- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
Topikgazda
válasz takacsbotond #24450 üzenetére
Simabol utcso darabok voltak, xukormentes volt sok de 4-5 osevel viszik.
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ez milyen finom volt....
Van sima, cherry-s, meg ez a vanillás...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Vasinger!
nagyúr
Egy kicsit off leszek, de nincs jobb ötletem, hogy hova tegyem fel:
Gondolom közületek sokan gyűjtik az energiaitalos dobozokat, nos én a dezodoros dobozokat gyűjtöttem egy ideig, de most megválnék tőlük. A kérdésem az lenne, hogy hova lehetne ezt felrakni, ahol valaki meg is venné, ha egyáltalán megveszi valaki.
Minden segítőkész választ megköszönök!
-
szekra
Topikgazda
válasz EnergyCoke #24460 üzenetére
De ő dezodoros dobozokat adna el.
-
rsanyi18
tag
Bocsánat a figyelmetlenségemért, lehet hogy már megválaszoltátok, de akkor most Burn off?
Én sajnálnám, kezdem egyre jobban megszeretni az új zero-t.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi18
tag
válasz #90933760 #24464 üzenetére
Reméljük.
Dj. Ru$y: Azért nem lenne rossz tudni elôre hogy mi lesz, mert én biztos elraktároznàk belôle egy nagyobb mennyiséget.
Amúgy remélem a Coca Colás-Monster együttmûködésnek lesz profitja Magyarországnak...pl hamarabb jöhetnek be ide más ízek, stb.
Bár ha a vaníliás kólát nem akarják behozni, akkor valószínûleg a Monsterrel sem erôltetik meg magukat.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rsanyi18 #24466 üzenetére
A cikkben is benne van, bár USA viszonylatban, de az üdítő eladás visszaesőben, míg az energiaital eladás ugyanilyen mértékben növekszik, ergo szerintem előbb hoznak be ide bármilyen új Monstert, mint akármilyen más Coca Cola üdítőt.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
CoDWaW07
őstag
válasz rsanyi18 #24466 üzenetére
Vaníliás kóla volt régebben pár éve, csak nem volt rá elég kereslet így kivonták ha jól tudom
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Fr0z3n
őstag
Kék pepsi?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Fr0z3n #24472 üzenetére
Az milyen állat volt régen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Csak, hogy ON is legyek. Van egy töltény alakú energiaitalos dobozom. Arany színű és van rajta egy kupak, amitől egy nagy hüvelynek néz ki. Valakit érdekelne? Esetleg készítek róla képet is.
-
törölt tag
Vettem egy sima Monstert ebbe még tényleg benne van a 11g cukor. Huhh, szerencsére.
-
ECHO2235
aktív tag
Hamár a Pepsinél tartunk, nálam a Pepsi Gold mindentvitt \o/ visszasírom :'(
a Monster pedig.. omnomnom
nekem a kedvenc energiaitalom
habár üresen, de ma szerzek egy Heavy Metalt :$[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz ECHO2235 #24483 üzenetére
Volt egyáltalán olyan itthon?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #24484 üzenetére
A Pepsi Goldot lehetett, én arra emlékszek is.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz rsanyi18 #24485 üzenetére
Most hallok róla először.
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #24487 üzenetére
Pedig sok embernek ízlett, nekem is.
Azt viszont nem tudom hogy csak itthonról vezették ki, vagy mindenhonnan...Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
tipuka
addikt
Egyik barátosném Debrecenben van most 1 hétig, ott lehet beszerezni Cherry Coke-t? Mert évek óta nem ittam olyat. Tegnap Coke Vanillás után tisztára vérszemet kaptam rá.
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
albert8
veterán
válasz Laraxior #24494 üzenetére
Szólhattál volna ott álltam a domb tetőn. Bakker egyszer azt hittem, hogy ottmarad a dobhártyám....
Egyébként sikerült szereznem pár szép darabot. Egy két holland colát, meg sört.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Bjørgersson
félisten
No megittam az utolsó doboz energiaitalom, pár hónapig úgy érzem hanyagolnom kell őket. Az utóbbi ~egy hónapban napi 1-2 doboz simán legurult.
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #24497 üzenetére
Én meg ma megyek fogorvoshoz, mert fáj a fogam...
Nemtudom meddig nem ihatok energiaitalt, de remélem pár naptál többet nem kell várnom.
De valószínûleg utána is vissza veszek a mennyiségbôl, mert valószínûleg e miatt a sok cukros lötty miatt fáj a fogam.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Laraxior
titán
válasz callmeakos #24495 üzenetére
1400LE-s volt a legkisebb.... a legnagyobb meg 10ezer felett.
-
callmeakos
veterán
Ma elindulok egy újabb energiaital rablóhadjáratra (vélhetőleg egy ideig az utolsó is).
Tud valaki a városban valami különlegesebb bármit?(#24499) Laraxior
Nóóóórmális?!All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest