Új hozzászólás Aktív témák

  • dreta

    tag

    Sziasztok!

    Néhány éve követem az energiaital topicot, napi szinten olvasom a hozzászólásokat és irigykedve nézem a szebbnél szebb dobozokat (pláne a Monstereket!). Pár éve nekem is volt kisebb gyűjteményem, kb 50-100 darab között. Aztán egy rosszabb pillanatomban kihajítottam az összeset, már bánom.
    Amíg Budapesten dolgoztam, addig kollégám hozta nekem Kispestről a Rockstarokat. Ma viszont Hatvanban (itt élek) a Grassalkovich úton az Oázis vegyesboltban leltem rá ezekre:

    Ismervén a hatvani energy drink felhozatalt, nekem ez kisebb csodának számított. A Rockstarok 220 Ft-ba kerültek, nálam határeset árban bár befogom a szám és örülök, hogy van ilyen a közelemben. A Monster Assault 300 Ft volt, ez viszont elég jó, mert a Tescoban 380 körül van, a Coopban és Sparban már 400 Ft. A hozzám elég közel lévő Coopban sokáig szinte könyörögtem, hogy a zöld és Ripper Monsteren kívül hozzanak már Assaultot is (nagy kedvenc). Nemrég hoztak is, mondtam nagyon szuper, jöhet még belőle, úgyis kb csak én viszem el. Erre mivel van feltöltve a hűtő és a polc? Absolutely zero. :/ Mondom az ott rohad rájuk. Sebaj, ha itt van 300-ért, akkor ide megyek.

Új hozzászólás Aktív témák