Aktív témák
-
Ronam
addikt
valami nem stimmel az új markettel,az még hagyján,hogy lassú,de nálam is 5-10 percenként fc-zet,nagy rakás fos
(#31693) Zsolt_72 : B12 tényleg rendben volt,legalábbis nekem semmi bajom nem volt vele,GPS-t nem nagyon tesztelgettem,1x használtam kb másfél órát,nem volt reboot.Viszont a B13al valami nem stimmel.Éjjel 6%-ot esett az aksi,ami szerintem nem egészen normális,újra lett rakva ugyanúgy szar volt..Most feltettem az új CM rom-ot,ez jónak tűnik.Egyetlen gondom vele a wifi driver,szörnyű hogy fél méterre a routertől -40dB-t mutat a wifi analyzer,de legalább a Speedtest most már normál értékeket mér marad fenn egyenlőre a CM rom,kiderül majd,hogy bánik az aksival
-
Firpo
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki veszek egy Blade-t a Telenornál, mivel megjött a 2.2-es frissítés hozzá. Az lenne a kérdésem, hogy valaki tapasztalt-e valami hibát a frissítést követően (nem/rosszabbul működik valami stb). Korábban olvastam, hogy az iránytű nem pontos, változott ez valamit?
Ez lesz az első androidos telefonom, mire kell figyeljek az elején? Az 1. hszt olvasom...
csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
-
-
apeelme
addikt
érdemes rápillantani mert nem rossz:
-
tpeti78
senior tag
Én nem vagyok a sebességtől elájulva. Persze lehet, hogy a GoLauncher-el van gond, vagy nem tudom, de az appok közé belépve, görgetéskor igencsak akadozik. Ugyanez a gyárilag rajta levő ADW-vel is....Ez SD3 Remastered-nél nem volt megszokott, ott semmi ilyet nem tapasztaltam a Zsoca féle launcher-el... Csak nálam van a menüben "röcögés" ?
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
calamites
őstag
Sziasztok
ha szeretnék olyan dolgot nézni, ami PC-n flash playerrel fut, akkor mit ajánlotok.
telenoros a gép 2.1 es, és opera mobile a böngésző.
Bocs, de tök kezdő vagyok, bár már hónapok óta olvasgatok itt.
[ Szerkesztve ]
-
Rickeffe
aktív tag
Lehet, hogy a torkomra léptek de nem találok sem az első hozzászólásban sem a hungariandroidon sem a modaco-n olyan eljárást ami rootolás nélkül megoldaná egy stock rom dumpolását. Vagy elkerülte a figyelmem
Rickeffe
-
phantom88
tag
Sziasztok!
Korábban mintha láttam volna olyan androidos alkalmazást ami kikapcsolja a wifit, ha egy ismert wireless hálózat határán túlra kerül a telefon.
Tudja valaki a nevét? Köszi!
Bocs eredetileg nem ide, akartam csak hála ennek a jó fórumnak nem lehet törölni... (+meleg, +sör)
[ Szerkesztve ]
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
Rickeffe
aktív tag
válasz Keeperv85 #31721 üzenetére
A reco előtt akarok egy fullos dumpot.
Találtam egy adb-s dump leírást ux1-től, de pl az a friss t 2.2 exe-s recorol 5megás img-t csinált. A csodazipekben meg olyan 3.7 körüliek vannak. Biztos megegyeznek?
Nem értek hozzá csak kérdezem.A romdump meg valamiért nem hajlandó működni, az adb meg azt írja hogy "cannot run as root in production builds" ami megoldható de ott megint rootolni kell.
Ja igen, ha pl visszatenném megint a stock 2.2őt akkor az már nem megy exe-vel nem?
[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
aschil
csendes tag
MoboPlayernél az ékezetes (magyar) felirat megjelenítéséhez melyik karakterkészletet kell kiválasztani?
SMS küldésnél hol lehet beállítani hogy 160 karakteres legyen?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz #40993792 #31693 üzenetére
... és (#31689) api29
modaco - wbaw:
"It doesn't work on any ZTE based rom (without custom compiled kernel), or stock rom. The notification led is turned off when the phone enters low power sleep mode. This was a design decision taken by ZTE & I can't fix it due to the lack of kernel source code."Akinek még ennek ellenére is hibátlan a LED az fogadja őszinte virtuális kézrázásom.
(#31694) umek7: sok hibát ráfoghatunk a tömeggyártásra, de egyetértek, hogy mindent azért nem.
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
válasz aschil #31724 üzenetére
Windows-1250 a legtöbb esetben, a legtöbb lejátszóval jó.
Handcent sms tudja jól kezelni a balra dőlő ékezetekre való automatikus átállítással."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
robit1973
aktív tag
válasz atillaahun #31726 üzenetére
Eddig nem nagyon érdekelt ez a LED téma, de most kipróbáltam. SD3 romnál, aminek az alapja a kiszivárgott rom nem fogadott hívás után alvó képernyőnél 45 másodpercenként 4-et villan a vissza gomb ledje. És tényleg alszik, mert egyik gombra sem éledt fel, csak a bekapcsolóra. Érdekes ez a wbaw féle írás, de api-éknak van igaza.
-
umek7
őstag
Pontosabban úgy is van ez hogy a GSF ROM-okban nem működik a LED visszajelzés (legalábbis ameddig követtem részletesen), aztán kelzsoca megcsinálta ezt már az SD3-ban, viszont azt nem tudom hogy a GSF-ben fixálták e ezt már.
(#31739) Ronam: Én tutira így emlékeztem.. vagy akkor csak belekezdett, de az volt az a ROM amit nem fejezett be?
[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
Valamicskét javult a helyzet, de nem vagyok elájulva azért.....
Más kérdés: A CM-nél az normális, hogy ébred a telefon a home gombra, hosszabb idő elteltével is? Nem alszik, vagy beállítás kérdése ez is? (Bőség zavara a sok beállítási lehetőség, kevés időm volt csak éppen átfutottam rajta.... )
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Ronam
addikt
szerintem a remastered rom-al fejezte be,úgy volt teljes,de én annak a "changelogjában" sem láttam,hogy ez javítva lenne.Talán majd az SD4-ben,már ha lesz olyan.wbaw azt írta,ezt a hibát nem lehet javítani,majd valamelyik szaki megmondja mi a helyzet
(#31742) robit1973 : engem azért zavart néha,nem kapcsolgatom be 10 percenként a telót
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Akkor nézd el nekem, kicsit elkalandoztam. Pedig világosan emlékszem rá hogy ilyet írt valamikor, de a franc se tudja már..
Ui: Egyébként alapból nem a remastered-et kezdte el, hanem egy másikat, csak be kellett fejeznie és ezért írta hogy fogjátok fel "nightly" remastered-nek.
[ Szerkesztve ]
-
aschil
csendes tag
válasz baal-amiga #31732 üzenetére
Köszi, a Handcent sms bejött!
-
Ronam
addikt
CM romoknál,hogy kéne működnie nem fogadott hívásnál a LED-nek?most próbáltam,az első 10mp-ben villog a LED aztán semmi
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest