- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Amúgy Candy Store-ba érkeztek edrinkek,de nem azok amikre számítottunk (legalábbis én nem),még pedig:
Monster Assault 500ml
Monster Green Tea Rehab
Monster Orange Rehab
Monster Still Lemonade Rehab
Rockstar Punched Fruit Punch
Rockstar Juiced Mango OrangeEzek szerintem angolok,USA még nincs...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Laraxior
titán
válasz james001 #24801 üzenetére
Ezek hol vannak kiirva, mert nem talalom facebookon.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
james001
veterán
válasz takacsbotond #24802 üzenetére
Azt nem írták.
(#24803) Laraxior: Pedig ott írták,de a komment szekcióba a kép alá.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
rsanyi18
tag
Làttàtok hogy a tescos energiaitalnak megváltozott a doboza? Rà van írva hogy ha nem ízlik visszaadják a pénzt...100ft-ért kitaláltàk a végtelen mennyiségû energiaitalt. (Tudom hogy nem így mûködik)
Közben hazajött haverom Deutschlandbol, semmi különöset nem hozott, csak 3 sima német Monstert, és 2 sima R*-t. De ezeknek is örültem, mert "szuvenírként" hozta.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
takacsbotond
őstag
Ma vettem reggel egy 2L-es narancsos-meggyes Kobrát, egész kellemesen csalódtam benne, nem mondom, hogy finom, de sokkal rosszabbra számítottam, egész iható, elvoltam vele, suli végére el is fogyott, nem értem miért szidják ennyire, 180ft volt, ennyit bőven megért!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
törölt tag
válasz takacsbotond #24815 üzenetére
15-ös vagy 32-es a Kobra? Bár mindenhogy elég derék mennyiség.
-
celabro
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Tyson, Kobra...Jezusom gyerekek hova sullyedunk
azt a kek Star-t en is megvettem... meg papir a kulseje. Alatta meg a csupasz alupalack.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rbalint88
addikt
válasz celabro #24821 üzenetére
akkor Tyson kimarad a taurinért megkockáztatnám, hogy szar az íze, de így kihagyom. Meg kisboltba se nagyon szoktam járni, bár ma direkt Rockstarért bementem egy trafikba. Továbbra is az a bajom velük, hogy baromira érződik a mesterséges édesítőszer, a bubbleberrynél nem olyan gáz, de pl a narancsos xdurance-ot eléggé hazavágja. A kék xdurance se olyan nagy eresztés, 230Ft/250ml árfolyamon akár finom is lehetne, nem csak taurinos. Ha már az NRGY berry jó ízű és taurinos tud lenni 160ft/250ml és 190Ft/500ml áron.
-
celabro
csendes tag
-
rbalint88
addikt
válasz takacsbotond #24829 üzenetére
ja, tényleg, 355-ös az a 250-es, köszi a javítást!
-
peyssou
csendes tag
válasz takacsbotond #24829 üzenetére
250es ngry a muller "drogeriaban"* szokott lenni...
*-arulnak mar ott is minden sz@rt a parfumtol az irogeppapirig...
"az álszerénység részemről istenkármolás lenne..."
-
rsanyi18
tag
Vettem egy Watt Naura-t, mert nagyon rég ittam. Kicsit "csalódtam" az ízében, én nem ilyen csömör, édes ízre emlékszek. Pedig nem olyan rég, kb év elején ittam legutoljára. Annyi cukor van benne, mintha kb egy csomag kristàlycukrot innák.
Pedig jó lenne, semmi koffeint nem tartalmaz, viszont Mate Tea van benne, ami jó volt a Hellnél.
Nem hiszem hogy venni fogok én még ilyet mostanában.[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
törölt tag
Hmm, most másodszor iszogatva ez a Mojitos Bomba nem is olyan rossz. Első nagyon rossz volt. Vagy lehet közben változtattak rajta kicsit, jó pár hónapja ittam az elsőt.
-
gyarmatinic
tag
A héten megint sikerült Nyíregyen beszerezni pár Rockstart egyik helyen 250Ft a másikon viszont csak 200Ft lehet ,hogy van olcsóbban is de én máshol még nem láttam
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
törölt tag
válasz szekra #24834 üzenetére
Annyira azért nem jó hogy nyáritalának kikiáltsam, de egész iható így második nekifutásra. Más volt a szám íze. Ismerősöm aki ivott már egy valag mojitot ő azt mondta hogy az igazi ezerszer finomabb mint ezek, azt kéne megkóstolnom az biztos ízlene. De itt a topikban is mondták hogy van jobb mojitos edrink is csak azt itt nem kapni. Meg ezt azért vettem meg én is mert csak 15-ös.
És ja nem volt tőle semmi bajom, úgyhogy ezek szerint a 15-ös drinkek gurulhatnak lefele. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz scope2007 #24839 üzenetére
Nem csömörlesz meg, ha folyton egy ízt iszol?
Azért kérdezem, mert én zöld Hell-t ittam 2 hétig, de muszáj volt vennem más mást mellé, legalább minden második nap, mert egyszerűen elkezdtem "megutálni".
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz scope2007 #24842 üzenetére
Legjobb Watt az tény, de nekem is az egyik kedvencem Hellből a zöld és mégis... Pedig napi 1-et iszok és 2 hét után jött, az, hogy ez már nem megy le megint.
Baltoafarkas
Nálam 0.5-1 tálca mindig van itthon, de csak napi 1-et iszok szóval engem nem fenyegetSzakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #24843 üzenetére
Én nagyban hasonlítok a kutyákra, ami előttem van azt eltüntetem akkor is ha rosszul leszek tőle.
Csak hétvégén iszom, de most is megvettem három Adrenalint, egy Burnt meg egy Monstert meg a mojito Bombát és megittam tegnap mind. Pedig eredetileg be akartam osztani.
Ilyenkor nem szokott érdekelni a vérnyomásom.
Mondjuk ez így 200-200mg koffein volt reggel meg délután az annyira nem para, főleg hogy csak hétvégén iszok. De ezért nem veszek tálcával...[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Nem tudom ki látta de újra kapható a BS-ben Monster VR46,jó sok ráadásul
The Candy Store-ban meg még mindig csak UK Monster-ek vannak ráadásul drágábbak egy 100-assal...https://psnprofiles.com/kazama001
-
rsanyi18
tag
Ezeket a szépségeket kaptam ma egyik haveromtól ingyen, mert egy két helyen bevannak horpadva. Az apja hozta, kamionozik, és hozott több dobozzal mindegyikbôl. A Monstert megittam, nagyon finom, kár hogy nálunk nem forgalmazzák. De legalább mostmár van egy dobozom belöle
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest