Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz mark5138888 #32099 üzenetére
Ha már onnan csinálod, és CM romot akarsz majd, én A negyedik program-ot ajánlanám... (de már előtte másold fel a romot az sd-re)
(#32100) Zozoka73: Erről van szó (mondjuk nekem elég a GO, idén még nemhiszem hogy megunom )
(#32101) gfefe: Igen, ezt pl. én is észrevettem, hogy a téma befolyásolja a sebességet vmennyire. Én a Steel Blue-t használom, de fenn van egy Rover Blue nevű is, amivel érezhetően kicsit gyorsabb... de még nem tértem át rá, csak próbáltam.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Zozoka73 #32104 üzenetére
Há me van rá "fjúcsör" téma, és az most tetszik. Meg mer megszoktam... meg van benne feladatkezelő, és néha jól jöhet... meg mer kijelzi a gmail és k9 mail leveleket... meg ... (persze lehet hogy ezeket is, meg még többet is tud a többi, de én hűséges típus vagyok )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Psychonaut
veterán
Sajnos ma tobbszor is ujraindult a Stir Fry, ugyhogy lehet,hogy kiprobalok egy CM nightly-t, csak jokat olvasok itt rola.
Illetve meg itt kerdezem meg, nem az appz topikban: melyik navigacios programot hasznaljatok? Gondolom ti relevansabb valaszt tudtok adni, mint az ottani felhasznalok - elsosorban sebesseg es megbizhatosag lenne a ket fo szempont.
UI: alkalmazasok backupjahoz Titanium Backup jol gondolom, hogy megfelelo, igaz?
-
szezso15
addikt
Na, minden kész, kivétel a battery kijelzést!
Megcsinálom és dobom fel!
Akit érdekel, elmondhatom mi tartott ennyi ideig, de csak PÜ-ben!*Hajrá Loki!* i15+
-
TRob1
veterán
válasz Psychonaut #32108 üzenetére
Aszontad a Stir gyorsabb, mint a CM (és a CM is újraindul vkinél)
Én Navitelt használok telefonon, igaz hogy nem autózásra, arra ott az IGO Primo PNA-n
A Titaniummal ebben a fórumban vegyes a kép (nálam tökéletesen működik pl., de vannak akiknél nem), összességében egyébként dícsérik a világhálón¤ R'n'R ¤
-
DIEGO15
őstag
válasz Psychonaut #32108 üzenetére
Nincs tökéletes navi, a legtöbb tervezni nem tud normálisan, van ami leáll mert miért ne, és van ami sokat eszik. Sztem igló kapitány,NDrive, és Sygic közül válassz(, értem ez alatt h próbáld ki őket)
-
mark5138888
tag
Na elolvastam mindent és elkezdem a gen2-ést egy kérdésem lenne még
mikor tegyen fel a Clockwork-öt? a Flasher után mikor a recoveryben vagyok? még ne indítsam újra hanem rakjam fel install zip choose zip és utánna indítsam újra?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz mark5138888 #32116 üzenetére
Olvasd el még egyszer a leírást, pls!
-
szezso15
addikt
válasz mark5138888 #32116 üzenetére
Alapból felrakja a flasher!
(#32120) MxM19: Biztosíthatlak, igen!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Fireman67
aktív tag
Ezt kérem Pengére!
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
MxM19
aktív tag
válasz mark5138888 #32122 üzenetére
Kár hogy nem neked írtam.....
Már bocs de ha tégla lesz akkor te vagy a hülye.
Simba86:Mert?Leírtam hogy hülye?Akkor mondjam azt hogy buta?[ Szerkesztve ]
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
Simba86
senior tag
megérdemelnél egy BANánt a seggedbe...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
mark5138888
tag
igaza van ha olyan hülye vagyok hogy téglásítom hát ez van
de am nem lesz gond.. xd
-
mark5138888
tag
na megcsináltam a gen2-esítést most rakom rá a romot
ugye így kell rárakni mint amikor a gen1-es romot raktam rá?
vagy ilyenkor nem kell ezeket a műveleteket elvégezni?
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
-
baal-amiga
senior tag
válasz mark5138888 #32129 üzenetére
Mindent ugyanúgy kell -ahogy általában a letöltési oldalon is írva vagyon-, rom telepítésnél nincs különbség atekintetben, hogy gen1 vagy 2 a készülék.Beelőztek.
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
mark5138888
tag
na siker gen2-es lett xD köszi a segítségeket
Akadt két kérdésem: beállítottam a nyelvet magyarnak de a menübe az ikonok angolul maradtak. ez miért van?
Meg még az a kérdésem lenne hogy nincs rajta cpu control de akk rakhatok fel egyet? és átrakhatom 710-re a procit? (ez is fogja engedni mind a régi romom? )
-
pista59
őstag
-
szezso15
addikt
válasz mark5138888 #32133 üzenetére
Melyik rom van a telefonodon általam nagyra tisztelt fórumtárs?
(#32136) mark5138888:
Beállítások->CM beállítások és itt van valami CPU-s rész!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
pista59
őstag
válasz mark5138888 #32136 üzenetére
Azt nem láttam, de gondolom, annyi a magyar benne, amit látsz.
710-re állíthatod, vagy jó lesz, vagy nem. (ne állítsd úgy, hogy induláskor is 710 legyen. Csak ha már látod, hogy jó)[ Szerkesztve ]
A győztes féreg irtó baktérium
-
mark5138888
tag
válasz pista59 #32137 üzenetére
ok hát ha a gen1-es svéd romomon jó volt 710-el remélem ezen is jó lesz... azért kösz
Na mindegy abba nem halok bele hogy a menü angol xd
lol van egy olyan menü hogy theme chooser választottam új témát megnéztem és ezen már magyar lett a menü xD tudok én ha akarod...xD
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
válasz mark5138888 #32138 üzenetére
CM ben előfordul, hogy van "némi" angol, de minimális angol tudással ez korigálható....
Apropó valaki tud egy jó video felvevő appot? Fotóra nem kell csak videóra....
THX előre is.[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
szezso15
addikt
-
Mr X
veterán
Fura jelenségre lettem ma figyelmes. Reggel fél 5-kor húztam le töltőről a telefont. Azóta sem töltőnek, sem adatkábelnek a közelében sem járt. Az előbb rálestem az akkuhasználatra, és azt látom, hogy "5ó 12p 32mp akkumulátorról". Még egy nyüves restart sem volt.
Mi okozhat ilyet?
-
Mr X
veterán
Ha CW-vel backupolom a romot, és felteszek egy másikat próbaképpen, utána vissza tudom állítani a teljes backupolt romot appostól, beállításostól? Illetve a backup hogy viszonyul az a2sd-hez? Azt is menti?
gfefe:
Ha a csoda folytán töltötte volna magát, örömtáncot lejtenék, de csak az akkus idő kijelzése nem stimmel, merülni merül rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz mark5138888 #32143 üzenetére
Nem lehet előre megmondani. Minden egyes rendszer és telefon másképp viselkedik túlhajtva. Én alapon használom (n131) és így is vannak bajai...
@pista59: jajnemostmileszvelemi "Óvóónnnééénii!!!"
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest