2
őstag
válasz Simba86 #20624 üzenetére
Én ezt ajánlanám ez legalább minőség.
-
Glatius
őstag
válasz Simba86 #23150 üzenetére
Olyan tesztet tudsz, ahol saját kategóriájában versenyez a Blade? Már megint a felső középkategóriában játszatják.... ez egy csúfos vereség a HTC-nek, én ugyanis lényegi különbséget nem látok.
api29
Ezeket a "házi videókat" mindig támogatja valamelyik cég és ezt gondolom nem a Skála áruházlánc.... itt a HTC kiemelése lehetett a cél, és nem sikerült, bármit mond is a jereváni rádió.[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
válasz Simba86 #23150 üzenetére
Nekem HTC van a Blade után.
Gyorsabb ugyanolyan teljesítménnyel, a böngészés nem akad, van gyors boot funkció, feketelista, normális billentyűzet amin még sosem ütöttem mellé, nem porosodik a kijelző belül, nem maszatolódik annyira, a wifi legalább dupla olyan erős. Durván ennyi a drágább ár miatt amit pluszban nyújt. Negatívum, hogy nincs még root. A drágább ár sem annyira gázos, mert a Telenornál akcióban vettem annyiért, mint egy új plédet -
kungzi
veterán
válasz Simba86 #23754 üzenetére
majd az új kernellel
én csak a 3 h.lyét szoktam hallgatni reggelente a Morning Showban. Jó lenne ha tényleg sikerülne a rádió.
EarL 007
én erre azt tudom mondani, hogy nekem tényleg csak azok vannak a system/app könyvtárba, amik alapból kellenek. amiket használok progik, meg mind megy a data/app könyvtárba.
ha jól tudom a two face III alapból 61MB, az én általam telepakolt verzió meg 158MB és simán felment a 136MB-os verzióra
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest