Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    Közben kiderült, hogy csak az USB-n rákötött 3TB GPT partíciós HDD-t nem komálja. :D

    (Vinném ismerőshöz demózni a Málna + Hifiberry Digi+ Pro kombót, aztán gondoltam befogom a zenei adatbázisom biztonsági mentését. Vagy mégse. :)) )

    (#3957) dunkel:

    Köszi az infókat! :R Kíváncsi leszek a véleményedre a Daphile vs. AP Linux meghallgatása után.

    Én a multiboot-ot úgy szoktam elkövetni, hogy a szűz SSD-re először felmegy a Win10, ez megcsinálja magának a boot partíciót, egy recovery-t, meg a sajátját. Utána jön az Ubuntu Server, amiben a partícionáláskor meg lehet csinálni előre több partíciót is és a Win által létrehozott boot partícióba tudja rakni a GRUB2-őt is. Így a többi Linux, amikben sokszor nincs partíciókezelő, azokban csak listázni kell a partíciókat és megadni, hogy melyik melyik legyen.

    Így nem hiszem, hogy sok gondom lesz majd telepítéskor, bár elsőre nem hiszem, hogy minden klappolni fog. Ezért akarok bevetni két SSD-t, mert a kisebbre a 3 rendszer elfér, mert használtam már így, a nagyra meg felférhet több is, csak idő, míg eljátszom ezeket a köröket.

    Ez az adatbázis dolog érdekes. Voyage MuBox a kockán a szerveren lévő kb. 8 TB zenei halmazt feldolgozta egy majdnem 42 MB-os fájlba. :))

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák