Aktív témák
-
LeszIttVigas
tag
válasz LeszIttVigas #20279 üzenetére
Senki?
-
apeelme
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
válasz LeszIttVigas #20511 üzenetére
Ajaj... ez bizony csúnya user error. Mégis mire nyomtál backup-ot, az üres system mellett? Hát azt inkább nem kéne kimenteni, mert kicsit furán fog nézni a reco...mondjuk átmegy végtelen ciklusba és nem szeret utána telepíteni....
-
LeszIttVigas
tag
válasz LeszIttVigas #20514 üzenetére
Újraindítottam, Clockwork jött be, majd a restore backup-ot választottam.
Most a restoring systemnél álldogál...Lehetséges innen továbblépni, vagy sikerült teljesen hazavágnom?
-
szezso15
addikt
válasz LeszIttVigas #20516 üzenetére
Ember!!!
Mit állítson vissza??!!!Nincs rom a telefonodon!!
Meg egy Full üres backup-ot minek tolnál fel???(Bocs ha valamit félreértettem )A rom felment???
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz LeszIttVigas #20519 üzenetére
Na figyelj!
Csak neked, csak most leírom mit tégy!1, Akksi ki
2, Recoverybe belép
3, Wipe-olás, format-olás
4, Rom telepítés
5, ÚjraindításÉs menni fog a dolog!
NE BACKUPOLJ!!!
szerk.: Ha Telenoros rommal is csinálta, és tuti nem user error volt, akkor ott valami nem olasz
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
törölt tag
válasz LeszIttVigas #20519 üzenetére
A CWM telepítése nem nyúl a ROM-hoz, mivel külön partíción van, a TPT-s és modacos exe törli a ROM-ot, mivel új partícióstáblát csinál.
sb: Mivel gen2-es, gen2 custom romok mehetnek fel. Kb. ugyanúgy megy minden, mint eddig, csak épp gen2-es custom rom / cwm.
[ Szerkesztve ]
-
SchiSa_963
csendes tag
válasz LeszIttVigas #20634 üzenetére
utólagos okoskodás, de ha a gyári romnál is megvolt ez a hiba, akkor romcsere helyett a szervizt kellett volna választani.
szerintem rakd vissza az eredeti romot, és irány a szerviz -
SchiSa_963
csendes tag
válasz LeszIttVigas #20643 üzenetére
-
gyuszmó
őstag
válasz LeszIttVigas #20716 üzenetére
Minőség ellenőrzésen ,támogatottságon belül mire gondolsz?
A márkanév nem garancia is valamennyire?
Nem csak sznobságból vesznek sokan "márkát""Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Keeperv85
nagyúr
válasz LeszIttVigas #20716 üzenetére
Nokia és minőség, aham... ja persze. No comment inkább... Amit én rakok össze, az már csak minőségi lehet.
-
barnam_
nagyúr
válasz LeszIttVigas #20731 üzenetére
Ha felteszem az oldaladon levő gyári recoveryt clockwork-el, akkor onnantól gondolom a clockwork-ot nem lehet visszatenni valamilyen bebootolt rom nélkül.
GEN2-n rom nélkül elég nehéz feltenni a CW-t, legalább is egy kezdő számára. -
Luissimo
veterán
válasz LeszIttVigas #20726 üzenetére
mértcsalodtál?
mennyit használtad eredeti rommal?
nem működött rendesen?és mértkellett öthatféle romot kiprobálni??
melyikkel mivolt a bajod?
szerintem nem a teloval vannak itt gondok.
odavissza romcserék nemtesznek jot a telefonnak, olyan a szitu, mintha neked normális életfunkcioknál jönnének az orvosok a korházban és elkezdenék sorban a létfontosságu szerveidet kicserélni és probálkoznának, hogy milyen konstellácioban a legjobb a közérzeted.
Te mitszolnál ehhez ? ? ? -
SchiSa_963
csendes tag
válasz LeszIttVigas #20774 üzenetére
Főleg Blade-en, ahol hivatalos rom nincs,
azért ezt gondold újra....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz LeszIttVigas #26388 üzenetére
Hát ez cumi, kellet volna neki inkább adni egy kis túlfeszültséget hogy be se lehessen kapcsolni...
-
pista59
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz LeszIttVigas #26388 üzenetére
Üdv!
Rendelkeznek a megfelelő technikával, ahhoz hogy az összes addigi beavatkozást lássák a készülékben.
Valószínűleg ez vár minden Telenor és Vodafone-os készülék gazdájára is, és nyilvánvaló eljön az idő hogy a harmadik szolgáltató is hasonló eszközökhöz fog nyúlni.
-
phantom88
tag
válasz LeszIttVigas #26532 üzenetére
De nem a rommal van a baj! Gondolom Gen2-s a telenoros telefonod. Ez a baj...
[ Szerkesztve ]
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
phantom88
tag
válasz LeszIttVigas #26539 üzenetére
Nem!!! Telenoros készüléket nem is tudtok helyreállítani. Sőtt, ha valaki Vodás bladet partícionál szét azt sem. Egyedül T-mobilosoknak van esélye. De ott is user errorok miatt imei vesztés satöbbi fennáll.
Annyira vicc, hogy mindig kiírják az okosok, hogy VESZÉLYES az exe stb. De ezt nem írják le nagy betűkkel, hogy telenorosok, vodások nem tudják visszaállítani, nekik gari azonnal ugrik. T-mobilosok még visszatudják állítani, némi szerencsével... Teljes gyári visszaálításra normális leírást mái napig nem láttam, pedig ezzel is sok időt és fölös hozzászólást meg lehetne spórolni. Az a baj, hogy a blade "megköveteli", hogy hekkeld szét , csak hát a "gyerekek" is, a kevésbé hozzáértők is megcsinálják, aztán jön a pislogás...
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz LeszIttVigas #26549 üzenetére
Nincs Plédem, igy csak elméletben tudom felvezetni. Kell origi romról fastboot mentés a particiokrol, ebbol pedig a system és a data-t kellene felülírni a tiéden. Egyebkent akkor most a tiéd effektive nem mukodik, ha jol vettem ki a szavaidból?
kelzsoca: NCK-nal csak a rontottakat szamolja, ugyanazzal zarhato amivel nyitotta. De tiltott a függetlenites ugyhogy ne menjunk bele melyebben. A kollega meg nyilvanvaloan szoftveres dolgon bukott el. A telefonban nincs masodlagos low level flash interface usb-n, de ha lenne is akkor elegge egyiranyu kapcsolat - csak írás. (JTAG szerűség) Ha még le is mentik akkor is csak raw adatokat kapnak, persze ezt is olvashatova lehetne tenni, de ilyet nem nagyon csinalnak sehol. Szerviz csak flashel vagy komplett pop-ot cserél ha nem éled fel.
phantom88: A képből sokminden kiderül, milyen progit hasznalnak, mit olvasnak ki - ezt ti tudjatok előszedni hogy honnan olvassa ki, illetve ott van a szoft neve is amit fel akartak tolni rá. Szivesen segitenek de se telom se penzem telora se idom nem nagyon lenne erre. Meg egyelore ralatasom se igazan van nalatok mi es hogy megy.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz LeszIttVigas #26565 üzenetére
Volt fent valami svéd vagy finn ROM? Esetleg mielott beadtad nekik?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kelzsoca
félisten
válasz LeszIttVigas #26578 üzenetére
Mondjuk némi infót adhatnál arról, hogy mi lett a garanciapapírral, áthúzták keresztbe vagy vissza se adták stb..
-
atillaahun
veterán
válasz LeszIttVigas #26565 üzenetére
Szerintem simán megírhatod nekik, hogy ezen a képen nincs rajta a telefonod IMEI száma, ilyen erővel a nagyannyuk készülékéről is csinálhatták. Küldjenek valami rendes bizonyítékot normális felbontásban.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz LeszIttVigas #26578 üzenetére
Van a Telenor-nak 2.1-es frissítő csomagja? Én még nem találkoztam vele...
-
hr2
őstag
válasz LeszIttVigas #26532 üzenetére
Nekem ha felment 1x, akkor utána jó volt kikapcsolás-bekapcsolás után is. Le is írtam, hogy nálam mi volt a gond: a gyári TransCend 2GB mem card.
Egyébként, Te milyen hibára hivatkozva adtad be a szervízbe?
-
phantom88
tag
válasz LeszIttVigas #26627 üzenetére
És mire föl fellebezel? Olyan beavatkozást végeztél ami miatt ugrik a garancia... Te nem tudod visszaállítani garanciális állapotra, így jártál. Mérlegelni kellett volna, amikor gen2-re csináltad a telefonod.
[ Szerkesztve ]
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Gen1-es 2.2-es romom van, kelzsoca gyártotta anno.
Van valami ötletetek arra, hogy a T-Mobile-os net miért nem megy böngésző alatt? Minden más program tudja használni, de a böngésző nem. Napközben haszálok egy Transparent proxy nevű programot a céges wifihez. Lehet ez a gond?
Sianis
-
kelzsoca
félisten
Az a helyzet hogy nem biztos hogy okos dolog szembemenni egy multi céggel, főleg annak tudatában hogy valóban nem is jogos a panasz.
Mint mondtam korábban, a gyártó a hivatalos szervizeknek kiadja az összes lehetséges szoftveres és hardveres segítséget, innentől kezdve, a látszólagos visszaállítások semmit sem érnek, főleg egy olyan szolgáltató függő készülék esetében, amire hivatalosan ki sem jött ilyen jellegű firmware frissítés.
Továbbá a Channel1.nvm fájlban minden tárolódik
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
válasz LeszIttVigas #26648 üzenetére
Ha nem hivatalosan lett firssítve (bár Telenornál ilyen nincs), akkor szerintem nem kéne erősködni, hogy már pedig gyári állapotban adtad vissza a telót. Persze lehet próbálkozni, de azt hiszem fel hívják a userek figyelmét több helyen is, hogy ha Telenorosok 2.2-re frissítenek, akkor auto garivesztéssel jár, mert ehhez Gen2-esíteni kell a telefont. Gen2 -> Gen1 downgrade meg nem tudom létezik-e.
-
LeszIttVigas
tag
válasz LeszIttVigas #26796 üzenetére
Érdekes, hogy ez egy "sikeres" frissités alatt történt.
Túlzottan nem érdekli, hogy nem tudta hiba nélkül felírni az image-t. -
enpassant
csendes tag
válasz LeszIttVigas #26796 üzenetére
Ezen hibák alapján (többen mások is panaszkodtak, hogy elsőre, másodikra,... megy csak fel jól egy rom), meg ismerve a telefonhoz adott SD kártya minőségét, elképzelhetőnek tartom, hogy a romot tartalmazó flash memória sem bírhat túlságosan sok írási (törlés) ciklust.
Megijedtem, azt hiszem, hogy innentől ritkítom a rom felrakásaimat, meg ez a SweetDreams III elég jó is -
Keeperv85
nagyúr
válasz LeszIttVigas #28080 üzenetére
Arra, hogy ha felteszed utána jöhetsz hozzám egy téglagyári kirándulásra.
@ux1: Api46? Az ki? Szintet lépett a kolléga tán?
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Ha gen2, akkor ezt sürgősen verd ki a fejedből, vagy akárhonnan
(#28078) szezso15
Ajjjaj kicsi rigó 30évig kell még gyűjtögetned a TP-ket ( TapasztalatiPont GYK. ?D) , hogy megfogj
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
umek7
őstag
Ha már G2 vagy akkor nincs rá szükséged.
(#28081) kelzsoca : << látod ezt szezso, ezek szerint mégse leszel reménytelen
(#28085) szezso15: Ha fizeted a gyerektartási díjat akkor szerintem ux1 a neve alá venne
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz LeszIttVigas #28090 üzenetére
Lehet, de nem tudom most pontosan mi is a probléma. Pigfish-el nézd meg hogy G2 vagy e már, ha igen akkor törölheted a gépről azt a csomagot.
(#28092) pista59: idetévedtél az ivászatból?
(#28094) LeszIttVigas: Csupán annyit jelent hogy köszöni az ilyesféle megszólítást, de nem feltétlenül van rá szükség, így is van pár túlbuzgó okostojás aki csak azért jön át hogy az ilyesmibe belekössön.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz LeszIttVigas #28094 üzenetére
Ez egy titkos üzenet volt.
Viccet félretéve a megszólításra amit írtál, arra írtam egy kis kitérő szösszenetet
Egyébként ha jól emlékszem egyszer már csináltál generáció váltást a készüléken.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz LeszIttVigas #28100 üzenetére
Pigfish mit mond?
-
pista59
őstag
Valamit csak csinálhattál, a rom-tól nem lesz gen2.
A győztes féreg irtó baktérium
-
kelzsoca
félisten
De nem gen1-el vitted vissza a telefont a Telenorhoz?
(#28104) CarKiller47
Tapasztalat nincs vele, külföldi oldalakon mutattak pár elrettentő képet ezekről a white masinákról, az a gond, hogy csak le van fújva fehérrel a készülék háza, ami nagyon könnyen pattogzódik lefelé.
(#28106) LeszIttVigas
Ez egy hibrid rom, két kernelt és a hozzájuk tartozó fájlokat tartalmaz, így felmegy gen1 és gen2 alá is.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz LeszIttVigas #28106 üzenetére
De felmegy. A Recoverybe sem tudsz belépni?
(#28104) CarKiller47: Nem ajánlott fehéret venni a festékezés miatt.. de kelzsoca már leírta a lényeget.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz LeszIttVigas #28109 üzenetére
Hát ha elakadt volna, akkor nem nagyon menne a masina.
Recoveryből végig kéne formázni a dolgokat, majd egy friss romot rátenni a telefonra.
(#28112) CarKiller47
Nem rendeltetésszerű használattal visszadobják, erre szinte biztos nincs garancia, mint ahogy a csepp-por és ütésállóságra sem.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz LeszIttVigas #28110 üzenetére
Igen. Normálisan le kéne particionálni azt a telót, de fényében a felkészültségednek én ezt neked NEM javaslom!!
-
umek7
őstag
válasz LeszIttVigas #28110 üzenetére
Mondjuk az előbb még azt írtad hogy te nem GEN2-esítettél, most meg már a G1/G2 konverzió alatt szakadt meg valami, szóval nem teljesen tiszta sor. Ahogy Keeperv85 is írja egy normális partícionálás, wipeolás és formázás nem ártana. Szájbarágósan le van írva minden a hungariandroidon.
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
válasz LeszIttVigas #28116 üzenetére
Nézd meg már a pigfish-el!
CW telepítés nem formáz, cw-vel telepítés akkor formáz, ha kiválasztod azt a menüpontot, ha nem, akkor nem.[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
válasz LeszIttVigas #28126 üzenetére
Én inkább felraknék egy kék svéd romot, ami jó gen1-re, és gen2-re is, és a cw-vel történő telepítésnél minden format menüt is alkalmaznék telepítés előtt (ahogy a rom lelőhelyén le van írva)
Ha sikerül, akkor jöhet a pigfish.[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
-
konikan
aktív tag
válasz LeszIttVigas #28133 üzenetére
Nálad volt, hogy visszadobták a garinál a telefont nem? Akkor meg mit csodálkozol?
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
pista59
őstag
válasz LeszIttVigas #28150 üzenetére
Nem mondtad még, ezek megvoltak?
Recoveryből menjetek végig ezeken:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)A győztes féreg irtó baktérium
-
konikan
aktív tag
válasz LeszIttVigas #28151 üzenetére
Tesókám a szerkesztés gombot használhatnád
Más: Próbálta már valaki kelzsoca új főzetét (Face to face a neve azthiszem, n120 az alapja)
Ez is dobálja a wifit?"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
egrimix
csendes tag
válasz LeszIttVigas #28260 üzenetére
Állítólag visszaállítható az eredeti T-s ROM, és akkor nem ugrik gari. (Ez nem így van?)
E mellett azért gondolkodom a ROM cserén, mert nagyon gyorsan kiírja, hogy kevés a hely, és folyton törölgetni kell alkalmazásokat. Tudsz erre jobb megoldást, mint a ROM csere?
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest