Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    Én megmondom nektek mitől nem csúcs telefon. Konkrétan 4 dolog hiányzik/rossz, amitől nem csak jó lenne, hanem egyenesen agyba-főbe oda-vissza megalázná a nagy konkurenciát:

    Fényképezőgép és az ahhoz tartozó perifériák: nincs sem vaku, sem segédfény, de még a kamera is egy fos. Sajnálatos tény. Főleg, hogy nekem van c905-öm, amit ugye tudjuk mit tud ilyen téren. (Meg mennyivel vastagabb, de az most nem lényeg...)

    Hangkezelő alrendszerek: értem én, hogy egy okos-telefon nem éppen multimédiás célokra van kiegyezve, na de azért... A távlati nyomába nem ér egy-egy korábbi zenés mobilnak.

    CPU: hogy miért pont ezt kellett belerakni, azt nem tudom felfogni. Alig lett volna drágább egy olyan, amiben már pl van flash támogatás. No Comment.

    Fizikai hívás gombok: tudom, 2.2 alatt lehet ilyet, de az akkor sem ugyan az. Nem hiszem, hogy a meglévő 3 gombot nem lehetne szoftveresen kezelni, csak senki nem foglalkozott vele a tervezőasztal mellett anno.

    ..és mitől jó? Imádom az érintőképernyőjét! Gyönyörű ez a felbontás és a színvilág! Napokig tudnám nézegetni. Azt csinálok vele, amit akarok. Úgy szabom testre, ahogy nekem tetszik. Ha kell az egész rendszert átalakítom és ezzel minden negatívumot el tudok felejteni neki.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák