Aktív témák
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam választ a kérdésemre, ha mégis lenne, bocsi a duplázásért...
Olvastam hogy többen 700Mhz körül-i sebességen használják a Blade-et.
Leszedtem ezt a SetCPU-t, Superuser-ben engedélyeztem, de csak 600 Mhz.ig engedi állítani, és nem tudom hogy lehetne feljebb húzni. Kelzsoca R8-as 2.2 ROM-ját használom.
Mit csinálok rosszul?
Köszi!:-)
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Én még januárban raktam fel kelzsoca R8-as romját az akkor még elérhető All-In módszerrel. Eddig hibátlanul működött, le a kalappal. Most szeretném lecserélni a Swedish Spring RLS4-re ami szintén kelzsoca blogjában található. Úgy érzem felkészültem Végigolvastam az 1.hsz-t, az ott található videót megnéztem, most beléptem a recovery-be, de az látom hogy a ClockworkMod Recovery 3.0.0.5 van fent, és olvastam hogy ennél már vannak újabb verziók is. A kérdésem, hogy ezzel a verziójú recovery-vel meg tudom csinálni amit kell? Vagy mindenképp frissítenem kell?
Előre is köszi!Dim dim: Én tegnap reggel 6-kor vettem le töltőről, tegnap melóba többször játszottam, neteztem, kb 40-50 percet GPS-eztem telefonálgattam etc. és most 44% on van az akksi, és még töltés nélkül szeretnék ROM-ot telepíteni. Kb 4-5 munkatársamnak Galaxy S van, ők azt mondják hogy nekik ilyen használat mellett estére 20% alá merül, és másnap már nem tudnak vele elindulni.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #11170 üzenetére
Ahogy korábban írtam hogy mire készülök, felraktam a Swedish Spring RLS 4-et kelzsoca blogjából. A procit 480 és 710 közé állítottam, mert képernyőzár feloldónak a lock 2.0-át használom, és az korábban ha hosszabb standby után bekapcsoltam akadva vitte a csúszkát. Így végre teljesen jó
Hálás köszönet a rom-ért és a leírásért, remélem ugyan olyan jól használható lesz hosszútávon mint az R8-as volt
Meg most nézem tök jó hátterek is vannak benne alapból:-)
-
marcusa
addikt
Huhúúú
Még egy nagy plusszpont ennek a Swedis Spring RLS4 ROM-nak!!!!! A gyári és aztán az R8-as ROM-mal is az volt a helyzet, hogy ha az autóban a fejegység AUX bemenetére kötöttem, akkor torzan jött a zene, próbáltam lejátszót, kábelt váltani, nem segített. Ismerősöm Iphone-jával és Ipod-jával is tökéletesen szólt ugyan az a fejegység ugyan azokkal a beállításokkal és kábellel. Most míg a feleségem vásárolt, és rá vártam, spontán eszembe jutott hogy kipróbálom, és láss csodát, sem a fejegység sem a kábel sem pedig a telón a lejátszó nem változott, és most tökéletesen szól!!!!
Ez azzzz:-)
-
marcusa
addikt
válasz ZTE-XBLADE #11874 üzenetére
Szia!
Én ugyan ezt a romot használom, és én 710 Mhz-en, de nekem még egyszer sem indult újra. Pedig végignéztem rajta már egy 1:20 perces filmet, sokat játszottam a madaras játékkal, de ilyen parám még nem volt.
Filmekhez én a Rockplayer-t használom, a 720p-s filmeket is vitte nekem eddig mindenféle akadás és egyéb nélkül. Skyfire nekem se hozta a flash-t, és a rádióra én is kíváncsi lennék
Superuser-hez pedig használd a keresőt, vagy indítsd el:-)
-
marcusa
addikt
Olyan alkalmazást nem tudtok véletlenül, ami a média hangerejét egy gombnyomásra lenémítja, majd egy újabb gombnyomásra visszahangosítja az eredeti állásba? És ezt a gombot ki kellene tenni a főképernyőre. Ha autóban használom, Aux-on hagyom a fejegységet, és mivel max hangerőn van a teló ezért ha rádugom, vagy lehúzom a jack kábelről, akkor durran egyet. Ezt szeretném egy ilyen gombbal kikerülni. Lehetséges? Köszi
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Nekem az SS RLS4 lite ROM van fent Kelzsocától, és ma át szerettem volna küldeni a gyári fájlkezelővel egy fájlt Bluetooth-on, de mikor hosszan tapicskoltam a fájlra, nem jelent meg ilyen lehetőség, és a menüben, és sehol nem találtam erre megoldást, így nem is tudtam átküldeni. Eddig az R8-as Rom volt fent, az abban levő fájlkezelőben hosszan tapicskolva volt Bluetooth lehetőség. Én vagyok láma, vagy az újabban már nincs ilyen?
Köszi:-)
-
marcusa
addikt
válasz csaresz002 #12815 üzenetére
Köszi, fent van már, meg az ASTRO is, annak is van külön letölthető BT modulja Marketen, így már megoldva utólag, akkor épp nem volt a közelben wifi hogy letöltsem ezeket, csak szerintem az a gyári fájlkezelő ami benne volt alapból, az pofásabb... Szép szines ikonok, nagy olvasható betük...
-
marcusa
addikt
válasz tjb007 #12909 üzenetére
Szia!
Én kb másfél hete tettem fel ezt a kérdést és a Swedis Spring RLS4 lite by kelzsoca ROM-ot ajánlották, fel is tettem, és nem bántam meg
Gyors, szép, használható, olyan hibákat megoldott, amikre azt hittem hogy készülékhiba, pedig előtte is főzött ROM volt fent.Aggregátor: Én is ezt akartam írni
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz #19617792 #15062 üzenetére
A kifelé küldött szám szolgáltatása ingyenes, gondolom ezért lett bekapcsoltatva. Nekem is ECO van, és mikor kötöttem kérdezték hogy kérem e hogy a telefonom mutassa a számát annak a ki engem hív, ez plusz 200 Ft-ba kerül havonta. Én kértem, így 1850 helyett 2050 a havidíjam.
Szerk.: De értsd meg, az ECO csomag alapban nem tartalmazza a bejövő számok kijelzését. Elő kell rá fizetni ez 200 Ft havonta. Ha ezt a korábbi előfizető nem kérte akkor a bejövő hívásoknál ismeretlen számot fogsz látni.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Erre a gen1 -> gen2 átváltoztató folyamatra nincs valahol magyar nyelvű leírás? Annyira nem vagyok otthon az angolban, és így nem mernék belevágni.
Köszi:-)
-
marcusa
addikt
válasz tmagic #19278 üzenetére
Ha már csináltál ilyen cserét, akkor lehet úgy járnál a legjobban ha te kicserélnéd, és utána árulnád. Én biztos nem állnék neki egy ilyen mutatványnak, eddig még a hátlapot se vettem le soha. Viszont elgondolkodtatott ez az oled kijelző, és ha nem lenne repedt, még lehet alkudnék is rá egyet.
-
marcusa
addikt
Kedves UX1!
Láttam hogy van már Gen1-en és ext partíció nélkül is használható SS RLS5 minimum afterburner ROM-od
Jelenleg Kelzsoca féle RLS4 Blue Lite van fent, szerinted érdemes lenne váltanom az 5-ösre?
Picit már unom a 4-es kék design-ját, és megnézném a tiédet, csak érdekelne, hogy a 4-eshez képest van e benne valami javulás?Köszönöm!
-
marcusa
addikt
Köszönöm az eddigi segítséget, feltettem a piros témát a 4-es Svéd ROM-hoz, és működik, nincs vele gond, csak annyi kérdésem lenne, hogy az nem megvalósítható-e hogy az Energiaellátás widget-je ne kék hanem piros legyen, legalább a bekapcsolást jelző kis csíkok? Ez lehetséges? Köszönöm!
-
marcusa
addikt
jegenye77:
Szia! Én a Power AMP-ot használom nagy megelégedéssel. Érdemes megvenni mert sokkal jobb bármelyik vetélytársánál![ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz jegenye77 #20185 üzenetére
Hát ingyeneset sajnos nem tudok, mióta ez megvan, semmit nem próbáltam. Én főleg autóban használom fejegységre kötve jack kábellel, és az a jó benne, hogy érzékeli hogy ha rádugtad a kábelt, és magától elkezdi a zenelejátszást, nem kell még a képernyőt sem bekapcsolni az elindításhoz. Ha nem találsz megfelelőt, próbáld ki a trial verzióját, szerintem tetszeni fog
-
marcusa
addikt
válasz LacaBudafok #20192 üzenetére
Hát én rádiót nem szoktam hallgatni, és autóban nagyon praktikus, ki van vezetve a tartóhoz egy kábel, és indulás előtt nem kell bekapcsolni a képernyőt és kioldani, majd belépni a programba hogy induljon, hanem magától indul, engem pont ez az egy funkció tart vissza attól hogy bármire is leváltsam
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Már írtam párszor, hogy én az autóban jack kábellel a fejegységre kötve használom a telefont zenelejátszóként. De ha bejön egy hívás, akkor szépen cseng, és felveszem, és hallom is azt aki beszél de ő nem hall, ilyenkor le kell húznom a kábelről. Nem lehet megoldani, hogy ilyenkor a saját kis mikrofonját használja, vagy nem lehet kapni ilyen kis mikrofont, aminek az egyik fele jack dugó, a másik fele aljzat? Ha valaki tud ilyet, linkelje be nekem légyszi, köszönöm!:-)
-
marcusa
addikt
válasz mxdawis #20422 üzenetére
Azt ajánlom vedd kezedbe mindkettőt és próbáld ki. Több kollegám kapott Galaxy3-at céges telóként, és szerintem nagyon gyenge. Bántja a szemet a képernyője, és a kis felbontású képpel lassabb mint a blade. Angry Birds-en még az első néhány pálya is akad... Egy valami szól mellette, hogy az akksija tényleg kb 2x annyi ideig bírja... Minden más ellene, én biztos nem gondolkodnék ha a kettő között kell dönteni, egyértelműen Blade!!!
-
marcusa
addikt
Mi ez a DSP amiről beszéltek? Ettől jobb lesz a zene minősége vagy hangereje a telón?
Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest