Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz alfaromeo33 #26597 üzenetére
Warez biza! (már ha egyre gondolunk)
(#26598) infectedmann: Hamarosan küldöm az update-et!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
-
FeRkE
őstag
Az mitől lehet, hogy olyan, mintha nem menne az AGPS?
Mobilnet megy és működik, hely és biztonságnál vezetéknélküli hálózatok használata és GPS használata be van pipálva, mégis mostanában percekig keresi a műholdakat, korábban meg pár sec után megtalálta.. Vkinek valami ötlet?
-
masek
csendes tag
szasztok,
pár napja gen2-esítettem, és a two-face III-t raktam fel (CM7 alapú, ugyebár)
(ezúton is köszi a leírást api29 és a romot kelzsoca )azóta felpakoltam pár játékot, és a többség textúrahibás alkalmanként.
amik tuti ilyenek: plants vs zombies, cut the rope, reckless racing
nem jelennek meg bizonyos játékelemek, vagy teljesen hibás textúrával...vajon ez romfüggő, vagy csak simán mind a 3 játék "rossz forrásból" eredése okozza a galibát
a bizonyos htc-re átírást még nem csináltam meg - az segítene? -
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Hungarian Fingerprint_T1_lite romot használok (köszönettel kelzsocának ), viszont ma haverom megveszi tőlem a telefont. Maga a készülék decemberi, gen2-esítettem. Jelenleg milyen szoft lenne a legjobb egy kezdő felhasználónak? Ez elég stabil, de rakok fel akár másikat is ha van jobb neki, viszont ő tényleg csak használni szeretné, nem fog frissítgetni Ha ez a szoft megfelelő, van valami lehetőség hogy tényleg minden adatot letöröljön a telefonmemóriából illetve a memóriakártyáról? A menüben van egy mindent visszaállít, az is elég?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
dragon1993
őstag
válasz alfaromeo33 #26597 üzenetére
Írj ide egy emailt fogyved_kmf_budapest@nfh.hu
-
Beleczkil
tag
Egy kis segítséget kérnék, adott a Swedish_Spring_RLS4b_kelzsoca_lite_blue rom, hogyanlehet az XT9 bevitelt kiirtani belőle, mert az őrületbe kerget.
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
embe
nagyúr
Üdv!
Régen látogattam ezt a fórumot. A szokásos bárgyú kérdés:
Nekem most a Kelzsoca féle Hungarian Fingepirt Tmobilos van fenn. Látom van egy új Blade Sweet dreams II rom. Ez mennyivel jobb mint a jelenleg általam használt rom? -
atillaahun
veterán
Felraktam tegnap a 7-es Ginger Stir Fry-t, ma teszteltem rajta egy óra GPS-t, és nagyon elégedett vagyok, csak 20%-ot evett igloval, kb. max fényerőn. Közbe többször meg is álltam, ki-be kapcsoltam, hibátlan volt, mindig hamar magához tért, és betájolt. Egyébként most iglo sem olyan tohonya ezen a romon mint korábbiakon volt, bár nyilván lehetne még rajta mit javítani.
(#26618) embe
Hibátlan benne a wifi driver.[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz LeszIttVigas #26532 üzenetére
Nekem ha felment 1x, akkor utána jó volt kikapcsolás-bekapcsolás után is. Le is írtam, hogy nálam mi volt a gond: a gyári TransCend 2GB mem card.
Egyébként, Te milyen hibára hivatkozva adtad be a szervízbe?
-
infectedmann
őstag
Annyival jobb, hogy ez a egy kiszivárgott 2.3.4-es ROM-on alapul. Lényeges gyorsabb, mint egy 2.2-es ROM (szerintem) és a hangerőn is sikerült javítani, legalábbis én érezhető javulást vettem észre. Az aksi használata is nagyon jó a SD II-nek és a stabilitással sem volt gond. A játékok is jobban furnak, mint a 2.2-n.
Én bátran merem ajánlani.
-
embe
nagyúr
válasz infectedmann #26621 üzenetére
Köszi a részletes választ! Valszeg akkor neki állok, és gyalulom a telót, majd telepítek.. Ja: a Navigon fút rajta?
-
MichaelRaven
csendes tag
Helló.
Azt szeretném kérdezni, hogy a [sweden spring RLS5 by szezso15]-ot felteszem, akkor majd alkalmazásokat tudok telepíteni memkártyára ? Vagy ugyanúgy telefonmemóriára fogja telepíteni a játékokat? Ezt is az “új,, [2.módszerrel] kell telepíteni+ami a RLS5-höz volt írva? És akkor ez 2.2-es, igaz? És ebbe be van kapcsolva 3D-s gyorsítás? Na meg a véleményt kérdezznék, hogy milyen gyors a menübe, meg hogy mennyivel gyorsabbak a játékok mint az eredetivel. Na meg ajánlott-e ez a rom.
Előre is 10×120 köszönet.
th.marciMárton
-
embe
nagyúr
válasz infectedmann #26621 üzenetére
Még egy kérdés: A tárcsázóban van "csoportok" ? Erre gondolok...
-
syl5
őstag
Figyeljetek már! Baromi egyszerű ez a garancia megtagadás történet!
A kolléga egy olyan készüléket mókolt, ráadásul generáció frissítést végzett, amire hivatalosan nincs frissitő csomag! Innentől kezdve nincs miről beszélni! Azzal, hogy visszaállítjuk a system, recovery, esetleg splash, boot, stb partíciókat nem lehetünk 100 %-ig soha biztosak, hogy mindent visszaállítottunk! És akkor még nem beszéltünk a generáció váltásról! Amíg egy komplett gyári frissítő csomaggal nem lehet teljesen visszaállítani a gyári állapotot odáig lutri a garancia.[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Üdv!
Feltettem a Launcher Pro 0.8.6-ot nagyon tetszik! Viszont iszonyatosan eszi az akksit Eddig estétől reggelig 2%-ot evett meg, most 11-12%-ot és sima használat közben is simánlazán letol 10%-okat hirtelen gyorsasággal. Ez mitől lehet? 2.1-es Gen1-es a teló, talán ezért? -
socketbind
csendes tag
Csak most, csak ma, csak nektek ingyenes az Apparatus az Amazon App Storeon:
[ Szerkesztve ]
-
phantom88
tag
válasz LeszIttVigas #26627 üzenetére
És mire föl fellebezel? Olyan beavatkozást végeztél ami miatt ugrik a garancia... Te nem tudod visszaállítani garanciális állapotra, így jártál. Mérlegelni kellett volna, amikor gen2-re csináltad a telefonod.
[ Szerkesztve ]
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Gen1-es 2.2-es romom van, kelzsoca gyártotta anno.
Van valami ötletetek arra, hogy a T-Mobile-os net miért nem megy böngésző alatt? Minden más program tudja használni, de a böngésző nem. Napközben haszálok egy Transparent proxy nevű programot a céges wifihez. Lehet ez a gond?
Sianis
-
Tonchi
aktív tag
válasz szezso15 #26611 üzenetére
működott amit adtam??
(#26634) Merlini
Szvsz a ZTE Libra a külcsíny tekintetében tér el egyedül. A prototípus gépben még ZTE Blade volt megjelölve mint készülék a rendszerben. Viszont azt érdemes tudni hogy 2.2 helyett 2.3.4 az os száma amivel kijön, valószínűleg mivel belül egy Blade, így a Bladere is van prototípus 2.3.4-es rendszer -> Ez nem más mint a mint a kiszivárgott romocska[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
WayteQ Libra néven érkezik a ZTE Blade utódja
Blade és a Skate közé még egy model, és ezek szerint nem csak távol keletre.
2.2-velGombjain, kinézetén kívül van valami változás a Blade-hez képest? (Én nem találtam.)
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz infectedmann #26628 üzenetére
Te melyik verziót használod??
-
phantom88
tag
válasz atillaahun #26637 üzenetére
Meg lehet próbálni, de szerintem megint elviszik a telefonját és max adnak egy screenshotot IMEI-vel...
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
embe
nagyúr
válasz infectedmann #26638 üzenetére
A 3,6-os rámegy erre a készülékre??? nekem nem sikerült felrakni. Esetleg priviben egy linket küldhetsz a hogyanról!
Erre a "csoport"-ra mi a válaszod? Ja már megy a backup.....
-
phantom88
tag
válasz atillaahun #26642 üzenetére
OK, akkor kérjen videót róla, hogy még jobban megtudjátok nézni a programot.
-
kelzsoca
félisten
Az a helyzet hogy nem biztos hogy okos dolog szembemenni egy multi céggel, főleg annak tudatában hogy valóban nem is jogos a panasz.
Mint mondtam korábban, a gyártó a hivatalos szervizeknek kiadja az összes lehetséges szoftveres és hardveres segítséget, innentől kezdve, a látszólagos visszaállítások semmit sem érnek, főleg egy olyan szolgáltató függő készülék esetében, amire hivatalosan ki sem jött ilyen jellegű firmware frissítés.
Továbbá a Channel1.nvm fájlban minden tárolódik
[ Szerkesztve ]
-
zsloti
senior tag
Sőt kérje el a programot is hogy otthon le tudja ellenőrizni az adatokat :XD
ZsMás mi van azokkal a bladekkel amiket függetlenül vettek vagy kifizették a feloldást?
Ott mi vonatkozik a garanciára?
A hivatalos oldalon(zte) van frissítés?
Zs[ Szerkesztve ]
Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
kelzsoca
félisten
válasz zsloti #26645 üzenetére
A ZTE csak szolgáltatókkal áll szóba, így olyan hogy gyárilag független Balde nem nagyon lehet, ha valahol boltban mégis látsz, azt kiütötték, és max. bolti garancia lehet rá.
A szolgáltatónál unlockolt készülékek bekerülnek a számítógépes rendszerbe, továbbá a jótállási jegyen is feltüntetik, hogy a készülék hálózatfüggetlenné lett téve xy időpontban, a munkát elvégezte: xy stb..
-
Glatius
őstag
válasz zsloti #26645 üzenetére
Könyörgöm fogja már fel mindenki, hogy a garancia nem visszaállítható! Azt vagy elvesztettük, vagy nem. Volt egy-két szerencsés, aki át tudta verni szolgáltatóját, azok meg berágtak. Remélem nem is csodálkozik senki! Ha az általuk kiadott konfiguráció nem tőlük származó szoftverrel módosítva lett, joggal tagadják meg a garanciát.
Ha az új autóddal bemész egy szervizbe, hogy "Nagyobbra cseréltem a turbót és nem megy" még ki is röhögnek. Ha nem ők csinálták, mossák kezeiket.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
infectedmann
őstag
válasz LeszIttVigas #26648 üzenetére
Ha nem hivatalosan lett firssítve (bár Telenornál ilyen nincs), akkor szerintem nem kéne erősködni, hogy már pedig gyári állapotban adtad vissza a telót. Persze lehet próbálkozni, de azt hiszem fel hívják a userek figyelmét több helyen is, hogy ha Telenorosok 2.2-re frissítenek, akkor auto garivesztéssel jár, mert ehhez Gen2-esíteni kell a telefont. Gen2 -> Gen1 downgrade meg nem tudom létezik-e.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest