Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz szekra #55326 üzenetére

    meg lehet szokni, bar fura.
    egyebkent kaliforniaban a tel ugy kene kinezzen h reggel neha 0 fok kornyeke es egesz nap borus, esik, 10-16 fok. a sok eso kene feltoltse a viztarozokat illetve a hegyekben ilyenkor esik a ho, ami tavasszal olvadasnak indul es az a tobbi resze a viztartaleknak. aztan tavasztol keso oszig nem is esik az eso, egyaltalan. ezert van olyan sok tuz nyar vege-kozepe fele, mert addigra ami ki akart szaradni, az rendesen kiszaradt. igazibol itt ket evszak van: egy napos meg egy esos. nincs igazi atmenet a nyarbol a telbe, egyszercsak rossz ido lesz.

    ami vicces, hogy a karacsonyi keszulodes alatt a truck-ok, suv-ok, kabriok viszik a fenyofakat :D itt ugy csinaljak h mar halaadas utan elkezdenek keszulodni a karacsonyra, de dec 26-an mar pl meg is szabadulnak a fatol.

    vannak azert napsuteses napok telen is, amikor 15-2x fok szikrazo napsutes. na olyankor meg elmegyek kolon motorozni :) az utobbi par evben nagyon sok szep nap volt az esos evszakban, ami egyreszt jot tesz az ember lelkenek, masreszt meg elore lehet tudni h korlatozasok lesznek nyaron.

Új hozzászólás Aktív témák